Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Terras aanleggen Arnhem

Terras in voortuin aanleggen - Terras - Arnhem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terras in voortuin aanleggen

Ik wil mijn voortuin met tegels laten dicht leggen. En laten egaliseren. Mijn tuin is 5 meter breed en 4 meter lang. Oude tegels eruit halen en nieuwe erin leggen met opsluit band. Het gaat om tegels van 60 bij 60 cm.


Stratenmaker Arnhem

Offertes terras in Arnhem vergelijken

Recente opdrachten in Arnhem

vrijdag 20 juli 2018

Houten terras aanleggen

I would like to have a wooden deck/terrace installed in my back garden. The dimensions are 6 x 3.5 meters and the terrace has to be raised to the house's garden door. So the ground probably has to be raised and leveled before the deck can be placed.


Terras en balkon Duiven
woensdag 04 april 2018

Terras aanleggen op dakopbouw

Ik wil een terras aanleggen op een dakopbouw met trap. Er ligt bitumen bekleding op het dak (30 m2). Mijn interesse gaat uit naar houten vlonders en een railing voor de zijkanten.


Terras en balkon Arnhem
dinsdag 02 augustus 2016

Terras laten aanleggen

Wij willen graag een terras laten aanleggen in de achtertuin. De tegels en opsluitbanden regelen wij zelf, het vulzand zouden we mogelijk via de tegelzetter regelen. De vlonders die er nu liggen halen we zelf weg en het afgraven doen wij ook een stukje. Graag zouden we een offerte ontvangen voor deze klus. Het gaat om ongeveer 36 m2. Het gaat om 60 bij 60 cm tegels. Eventueel het afvoeren van de grond apart meenemen in de offerte.


Terras en balkon Arnhem
zondag 24 juli 2016

Terras in voortuin aanleggen

Ik wil mijn voortuin met tegels laten dicht leggen. En laten egaliseren. Mijn tuin is 5 meter breed en 4 meter lang. Oude tegels eruit halen en nieuwe erin leggen met opsluit band. Het gaat om tegels van 60 bij 60 cm.


Terras en balkon Arnhem
zondag 26 mei 2013

Balkonrailing verhogen

Verhoging van balkonrailing. Nu is de balkonrailing laag, onder heup niveau, ik wil het hoger i.v.m. veiligheid. Balkon is ongeveer 8 meter lang en 1,5 breed. Verhoging geldt voor het gehele balkon. Het is ijzerwerk.


Terras en balkon Arnhem
maandag 21 maart 2011

Uitbreiding balkon

Bestaand balkon uitbreiden. Over de breedte van het huis het balkon uitbreiden tot ca. twee en een halve meter. Plus het vervangen van de balkontrap. Balkon nu een kleine meter diep en 5 meter breed. Moet dus over 5 meter breedte, zo'n 1,5 meter dieper maken. Staanders plaatsen en balken verlengen en dan platen er op.


Terras en balkon Arnhem
zaterdag 08 januari 2011

Dakterras realiseren

Ik wil graag vanuit de keuken een dakterras laten realiseren. In de keuken zitten twee ramen, hier moeten twee deuren in komen, dan een bordes met stalen/ijzeren trap (plus leuning) naar beneden. Op het dak moeten houten vlonders komen met rondom een ijzeren hekwerk. Het dakterras is ongeveer 10 a 15 m2. Vlonders en hekwerk kan ik eventueel zelf leveren.


Terras en balkon Arnhem
woensdag 27 oktober 2010

Dicht storten van terras vloer

De opdracht gaat om een Terrasvloer -oppervlakte 23 m2 afwerklaag, het terras heeft een afschot naar de woning toe van 3cm, we willen het terras vlak maken dat betekent dat aan de pui zijde 3cm uitgevuld moet worden dat vlak gestreken wordt naar de buitenrand van het terras. terras heeft aan de buitenzijde een stalen rand,zodat het werkt als bekistg -toplaag moet overeenstemmen met de betonnen binnenvloer, maar de kleur kan egaal zijn zonder wolken. Entree vloer voorzijde woning. -oppervlakte 2m2 -alleen een toplaag, nagenoeg vlakke betonvloer, Met vriendelijke groet, Ton van Trienen M: 06-51831613 E: trienen@jobstap.nl


Terras en balkon Arnhem
dinsdag 07 oktober 2008

Stratenmaker

Er zal een balustrade geplaatst moeten worden. Liefst houten om in de stijl van het huis te blijven. Ongeveer 6 meter lang. De oude heeft kapotte spijlen en is niet over de gehele lengte van het balkon. Deze zal nog verwijderd moeten worden. Ik schat in dat hiervoor geen vergunning nodig is. Graag voor beide activiteiten een gespecificeerde offerte.


Terras en balkon Arnhem
maandag 23 juni 2008

Stratenmaker

Na de hagel is de overkapping van mijn balkon doorboord. Het betreft een plastic golfplaten afdak, schuin aflopend. Hoogste punt ca 3 meter.


Terras en balkon Arnhem
dinsdag 06 mei 2008

Stratenmaker

Balkon uitbreiding met houten planken en houten ballustrade. De ballustratie met stevig aan het huis worden bevestigd met ijzerwerk.


Terras en balkon Arnhem
dinsdag 18 september 2007

Stratenmaker

Terras achterzijde woning opnieuw aanleggen. Ca. 40M2 te leggen in natuursteen 6-7M2 betonklinkertje (10*10) restant 33M2 Momoenteel is nog een gedeelte gras en een gedeelte tuinperk, dit moet eruit en moet wit zand worden ingebracht ca 15M2. Het huidige terras moet eruit gehaald en opgehoogd worden ca 25M2 Ik wil graag de globale kosten weten van de verschillende werkzaamheden zodat ik met name het straatwerk en het grondwerk apart kan zien.


Terras en balkon Zevenaar
maandag 10 september 2007

Stratenmaker

Betonnen balkons op de eerste etage aan de voorzijde (8 woningen ca. 6 m breed 48m totaal, 1,20m diep) vertonen beschadigingen en roestvorming. Bij vervanging aan de achterzijde zijn scheuren in de plafonds van de begane grond opgetreden, dus denk ik aan een lichtere constructie of duurzaam herstel. De huidige constructie heeft geen dilatatievoegen. De balustrades (spijlen) zijn verroest en te laag, en dienen vervangen te worden. Het betreft de straatzijde, dus graag rekening houden met het huidige uiterlijk. Graag uw ideeën en offertes voor de verschillende mogelijke oplossingen.


Terras en balkon Arnhem
woensdag 11 april 2007

Stratenmaker

renovatie balkon met wat afvoerwerk erbij


Terras en balkon Arnhem
maandag 02 april 2007

Stratenmaker

Ik wil een knikarmscherm laten plaatsen, van 5 meter breed en uitval van 3 meter. Gaarne kostenplaatje met motor en/of mechanische bediening.


Terras en balkon Westervoort
Offertes aanvragen