Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuin tuinaanleg hovenier Weesp

Nieuwbouw tuin - Tuinaanleg - Weesp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwbouw tuin

Wij willen in ons nieuwbouw huis een tuin laten aanleggen van circa 40 vierkante meter. We vinden het mooi om zoveel mogelijk te laten betegelen, liever geen gras, maar wel gecombineerd met bijvoorbeeld grote planten bakken of uitsparingen met planten/bloemen. De tuin is op het noorden, dus hier graag rekening mee houden. We houden wel van een moderne tuin. Schuttingen hout met donkere palen. Ons huis is van hout.


Hovenier Muiden

Offertes tuinaanleg in Weesp vergelijken

Recente opdrachten in Weesp

woensdag 06 september 2023

Tuin onderhouden

Onze voortuin, achtertuin en oprit is flink verzakt. We wonen er net en verwachten dat de tuin ongeveer 10 cm verhoogd moet worden om aan te sluiten bij de andere tuin om niet meer als afvoerputje te fungeren. Misschien moet er ook drainage aangelegd? Daarnaast willen we een terras aanleggen aan de achterzijde van de woning met nieuwe tegels. We laten ons graag adviseren. We willen de werkzaamheden in het voorjaar (april/mei/juni) laten uitvoeren. Misschien is het slim als iemand komt kijken om te beoordelen/opmeten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
maandag 21 augustus 2023

Tuin aanleggen

Schutting verwijderen + afvoeren (15m2) Verwijderen tuintegels van 60 bij 60, in totaal 25m2 Nieuwe tuintegels leggen (incl egaliseren etc), 60 bij 60 tegels, in totaal 25m2. Schutting plaatsen (15m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zondag 14 mei 2023

Tuin aanleggen

planten weghalen en een plantenbak lijmen van de bestaande bestrating en de oprit opnieuw bestraten afscheiding tussen de buren maken Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zondag 13 november 2022

Onderhoudsarme tuin aanleggen

Volgend jaar q2 (conform planning) wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. We willen alvast de mogelijkheid en de kosten voor de aanleg van de tuin verkennen. Het gaat om de aanleg van tuin/bestrating rondom het huis met een totale opp. van ca. 400m2 (voor-,achter-,zijkant). Wij willen ook een kleine houten schuurtje laten plaatsen. Qua mogelijkheden bekijk ik graag met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zaterdag 20 maart 2021

Verplaatsen overkapping en gras aanleggen in voor en achtertuin

We willen onze overkapping verplaatsen en de tuin opnieuw inrichten. De overkapping is ongeveer 5 x 3 meter en staat momenteel op stenen. In de achtertuin en in de voortuin willen we een grasveldje aan laten leggen. De achtertuin is 15 m2 en de voortuin is 16 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
zondag 03 mei 2020

Aanleg terras en bestrating

Goede middag, We willen onze bestaande tuin van ca 55m2 renoveren. Hierbij gaat het om het aanleggen van een terras vlonder of keramiek (hout-look) tegel, het aanleggen van een gazonnetje en keramieke betegeling in de rest van de tuin. In de bijlage een bestand van hoe we het ongeveer willen hebben (maar eigen suggesties zijn welkom). Ik hoor graag wat de mogelijkheden en kosten zijn. Met vriendelijke groet, Jurjen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nigtevecht
vrijdag 24 april 2020

Nieuwbouw tuin

Wij willen in ons nieuwbouw huis een tuin laten aanleggen van circa 40 vierkante meter. We vinden het mooi om zoveel mogelijk te laten betegelen, liever geen gras, maar wel gecombineerd met bijvoorbeeld grote planten bakken of uitsparingen met planten/bloemen. De tuin is op het noorden, dus hier graag rekening mee houden. We houden wel van een moderne tuin. Schuttingen hout met donkere palen. Ons huis is van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
zondag 12 april 2020

Tuinaanleg in Weesp

Goedendag! Wij hebben een tuin van ongeveer 9.34 m x 4.67 m (zelf opgemeten) en zijn op zoek naar een vakman voor het opnieuw aanleggen van de tuin én het plaatsen van een simpele houten overkapping voor een degelijke prijs. Wij hebben een aantal wensen, namelijk: - onderhoudsvriendelijk - gedeelte kunstgras van minimaal 10m2 voor onze zoon - overkapping van ca 16-18 m2 - huidige tegels schoonmaken en recyclen voor stuk onder de overkapping - eventueel een deel nieuwe betontegels 50x50 of 60x60 voor overige oppervlakte - nieuwe schutting of tuinscherm aan 1 zijde ca 9,34 meter en 4.67 meter met poort - als budget het toelaat een pergola vanaf stuk kunstgras in de lengte doorlopend naar de overkapping Het ontwerp hebben wij al in gedachten maar staan open voor tips en adviezen. Is het mogelijk vrijblijvend een afspraak met u te maken om de kosten en tijdplanning te bespreken? We horen het graag! In de bijlage ziet u enkele foto’s om u alvast een beeld te geven. Ivm Corona spreken wij graag buiten in de tuin af als u langs komt :-)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
donderdag 28 februari 2019

