Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Zeist

Aanleg voortuin/oprit/zijtuin/achtertuin - Tuinaanleg - Zeist

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanleg voortuin/oprit/zijtuin/achtertuin

Betreft een nog op te leveren nieuwbouwwoning medio Mei 2021 Het gaat om bestraten oprit met waaltjes/ aanleggen voortuin met looppad van waaltjes en beplanting. Verplaatsen aanwezige rijtegels naar zijkant garage/ aanleg achtertuin met looppad en beplanting. Voortuin is circa 5 meter/ oprit 9 meter/ achtertuin 8,5 meter. Misschien ook nog plaatsen van diverse schuttingen. Kleigrond vervangen voor gewone grond en waar nodig zand.


Hovenier Odijk

Offertes tuinaanleg in Zeist vergelijken

Recente opdrachten in Zeist

maandag 28 augustus 2023

Tuin aanleggen

Keramische tegels 60x60, +/- 25m2, zand als ondergrond, betonband aanleggen, eventueel voegen aanbrengen tussen tegels. De tegels kopen we waarschijnlijk zelf. We zitten aan opleverdatum april 2023 te denken als dat mogelijk is


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
vrijdag 21 juli 2023

Tuin aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Doorn
maandag 12 juni 2023

Tuin aanleggen

Herinrichting van achtertuin (± 7 x 4,5 mtr) op NO: meer border; minder terras. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
zondag 23 januari 2022

Tuin aanleg en renovatie (150m2)

Wij willen graag onze volledige tuin aanpakken (deels renovatie, deels bestraten, deels nieuw aanleg). Totaaloppervlak 150 m2. Zie bijgevoegde tekeningen en hieronder de omschrijving. Achtertuin: Volledig opnieuw aanleggen. Veel hoogteverschil dus ophogen (en afscheidingswand naar buren ivm wegzakken grond). 2 levels (hoogste level tegelterras met trap naar lagere level, het lage level deels goede kwaliteit kunstgras + deels tegelterras). Overkapping plaatsen hangt af van totaal offerteprijs, graag apart offreren. Verwijderen van huidig flonderterras en struiken graag apart meenemen op offerte, dit doen we eventueel zelf. Voortuin: Struiken en bomen blijven staan. Verwijderen oude en plaatsen nieuwe toplaag grond (Ivm oude planten/onkruid etc.), de ruime borders beplanten met nieuwe grondbedekkers en daartussen meerjarige lage en hoge bloemen). In het midden een gedeelte grind met firepit en boomstammen om op te zitten. (Houthok tegen muur plaatsen we achteraf zelf). Zijtuin: Opnieuw bestraten (tuinpad van voorkant t/m garage (13m lang). De borders zijn bestaand maar zijn nu golvend en willen we recht, plus vervangen toplaag grond. Struiken en bomen staan al, enkele struiken moeten verwijderd of verplaatst worden. (Containterafdak plaatsen we achteraf zelf).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Doorn
dinsdag 12 oktober 2021

Tuinrenovatie

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen incl verwijderen van fruitboom, verplaatsen van boom, verwijderen laurierhaag, plaatsen schutting, aanleggen nieuw terras, aanleggen borders + beplanting en stuk gras. Evt nieuw tuinhuis


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
donderdag 10 juni 2021

Terras aanleggen als fundering voor tuinhuis

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die een waterpas terras van ongeveer 21 m2 met betontegels en sluitbanden voor ons kan aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
dinsdag 03 november 2020

Aanleg voortuin/oprit/zijtuin/achtertuin

Betreft een nog op te leveren nieuwbouwwoning medio Mei 2021 Het gaat om bestraten oprit met waaltjes/ aanleggen voortuin met looppad van waaltjes en beplanting. Verplaatsen aanwezige rijtegels naar zijkant garage/ aanleg achtertuin met looppad en beplanting. Voortuin is circa 5 meter/ oprit 9 meter/ achtertuin 8,5 meter. Misschien ook nog plaatsen van diverse schuttingen. Kleigrond vervangen voor gewone grond en waar nodig zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Odijk
maandag 27 juli 2020

Bestraten terras (halfrond met waaltjes)

Aanleggen halfrond terras met waaltjes grote ca 3 x 1,5 m. Ondergrond nu aarde met kiezels kan door mij uitgegraven worden tot gewenste diepte. Stenen en zand kunnen ook vooraf besteld worden. Tuin vrij toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
vrijdag 12 juni 2020

