Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Den Helder

Betonrot kruipruimte verhelpen - Totaalrenovatie - Den Helder

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonrot kruipruimte verhelpen

Zou graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het verhelpen van het betonrot in de kruipruimte.


Aannemer Den Helder

Offertes totaalrenovatie in Den Helder vergelijken

Recente opdrachten in Den Helder

maandag 15 mei 2023

Lambersering verwijderd betonnen muur

Wij hebben een huurwoning particulier hebben de lambersing verwijderd en nu zit er een ongestuucte muur achter wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)


Renovatie Den Helder
woensdag 22 juni 2022

Betonrot kruipruimte verhelpen

Zou graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor het verhelpen van het betonrot in de kruipruimte.


Renovatie Den Helder
donderdag 24 maart 2022

Gas- en waterleiding verwijderen

Ik zoek een vakman die de gas- en waterleiding van de oude keuken kan verwijderen.


Renovatie Den Helder
donderdag 04 februari 2021

Gevels reinigen

Spachtelputz buitenshuis begint te verkleuren, zeker op plekken waar geen zon komt voornamelijk aan de zijgevels. Graag wil ik dit gereinigd hebben, maar weet niet hoe. Gevel voorzijde (oost) : 32.14 m2 Zijgevel Noord : 34.7 m2 Achtergevel West : 68 m2 Zijgevel Zuid : 34.7 m².


Renovatie Wieringerwerf
vrijdag 07 september 2018

Betonvloer aanbrengen

Ik wil een betonvloer laten aanbrengen. Het gaat om een woonkamer 28 m2. Deze heeft ook een erker. De oude vloer wordt zelf verwijderd door ons.


Renovatie Den Helder
dinsdag 24 juli 2018

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

De huidige vloer is scheef en op aantal plekken ‘verzakt’. Oude vloer mogelijk verwijderen en opnieuw storten met isolatie, vloerverwarming en dekvloer. Het gaat om 117 m2.


Renovatie Den Helder
zaterdag 02 juni 2018

Vloer van schuimbeton storten in de woning

Wij willen een woning voorzien van schuimbetonfundering, 60m2. Momenteel heeft de woning houtenbalken onder de vloer. De vloer zullen we zelf verwijderen. Graag ontvangen we een offerte voor uitvoer in Den Oever. Duur klus, droogtijd ed.


Renovatie Den Oever
woensdag 20 december 2017

Beton van boerenerf verwijderen

Verwijderen van ca. 1000 m2 beton op een boerenerf. Hierop staat een loopstal met mestkelder van ca. 700 m2 die ook gesloopt moet worden. Stenen muren. Puur voor informatie in verband met mogelijke aankoop van het object. Omgeving Den Helder.


Renovatie Den Helder
donderdag 23 november 2017

Vloer vervangen door een PS combinatievloer

Wij hebben een jaren '30 hoekwoning gekocht en willen daar de oude vloeren op de begane grond laten vervangen door een vbi renovatievloer (nat). De oude vloer moet worden verwijderd en de nieuwe vloer geplaatst. Hierbij moet er rekening worden gehouden dat er in het beton nog cv-leidingen geplaatst moeten worden. Er zijn enkele dagen de tijd nodig om dit uit te voeren. De totale oppervlak betreft ongeveer 40 m². De lente van de woning is in totaal 12 meter van voor naar achter. Er moet ook een cement dekvloer op worden aangebracht. De ruimte is goed te bereiken via de tuindeuren aan de achterzijde. We hebben een plattegrond bijgevoegd en voor een impressie kunt u de gegevens ook bekijken op Funda. We ontvangen graag uw offerte.


Renovatie Den Helder
dinsdag 22 augustus 2017

Kruipruimte en een deel van de dakconstructie inspecteren

Het inspecteren van de kruipruimte van een jaren '30 woning op vocht en constructie. Op zolder is een deel van de dakconstructie gewijzigd. Bij bouwkundige keuring waren er twijfels over deze constructie of deze bouwtechnisch wel goed gemaakt is. Ook is er houtboor aangetroffen in een balk van de dakconstructie. Hiervoor wensen wij een goede oplossing.


Renovatie Den Helder
vrijdag 21 juli 2017

Asbestdak slopen en vervangen

Er zijn twee schuren. Eentje van 10 x 15 meter (linker op de foto) en eentje van ruim 18 x 15 meter (rechter op de foto). Beide hebben een asbest dak. Afhankelijk van hoe de kosten gaan uitvallen willen we ofwel de grootste schuur slopen en de kleinste schuur aanhouden, ofwel van beide schuren het dak vervangen. Wij horen graag wat de kosten gaan zijn voor ieder van de twee opties.


Renovatie Anna Paulowna
zondag 30 april 2017

Sloopwerk voorafgaand aan renovatie boerderijschuur

Wij gaan onze boerderij schuur ombouwen tot woonhuis. Hiervoor moet de huidige binnenkant van de schuur gesloopt worden. De schuur heeft nu een koegang van 5 x 30 meter bestaande uit 1 muur en betonnen dak. De vloer bestaat uit 50% betonvloer en 50% tegels. De rest van de schuur bestaat uit 6 x 20 meter + 20 x 10 meter beton en de rest Stelcon platen en klinkers. Het geheel dient met veilige marge rond de dakpalen te worden afgegraven tot 25/30 cm ten behoeve van een nieuwe geïsoleerde betonvloer.


Renovatie Wieringerwerf
donderdag 23 maart 2017

Verzakkende fundering herstellen

Ons huis is aan het verzakken doordat het op een zachte grondlaag staat. Het huis heeft een stenen fundering, tot circa 80 cm diepte. Het huis is 5 x 8 meter en er is een aanbouw waar het toilet, de keuken en bijkeuken zijn. Daar is de verzakking het best te zien: scheur in de gevel. Tevens is er een kelder onder het huis gemaakt. Het lijkt erop dat die naar boven gedrukt wordt. De woning staat in een dieper gelegen stuk tov de omliggende woningen. We hebben onlangs een sondering laten doen en daaruit blijkt dat er onder de zachte bovenlaag van ± 2 meter een goede stevige laag zit.


Renovatie Oosterend
woensdag 15 maart 2017

Slopen van een tuinmuurtje

Bij de vorige huurwoning van mijn moeder staat nog een afscheidingsmuurtje in de tuin van 2.50 meter breed bij 0.75 centimeter hoog welke de nieuwe bewoner weg wilt hebben.


Renovatie Hippolytushoef
woensdag 15 februari 2017

Betonrot laten repareren

Onder het balkon zit er een stuk van 1.50 meter waar betonrot zit. De bewapening lijkt al zichtbaar.


Renovatie Den Helder
Offertes aanvragen