Offerte aanleg tuin

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor de aanleg van onze tuin. Wij willen een terras voor en achter met een looppad hiertussen. Alles met dezelfde tegels. Langs de kanten borders met planten die goed voor de biodiversiteit zijn. En dus een stuk gras. Tevens willen wij graag nieuwe houten schuttingen. De tuin is 5 meter breed en 10 meter diep. Wij zullen zelf de tuin leeghalen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
vrijdag 09 november 2018

Aanleg tuin

Volgend jaar wordt onze vrijstaande woning opgeleverd met rondom een tuin van 300 m2. Hier zal een oprit van grind gemaakt moeten worden, kunstgras gelegd, groen stroken en betegeling gelegd en aan 1 zijde een hedra schutting geplaatst. Verder willen wij een buitendouche en een reling langs de waterkant. Een vlonder is optioneel. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muiden
maandag 12 februari 2018

Kunstgras aanleggen

Ik wil kunstgras aanleggen in mijn tuin van 8 meter lang en 2,50 meter breed. De tuin is aan de straatkant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
donderdag 11 januari 2018

Tuin aanleggen

Ik wil een tuin laten uitgraven en nieuw zand laten plaatsen. De tuin is 8 bij 5,7 meter met een schuurtje van ongeveer 2 bij 3 meter erop. De tuin is te bereiken via een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
dinsdag 03 januari 2017

Tuin ophogen en bestrating aanleggen

De tuin is totaal 250 m2 groot. Hierbij zal de helft opgehoogd moeten worden met zand. Er zal verder een deel aangevuld moeten worden met aarde. De oude bestrating is verwijderd en de vakman dient na overleg de nieuwe bestrating te leveren. Hoeveel m2 bestrating er gelegd moet worden is nog niet helemaal duidelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nigtevecht
woensdag 02 december 2015

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Bij onze nieuwbouwwoning willen wij een tuin aan laten leggen. Bij de oplevering is de gehele toplaag van de tuin voorzien van zand. Ons hele perceel meet 7,1 meter breed x 30,2 meter diep. Langs de woning willen wij 9,5 meter x 1,3 meter bestrating laten aanbrengen van goedkope antraciet betontegels of betonklinkers. Achter de woning willen wij een terras van 4,2 x 6,8 meter laten bestraten met keramische tegels van 60 x 60 cm, kleur antraciet. Er moeten bakken met beplanting worden geplaatst en verhoogde en niet verhoogde borders met beplanting. We willen een deel van 7,5 meter lengte tussen de borders met zeer goede kwaliteit kunstgras. Er moet een schommel en klimrek aan een houten constructie en een afsluitbare zandbak worden geplaatst. We willen over het kunstgras een pad van vlonderplanken met daarin verzonken spotjes. Achterin de tuin willen wij een stuk bestrating van 7,1 x 5,2 meter met goedkope antraciet betontegels of betonklinkers. Naast de schuur willen wij een terras van composiet vlonderpanken van ongeveer 3,8 x 3,5 meter. Bij dit terras willen wij een houten pergola constructie met een afdak of dak dat zowel open als gesloten kan zijn. Aan de achterste schutting hiervan willen wij graag verlichting. De genoemde maten zijn globale maten. Wij willen de werkzaamheden op korte termijn laten uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
zondag 04 oktober 2015

Draineren en ophogen van tuin en graszoden leggen

Wij hebben in onze achtertuin een grasmat liggen van ongeveer 50 m2. Dit deel van de tuin is verzakt en er blijft bij regen ook water staan. Graag willen wij hier drainage laten aanleggen. Deze kan worden aangesloten op de riolering bij de schuur. Daarna moet de tuin worden opgehoogd en opnieuw worden voorzien van graszoden. Het perceel is gemakkelijk bereikbaar. Wij laten het werk graag voor de winter uitvoeren en ontvangen vooraf een prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weesp
Offertes aanvragen