Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Emmeloord

Vermoedelijke asbest verwijderen - Totaalrenovatie - Emmeloord

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vermoedelijke asbest verwijderen

We hebben als damwand langs de sloot vermoedelijk asbest golfplaten. Deze platen zitten los in de grond tegen de palen aan. Het gaat om ongeveer 73 m1. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Aannemer Bant

Offertes totaalrenovatie in Emmeloord vergelijken

Recente opdrachten in Emmeloord

vrijdag 15 april 2022

Betonrot herstellen

Onder het platte dak van de garage is op een hoek betonrot ontstaan. Deze plek moet hersteld worden.


Renovatie Kraggenburg
woensdag 11 oktober 2017

Kapschuur asbest verwijderen

Het betreft een kapschuur bedekt met asbest golfplaten. De eternietplaten zijnzeker 4 hoog opgestapeld om de kapschuur heen. ca 120 m2.


Renovatie Luttelgeest
maandag 31 juli 2017

Asbestsanering van een dak

Wij wonen sinds enige tijd in een boerderijwoning (arbeiderswoning) uit de jaren '40-'50. Het dak hiervan is hoognodig aan vervanging toe. We gaan een aannemer inschakelen voor het vernieuwen en isoleren van het dak. Omdat er onder het dakbeschot asbesthoudende platen zijn aangebracht, willen we ook contact met een asbestsaneringsbedrijf. We hebben nog geen inventarisatierapport. We maken graag een afspraak en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.


Renovatie Ens
dinsdag 12 juli 2016

Houtrot herstellen

Ik heb een houten huis en heb last van boktor. Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Ja


Renovatie Nagele
zondag 05 juni 2016

Vermoedelijke asbest verwijderen

We hebben als damwand langs de sloot vermoedelijk asbest golfplaten. Deze platen zitten los in de grond tegen de palen aan. Het gaat om ongeveer 73 m1. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.


Renovatie Bant
donderdag 11 februari 2016

Asbest inventarisatie van dakplaten

Dakplaten.


Renovatie Luttelgeest
zondag 13 december 2015

Betonrot laten herstellen

Het betreft het een huis uit de jaren '50. We hebben een beton-latei annex overloop overgaand in een plafond. Aan voorkant is betonrot aanwezig. Dikte van de beton-latei is ongeveer 65 tot 70 mm. Graag willen we weten wat de kosten zijn voor herstel.


Renovatie Urk
donderdag 19 november 2015

Verschillende werkzaamheden aan de woning

Ik wil graag verschillende klussen laten uitvoeren: - Isoleren schuin dak, ongeveer 18 m2; - 1 opbouw stopcontact verleggen en ombouwen naar inbouw in draagmuur; - 1 extra stopcontact aanleggen; - 1 opbouw stopcontact ombouwen naar inbouw in houten kozijn; - 1 reeds bestaande doorgang in stenen muur groter maken; Materialen zijn nog niet aanwezig, deze zullen bij Gamma worden besteld.


Renovatie Nagele
woensdag 16 september 2015

Waterschade in de aanbouw herstellen

Door regenval hebben we in onze aanbouw waterschade, buiten is het opgelost d.m.v. een regenpijp met een aparte afvoer, maar binnen is een plafondplaat losgekomen en zijn er bruine kringen ontstaan. Wat is de prijs om dat te laten maken? Moet er een nieuw plafond in of kan de plaat vervangen worden? Door regen is er waterschade ontstaan op de naad van onze uitbouw op het dak, wil graag weten of het een kwestie is van de dakpannen die vernieuwd moeten worden of het lood of een andere oorzaak heeft. De aanbouw is 4 bij 5 meter. Aan de binnenzijde zitten er kunststof planken waarbij er 3 zeker vervangen moeten worden. Verder is er water zichtbaar op een muurtje van 50 cm breed en 2.40 meter hoog. Dit hebben wij getracht te schilderen, echter komt het er doorheen.


Renovatie Espel
zondag 17 mei 2015

Betonrot repareren

Plafond van het voorportaal en tevens de draagconstructie van bovenliggend metselwerk, is beschadigd door betonrot.


Renovatie Urk
maandag 27 mei 2013

Dakkapel en kozijnen plaatsen en huis verbouwen

Dakkapel maken en plaatsen (hardhout) van 2.85 meter breed. Dakgoten vernieuwen voor 2 huizen (2 x 18 meter). 5 x hardhouten kozijnen met dubbelglas. 1 x hardhouten buitendeur (met veel glas). 1 x hardhouten openslaande deuren van 3.20 meter breed. Isoleren dubbelsteensmuren. Aanleggen centrale verwarming door de woning, nu gaskachels.


Renovatie Luttelgeest
dinsdag 05 februari 2013

Opruimen van asbest

Betreft: een woonboerderij gebouwd in 1954 met varkenshokken. Het asbest werd hiervoor gebruikt. Woning gaat in de verkoop. Dus asbestplaten moet opgeruimd worden. Oppervlaktes/afmetingen weet ik niet precies.


Renovatie Heino
zaterdag 24 november 2012

Renovatie van het restaurant

Wij willen graag het restaurant rond februari 2013 laten vernieuwen. Een aantal zaken dienen er gedaan te worden: vernieuwen van de vloer en de bar, het opnieuw inrichten van de keuken, de toiletten dienen verplaatst te worden zodat er meer ruimte in de keuken opstaat en de wanden dienen aangepakt te worden. De totale oppervlakte is 60 m2. Graag ontvangen wij advies en informatie over de mogelijkheden. Een tekening hoe een en ander er uit komt te zien zouden wij erg fijn vinden voordat er begonnen word met de werkzaamheden.


Renovatie Emmeloord
maandag 07 mei 2012

Binnenmuur weghalen

Wij willen een open keuken creëren en daarvoor moet er een waarschijnlijk dragende muur weg van ongeveer 4,10 meter. Wij willen van die muur wel ongeveer 75 cm laten staan waar de keuken achterkomt. De rest moet dus weg en ondersteund worden want het is een draagmuur. Wij willen graag een offerte met en zonder de ondersteun-balk die geplaatst wordt.


Renovatie Nagele
zaterdag 11 juni 2011

Diverse onderhoud in badkamer en keuken

Vervangen de douchecabine. Verhelpen van lekkage. Wandtegels zijn gebarsten. Plaatsen van een aanrecht in de bijkeuken. Materialen in overleg.


Renovatie Emmeloord
Offertes aanvragen