Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Totaalrenovatie prijs Amsterdam Zuidoost

Fundering aanleggen voor 7m2 tuinhuis - Verbouwing - Amsterdam Zuidoost

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering aanleggen voor 7m2 tuinhuis

Wij zouden graag een betonnen fundering laten aanleggen voor ons tuinhuisje, die we binnen de bestaande tuin willen verplaatsen. Oppervlakte van het huisje is ongeveer 7m2. Bij voorkeur laten we ook het uitgraven, bekisting maken, etc doen. Wij hebben nog verdere klussen in de tuin (bestrating, schutting aanleggen, etc), die we eventueel als vervolg zouden willen doen.


Aannemer Abcoude

Offertes voor verbouwing in Amsterdam Zuidoost aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam Zuidoost

donderdag 03 augustus 2023

Balustrade maken voor trap

Wij missen boven een balustrade voor onze wenteltrap, dit gaat om een klein recht deel van +/- 1.50 meter. Graag zouden we deze in hout/metaal (geloof dat de leuningen van metaal zijn nu) laten plaatsen op maat en hem weer laten verven in de kleur van de rest van de leuningen/spit (verf nog in huis). In welke materialen heb je interesse?: combinatie hout & Inox / RVS In welke uitvoering heb je interesse?: landelijk / klassiek Waar moet de borstwering geplaatst worden?: binnen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Abcoude
vrijdag 14 augustus 2020

Betonrot in vloer

Op mijn vloer heb ik last van betonrot wat verholpen moet worden. Het totale oppervlakte van de vloer is ongeveer 120 vierkante meter. Kan ik hiermee worden geholpen?


Renovatie Amsterdam Zuidoost
woensdag 10 juni 2020

Herstellen van stucwerk en mogelijk timmerwerk thv lichtstraat agv lekkage

Wij hebben helaas herhaaldelijk last gehad van lekkage platdak uitbouw begane grond. Als gevolg hiervan waterschade aan binnenzijde ombouw lichtstraat. Herstel stucwerk en indien nodig underlayment dakbeschot


Renovatie Duivendrecht
maandag 16 maart 2020

Kruipruimte saneren

Graag willen we onze kruipruimte laten schoon zuigen en weer vervangen door zand; lekke rioolpijp heeft circa 30 m2 van de kruipruimte gevuld met rioolslib. Deze wegzuigen en vervangen door zand. Kruipruimte is circa 50-60 cm hoog en toegankelijk via kruipluik bij voordeur. Voordeur direct aan de straat en makkelijk te bereiken.


Renovatie Baambrugge
donderdag 16 januari 2020

Verschillende renoveer klussen in een woning

Wij zijn opzoek naar aannemer t.b.v. uitvoeren onderstaande werkzaamheden: - luiken kruipruimte aanbrengen - kruipruimte inspectie uitvoeren op eventueel beschadigde balken en zo ja vervanging beschadigde balken uitvoeren - isolatie aanbrengen kruipruimte - balken onder de badkamer op de eerste verdieping vervangen (beschadigd door lekkage in de badkamer) - plafond van de keuken recht onder de badkamer vervangen - verouderde cv installaties, elektrische installaties (inc meterkast), waterleidingen en riool vervangen - convectorput en convector vervangen Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.


Renovatie Amsterdam Zuidoost
vrijdag 26 april 2019

Renovatie woning

Ik zoek een aannemer die mijn woning kan renoveren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: CV-Ketel, radiatoren, leidingen Keuken, toilet en badkamer Vloerverwarming 2e etage (40 m2). Plafonds, wanden en kozijnen (binnen) Kozijnen en beglazing (binnen/buiten) Kozijnen schilderswerk (buiten) Electra en brandveiligheid (binnen/buiten) Goten, helmelwaterafvoer, overstek (buiten)


Renovatie Duivendrecht
zondag 13 januari 2019

Grotere verbouwing

Ik wil de badkamer, wc en het tweede toilet opnieuw laten betegelen. De badkamer is 6-7 m2 en de wc is 2 m2. Het bad moet eruit, er moet een nieuw toilet geplaatst worden, nieuw badkamer meubel komen en een inloopdouche komen. Ook moet het verlaagd plafond er ook uit. Ik heb nu een staand en een zwevend toilet, beide moeten zwevend worden. Ook moet de kunststof serre vervangen worden inclusief de dakplaten erop. De dakplaten moeten glas worden. De serre is 205 bij 365 cm. Vervolgens wil ik trapbekleding laten plaatsen voor twee trappen. Er moet pvc gelegd worden en er moet vloerverwarming komen. Ook moeten de muren gestuct worden. De vloer is 35 m2. De wanden weet ik niet.


Renovatie Amsterdam Zuidoost
dinsdag 07 augustus 2018

Huis schilderen en laminaat leggen

Ik wil het heel huis laten schilderen en 55 m2 laminaat leggen.


Renovatie Amsterdam Zuidoost
donderdag 19 juli 2018

Waterschade met schilderwerk herstellen

Ik heb waterschade waardoor me muren en behang schimmel en vocht zitten en me vloer is helemaal kapot wat kost het om dit te laten maken.


Renovatie Amsterdam Zuidoost
donderdag 07 juni 2018

Balkonrenovatie

Wij hebben een balkon van 3 × 1 m wat opgeknapt moet worden.


Renovatie Abcoude
woensdag 23 mei 2018

Full house renovation

We just bought a house and it needs a lot of renovations 1- full renovation of the two bathroom ( 2- plastering and painting bedrooms and living room 3- remove old kitchen and prepare it for a new kitchen 4- adding some electricity sockets 5- equality for old floor tiles to add on top either laminate or new tiles( based on cost) 6- removing one wall to connect the garage to living room (based on cost) 7- add isolation and plaster the 3 floor (attic) Ik wil graag dat iemand langskomt en alles opmeet. Dat maakt het wat handiger. Ik heb wel een plattegrond.


Renovatie Ouderkerk aan de Amstel
vrijdag 11 mei 2018

Betonrot op balkon controleren en eventueel repareren

Wij hebben een beton aan de voorzijde op de eerste verdieping. Onderaan het balkon (aan de onderkant) zitten twee scheuren. Ik wil deze graag laten controleren en eventueel repareren (afhankelijk van de kosten).


Renovatie Ouderkerk aan de Amstel
woensdag 21 maart 2018

Schuur recht zetten

De schuur staat op een betonnen vloertje. Hij is 2 x 2 meter. De schuur is 5 cm weggezakt. Er moeten wat tegels weggehaald worden, een sleuf gegraven en dan wellicht met een autokrik de boel omhoog houden. Graag op het 06-nummer bellen, ik probeer bereikbaar te zijn al lukt dit niet altijd meteen.


Renovatie Amsterdam Zuidoost
maandag 19 maart 2018

Funderingsbalk met betonrot herstellen

Een funderingsbalk (5.20 meter lang) heeft betonrot er ligt hier en daar staaldraad bloot dat gerepareerd moet worden.


Renovatie Duivendrecht
vrijdag 09 maart 2018

Betonrot herstellen aan balkon

Een van de balkons heeft aan de onderzijde betonrot wat wij graag willen laten repareren. Daarnaast zijn beide balkons toe aan een nieuwe bovenlaag, deze zijn ruw geworden en dienen te worden geëgaliseerd. De balkons zijn ongeveer 3 bij 1 meter groot.


Renovatie Abcoude
Offertes aanvragen