Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Renovatie woonkamer Aalsmeer

Reparatie lekkende schoorsteen - Totaalrenovatie - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Reparatie lekkende schoorsteen

Wij willen graag de schoorsteen laten inspecteren en repareren, vanwege een lekkage. Zie bijgevoegde foto.


Aannemer Aalsmeer

Offertes totaalrenovatie in Aalsmeer vergelijken

Recente opdrachten in Aalsmeer

maandag 04 juli 2022

Reparatie lekkende schoorsteen

Wij willen graag de schoorsteen laten inspecteren en repareren, vanwege een lekkage. Zie bijgevoegde foto.


Renovatie Aalsmeer
woensdag 06 juni 2018

Dak en vloer van schuur herstellen

Het dak van mijn schuur lekt, er zijn enkele balken verrot en het dak is enigszins verzakt. Hetzelfde geldt voor de onderliggende vloer. De balken zijn verrot en die moeten vervangen worden. De balken zijn 5 meter lang ongeveer. De schuur is 3 bij 5 meter. In de vloer zijn ook een paar balken verrot die eventueel ook vervangen mogen worden.


Renovatie Aalsmeer
donderdag 15 maart 2018

Fundering verbeteren

We willen de fundering verbeteren, het gehele huis is verzakt en dit moet dus gestabiliseerd worden. Ik weet niet precies wat het oppervlakte is van de woning. We willen wel snel beginnen. Wie kan er zo snel mogelijk komen kijken?


Renovatie Aalsmeer
maandag 06 november 2017

Reparatie aan de onderzijde van een betonnen vloer

Wij willen de betonvloer in onze woning uit bouwjaar 1964 laten herstellen. Er is corrosie zichtbaar aan de onderzijde. Wij willen graag een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben om de vloer hier te laten beoordelen. We ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.


Renovatie Aalsmeer
zaterdag 28 oktober 2017

Stuclaag verwijderen

Op dit moment zijn we bezig om een koffiebar te openen in Gouda. In het pand, een voormalig hofje, zijn nog 4 woningen uit 1702 gesitueerd, die jarenlang voor opslag zijn gebruikt. Aan de buitenkant zit stucwerk (het lijkt cement, geen kalk) die ik verwijderd wil hebben. Bijgevoegd een foto van de situatie. De totale lengte is 9 meter, hoogte is ongeveer 3,5 meter. In deze oppervlakte zitten diverse openingen voor de deuren en ramen (zie foto). Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van deze laag. Ook graag een offerte per m2 voor eventueel de binnenkant van de huisjes.


Renovatie Kudelstaart
zaterdag 18 maart 2017

Dakbeschot met asbest vervangen

We hebben een woonhuis waarvan we het dak willen vervangen. Onder het huidige dak ligt asbest. We willen het asbest laten verwijderen. Het huis is vrijstaand en is goed toegankelijk vanaf drie zijden. Demontage van dakpannen gebeurt door de partij die ook het nieuwe dak beschot monteert.


Renovatie Aalsmeer
donderdag 09 februari 2017

Douchekolom plaatsen, drukregelaar plaatsen

Ik heb online bij de Gamma de douchekolom (regendouche met massagejets) Aqualino gekocht welke ik graag gemonteerd wil hebben. Daarbij de vraag of er een drukregelaar voor de ketel geplaatst moet worden. De wasmachine moet ook schoongemaakt worden.


Renovatie Rijsenhout
donderdag 17 november 2016

Rookkanaal verwijderen op zolder en eerste verdieping

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van het rookkanaal op de zolder en eerste verdieping. De schoorsteen op het dak mag niet verwijderd worden. Het betreft een jaren dertig woning. Het gaat hierbij om een huurwoning, ik heb al toestemming gekregen van de verhuurder voor het verwijderen van het genoemde.


Renovatie Aalsmeer
donderdag 25 augustus 2016

Betonrot repareren bij het balkon

Graag vrijblijvend prijsopgave voor het repareren van betonrot aan balkon woonhuis


Renovatie Aalsmeer
zondag 07 augustus 2016

Dak en schoorsteen renoveren

Het betreft 2 dakvlakken van ongeveer 6 meter breed en 5.50 meter hoog. Het dakbeschot heeft kieren en de pannen liggen scheef, tevens schoorsteen renovatie, voegen, impregneren en dergelijke.


Renovatie Aalsmeer
dinsdag 02 augustus 2016

Betonrot bij het balkon repareren

Het balkon van mijn woonhuis brokkelt af door betonrot. Het balkon is 2 meter breed en 1 meter diep. Aan de zijkant en aan de onderkant van het balkon zie je betonrot. Er zijn wat stukken afgevlogen. Het betreft een balkon op de eerste verdieping. Het balkon heeft een balkonhek.


Renovatie Aalsmeer
dinsdag 31 mei 2016

Asbest verwijderen uit een ventilatiekanaal

Ik wil graag asbest laten verwijderen uit een ventilatiekanaal.


Renovatie Aalsmeer
dinsdag 19 januari 2016

Houtrot in de kruipruimte

We hebben last van houtrot. Een klein stukje in de kelder en het andere gedeelte onder het huis in de vloerbalken. Mijn huis is iets gaan verzakken, dit komt waarschijnlijk door houtrot in een balk. Het gaat om een huis van 1911.


Renovatie Aalsmeer
dinsdag 06 oktober 2015

Onderhoud in de woning

We willen onze hele woning laten schilderen, inclusief bijkomend stukwerk waar nodig is. De woning is 122 m2 groot. Ook willen wij een kast laten inbouwen onder de trap in de woonkamer en een verlaagd gipsplaten plafond laten maken tussen de woonkamer en de open keuken.


Renovatie Kudelstaart
zondag 12 juli 2015

Vensterbank afsluiten

Achterraam: er zit een gat in de muur, aan de binnenzijde van de gevel, ter hoogte van het raam, op de plaats waar twee tegels van de oude vensterbank zijn verwijderd. Ik denk dat het een loze ruimte is. Er is een andere vensterbank overheen gemaakt. Het is een onregelmatige opening van 28 cm breed en 10 cm lang. Ik moet deze opening dichtmaken van het bedrijf dat mijn huis gaat isoleren. Ik weet niet hoe ik dit moet doen. Op advies van een medewerker van de informatiebalie locatie Aalsmeer, neem ik nu met u contact op. Eventueel heb ik foto's die ik kan toesturen om een idee van het geheel te krijgen. Of kunt u zo per mail een schatting van de kosten geven?


Renovatie Aalsmeer
Offertes aanvragen