Grondwaterput laten slaan ten behoeve van de tuinberegening

Grondwaterput laten slaan in de achtertuin ten behoeve van bestaande beregening tuin-beregening aanleggen bij vrijstaande woning. Moet vlgs. buren 8 a 12 meter diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Dolder
zondag 26 april 2020

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een waterput laten aanleggen in mijn tuin. De diepte is hier ongeveer 9 meter, een vergunning is niet nodig, melding is al gedaan. Ik verwacht een all in levering, dus inclusief eventueel grind, een pomp en een aansluitpunt voor de beregening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Dolder
zondag 05 april 2020

Waterbron slaan of boren

Beste, kunt u een waterbron realiseer bij ons in de tuin? Tuin is vanaf de openbare weg goed bereikbaar. We hebben een bestaande (nieuwe) bronpomp welke een maximum opvoerhoogte heeft van 80m en een diameter van 75mm bedraagt. Grondwater staat statisch op 9m. Mijn voorkeur gaat uit naar een minimale diepte van 15m. De grondlaag is bosgrond/zand. Geen klei of stenen. Het gaat dus om aanleggen bron inclusief filter en druk buisen. Ik hoop dat u mij kunt helpen, mocht u vragen hebben mag u uiteraard bellen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
maandag 20 januari 2020

Complete tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De werkzaamheden zullen bestaan uit verwijderen van het huidige gazon, bestrating en andere planten. Daarna willen wij een tuin met kunstgras gecombineerd met bestrating. In de bijlage vind u een offerte van een concurrent. De prijzen zijn zwart gemaakt maar ik geloof dat u uit de offerte een beter idee krijgt van hetgeen er gedaan moet worden. Het totaal oppervlakte is te vinden in de bijlage. 1. Verwijderen en afvoeren grond 2. Leveren en plaatsen betonbanden 3. Leveren en aanbrengen menggranulaat 4. Leveren en leggen 60 x 60 tegels antraciet 5. Aantrillen/verdichten van de ondergrond 6. Egaliseren van de ondergrond 7. Druk verdelend doek leveren en plaatsen 8. Kunstgras leveren en plaatsen 9. Indien nodig verlijmen of plakken van de naden 10. Kwarts zand leveren en invegen 11. Schoon opleveren van de werkplek 12. Opleveren van de werkzaamheden met de klant 13. Juiste onderhoud tips voor jarenlang plezier 14. Overhandigen garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op kleurechtheid en het niet loslaten van de vezels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Driebergen-Rijsenburg
donderdag 25 april 2019

Tuin aanleggen en afgraven inclusief aanleg terras

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 12 m2. De tuin moet ongeveer 40 cm worden afgegraven. Daarna moet de tuin worden opgehoogd. Het gaat om 4 m2 aan zand en de rest moet worden opgehoogd met aarde. Op het zand dient een terras te worden geplaatst (4 m2). Graag een rechthoekig terras met kleine gekleurde klinkers (2,5 x 1,5 m). Daarnaast moet de tuin verder ingericht worden. Haag van portugese laurier 80 tot 100 cm hoog. Ook wil ik een speelhuisje van hout (van 1,2 x1,2), invulling met vlinder/bij vriendelijke planten en een pad naar voordeur van grind.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
woensdag 02 januari 2019

Waterbron slaan of boren

Voor onze bestaande tuin willen we graag een eigen waterbron laten aanleggen. Ik heb me laten vertellen dat op ons adres het grondwater circa 30 meter diep zit (Driebergseweg in Zeist) maar weet niet of dit waar is. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en de prijzen zijn voor een waterput, voor een automatische pomp waarop diverse sproeiers aangesloten zijn (exacte aantal nog te bepalen) en wat de mogelijkheden zijn om via deze pomp ook mijn gieter nog te vullen. De tuin heeft een oppervlakte van circa 5.000 m2. We zijn op dit moment zelf bezig om te kijken hoe we de tuin eventueel opnieuw kunnen indelen. Graag hoor ik van u mogelijkheden en prijzen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zeist
woensdag 30 mei 2018

Terras aanleggen van steenschotten

Het gaat om een tuin van een nieuwbouwhuis, 9 meter breed en 6 meter diep. De hele tuin moet nog afgegraven en geëgaliseerd worden. Dan willen we een deel van de tuin, ongeveer 30 m2, bestraten met steenschotten (hardhout, deze kunnen we zelf bestellen en laten bezorgen). Er is eventueel meer werk, de rest van de tuin moet ook nog, maar dat kan ook later. Ik heb geen achterom, maar via de garage kan de vakman naar de tuin toe.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Dolder
Offertes aanvragen