Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Breda

Betonrot verhelpen voorzijde balkon - Totaalrenovatie - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betonrot verhelpen voorzijde balkon

Betonrot aan de voorzijde van het balkon. Zie foto's. In het midden is al een deel losgekomen. Links op de foto is een scheur te zien van ongeveer 1 meter lengte. Hoogst waarschijnlijk ook roest van bewapening.


Aannemer Breda

Offertes totaalrenovatie in Breda vergelijken

Recente opdrachten in Breda

maandag 29 mei 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

We hebben een aantal scheuren in ons huis die we graag gerepareerd hebben. Het gaat voornamelijk om dilatatievoegen die te grof zijn uitgevallen. Het betreft een gevlinderde vloer. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: barsten, scheuren en gaten herstellen Om hoeveel vierkante meter gaat het?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Chaam
zaterdag 22 oktober 2022

Schoorsteen vegen

Ik zoek een partij die mijn schoorsteen kan vegen. Dit kan vanaf beneden.


Renovatie Bavel
vrijdag 24 juni 2022

Betonrot verhelpen voorzijde balkon

Betonrot aan de voorzijde van het balkon. Zie foto's. In het midden is al een deel losgekomen. Links op de foto is een scheur te zien van ongeveer 1 meter lengte. Hoogst waarschijnlijk ook roest van bewapening.


Renovatie Breda
donderdag 25 februari 2021

Verwijderen asbesthoudende golfplaten

Verwijderen asbesthoudend golfplaten van vrijstaande schuur. Bouwjaar jaren 80.rondom goed bereikbaar. Totaal 140m2.


Renovatie Chaam
donderdag 30 juli 2020

Balk in kruipruimte is vervangen

Wil een balk in de kruipruimte vervangen , kruipruimte is 24 m2 en 50 cm hoog. De balk is 3,5 lang


Renovatie Breda
zaterdag 01 februari 2020

Binnen afwerking dakkapellen en traprenovatie

Ik ben op zoek naar een vakman die na het plaatsen van twee dakkapellen de binnenafwerking kan doen. De dakkapellen worden over een week geplaatst. Het gaat om het afwerken en het leggen van leidingen en elektra. Dan moet er een wand gemaakt worden, dat er twee kamers ontstaan. De ruimte is ongeveer 3 x 3 meter. Dan willen we ook een traprenovatie, deze kraakt en is van hout.


Renovatie Breda
maandag 19 november 2018

Balkon renovatie

De afmeting van mijn balkon is 1 x 2 meter. Er moet een balkonplaat vervangen worden en gekeken naar de waterlekkage. Wat de precieze oorzaak is, weet ik niet.


Renovatie Rijen
dinsdag 16 oktober 2018

Uitvoeren dak en gevel werkzaamheden

Wij hebben een hoekwoning uit 1959. Hier dienen de nokvorsten gerepareerd te worden en deels vervangen. De schoorsteen willen wij graag laten vegen en de loodslabben hier zullen vervangen moeten worden. Ook de loodslabben bij het dakterras zien wij scheuren en moeten ook vervangen worden. In 1991 hebben wij een garage laten plaatsen die nu een kleien lekkage vertoond. Het bituum dient te worden vervangen door of een nieuwe laag bituum of EPDM. De oppervlakte is 32 m2. Daarnaast willen wij de gevel laten zandstralen, de voegen vervangen en daarna impregneren. De oppervlakte zal 85 m2 zijn.


Renovatie Breda
woensdag 19 september 2018

Onderhoud in de keuken en badkamer

Keuken: de plinten zitten los en moeten rechtgezet en vastgezet worden. Er zitten 2 roosters in de plinten waar allemaal stukjes af zijn. Zijn die te vervangen? Ik kan zelf geen roosters vinden die precies passen. Ik heb vorig jaar nieuwe verlichting onder de keukenkastjes laten hangen. De oude lampjes hingen tegen de muur en nu moet op die plekken de rand gekit worden. Ik heb een inbouwkoelkast en de voorzetdeur is losgeraakt en hangt scheef. Nu moet ik dus steeds 2 deuren opendoen. Dit moet weer aan elkaar worden gemonteerd en recht gehangen. Optioneel: De folie op de keukendeurtjes laat los, is het mogelijk de folie overal te verwijderen en de deurtjes te spuiten? Badkamer Op sommige plekken moet opnieuw (bij)gekit worden. Woonkamer Er is een stukje gestucte muur dat bobbelig is geworden omdat dat een paar jaar geleden vochtig is geweest. Dit moet worden weggewerkt.


Renovatie Breda
zondag 24 juni 2018

Badkamer- en zolderrenovatie

We bought a 1960's house and we were hoping to conduct renovations to one bathroom and a room in the zolder. In the second week of October -- would that be possible? We have chosen the materials, but would like professional quality in the work. 1. The bathroom needs new tiles, 'stucwerk', illumination and , repositioning of the toilet and floor heating. 2. The zolder needs ‘dak isoliering’ and ‘stucwerk’


Renovatie Breda
dinsdag 12 juni 2018

Balkon van waterdichte coating voorzien

Mijn appartement balkon (beton) van 8 vierkante meter, eenmaal geschilderd met betonverf is hier en daar gaan bladderen. Ik zoek een partij die mijn balkon kan voorzien van een veel duurzamere coating of andersoortige degelijke en slijtvaste laag.


Renovatie Breda
woensdag 23 mei 2018

Asbest pijp laten verwijderen

Aan de buitenkant van de woning zit een buis van asbest. Is niet meer ingebruik. Is een oude ontluchtingspijp. Pijp zit bevestigd aan de muur op een zelfde manier als een regenpijp. Geschatte hoogte 6 a 7 meter(? ) De pijp gaat nog de grond in. Geen idee waar hij oo aangesloten zit.


Renovatie Breda
dinsdag 22 mei 2018

Betonreparatie op het balkon

Balkon rot


Renovatie Breda
zondag 08 april 2018

Vloer leggen, afvoer afzuigkap en regenpijp plaatsen

Verschillende werkzaamheden laten uitvoeren. Graag een kunststof regenafvoer vervangen (ongeveer 2.5 meter), plinten laten leggen (28 - 30 meter) en PVC vloer leggen (is al voor een groot deel gedaan, resterend nog een kleine 1 m2), afvoerpijp van afzuigkap aanleggen. Wij zullen de materialen aanleveren.


Renovatie Breda
woensdag 10 januari 2018

Asbest van schuren verwijderen

Schuurdak met asbestgolfplaten van 5 bij 10 meter verwijderen. Daarna weer een nieuw golfplaten dak plaatsen. Verder is er nog een klein kippenhok, waar ook het asbest verwijderd moet worden. Hier hoeven geen nieuwe dakplaten voor in de plaats te komen.


Renovatie Breda
Offertes aanvragen