Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Terras aanleggen Amersfoort

Houten vlonder aanleggen op dakterras (~28m2) - Terras - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten vlonder aanleggen op dakterras (~28m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een dakterras kan aanleggen. Het gaat vooral om het aanleggen van een houten vlonder, van ongeveer 28m2. Er hoeft geen hekwerk geplaatst te worden.


Stratenmaker Amersfoort

Offertes terras in Amersfoort vergelijken

Recente opdrachten in Amersfoort

zondag 02 april 2023

Terrasoverkapping plaatsen

Ik zoek een vakman die een aluminium terras overkapping kan plaatsen van ong 5.38m breed bij 2.5m diep. Afhankelijk van kosten ook een zij wand links en alles in helder glas. Eventueel ook verlichting, deze graag apart benoemen. Kleur wordt wit of antraciet, weten we nog niet. Graag inclusief al het benodigd materiaal incl overkapping.


Terras en balkon Amersfoort
zondag 27 maart 2022

Houten vlonder aanleggen op dakterras (~28m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een dakterras kan aanleggen. Het gaat vooral om het aanleggen van een houten vlonder, van ongeveer 28m2. Er hoeft geen hekwerk geplaatst te worden.


Terras en balkon Amersfoort
dinsdag 28 april 2020

Dakterras renoveren

Er ligt nu grind op het dakterras dit wil ik graag weg laten halen en aflaten voeren. Dat moet veranderen in iets dat beter beloopbaar is, ik zou hier graag houten vlonders willen hebben. Ook zou ik het fijn vinden om een hek om het dakterras te zetten een soort balustrade hek.


Terras en balkon Amersfoort
maandag 20 april 2020

Composieten dakterras vervangen door nieuwe vlonder planken

Ik heb een bestaand dakterras met composiet planken en deze wil ik vervangen door nieuwe composieten vlonders. De bestaande onderbalken (ook van kunststof) zouden mogelijk hergebruikt kunnen worden. Het huidige terras is niet egaal. Afvoeren hoeft niet. Oppervlakte is ongeveer 22,5 m2. Ik denk dat planken van 4 meter gebruikt kunnen worden.


Terras en balkon Amersfoort
donderdag 07 juni 2018

Balkon met vlonders of tegels betegelen

Ik wil graag de vloer van mijn balkon laten betegelen met vlonders of tegels. Het gaat over een balkon jaar '70, rond 3,6 m2. Dit werk moet plaatsvinden op de eerste etage en is goed bereikbaar per trap.


Terras en balkon Hoevelaken
woensdag 12 juli 2017

Natuursteen terras zagen

Ik wil graag een natuursteen terras laten zagen. Met de extreme regen blijft het water staan op mijn terras, nu wil ik graag een kaarsrechte lijn laten zagen over 2.50 meter natuursteen, zodat het water weg kan lopen.


Terras en balkon Soesterberg
vrijdag 02 juni 2017

Composiet vlonders op balkon

Ik wil graag composieten vlonders op mijn balkon. Het betreft een balkon van circa 16 m2 op het noorden. Op dit moment liggen er tegels (zou dit eventueel kunnen blijven?). Ik zou hiervan een mooi terras willen maken door middel van donkerbruine vlonderplanken van composiet. De vlonders zijn nog niet aangeschaft. Ons huis bestaat uit vier woonlagen, het balkon is op de bovenste verdieping. Deze verdieping is goed bereikbaar via een trappenhuis.


Terras en balkon Amersfoort
zaterdag 19 maart 2016

Terras achtertuin aanlegggen

Ik wil een terras laten aanleggen in de achtertuin van ons nieuwbouw huis. Het terras is 24 m2 groot: 8.5 x 3 meter minus 0.40 x 5 meter voor een border. De grond is zoals bij de bouw aangeleverd; kaal en redelijk vlak. Wij zullen de tuin zelf afgraven en egaliseren, dit zal door de vakman nog wel aan getrild moeten worden. Graag hoor ik ook of de grootte van de steen nog invloed heeft op de prijs van het leggen.


Terras en balkon Amersfoort
donderdag 25 juli 2013

Uitbouw balkon

Graag vraag ik een offerte op om een balkon te laten uitbouwen. Het is een drive-in woning. 5 meter breed en volgens mij mag t balkon 1,5 meter dieper worden (dit zal ik nog even nagaan). Betonnen balkon. Alvast bedankt voor de genomen moeite.


Terras en balkon Soest
donderdag 18 juli 2013

2 balkons drive-in woning

Aan de voor- en achterzijde van onze drive-in woning hebben wij twee balkons (incl. kopse kanten) 16 m2 totaal. Na jaren met betonverf te hebben geklooid wil ik er graag een coating-laag op hebben. Dat betekent dus: helemaal schoon trekken (schuren) evt. primer, maar dat laat ik aan de vakman over en daarna afwerken met een coatinglaag (ergens tussen grijs & antraciet) wat ze ook vaak op garagevloeren gebruiken (2 componenten?). Gaat alleen om de bovenzijde van de balkons.


Terras en balkon Soest
woensdag 23 mei 2012

Balkon op uitbouw plaatsen

We hebben vanuit de bouw een uitbouw van 1,50 aan ons rijtjes huis. Onze buren hebben een uitbouw van 2,50 met balkon en privacy scherm. Wij willen evt ons raam vervangen voor een deur en ook een balkon/dakterras creëren. Tevens willen we de aangrensende kamer in tweeën delen en de verwarming doortrekken. Dit is nu een kamer over de hele breedte van de woning. We willen een kleinere kamer (inloopkast) en grotere kamer creëren. Er zal dus een wand geplaatst moeten worden. Wij zijn in een beginstadium en benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten. Graag een aannemer die ook kan meedenken.


Terras en balkon Leusden
zaterdag 19 mei 2012

Dakterras opknappen

Dakterras op tweede verdieping opknappen. Graag een nieuw idee of vernieuwing. Terras is 30 m2. Er liggen nu rubber tegels en ik wil hier wat anders voor in de plaats. Afwatering moet verbeterd worden. Er is veel wind, wellicht windschermen of iets dergelijks. Materialen ook leveren. Graag advies, mogelijkheden en uitvoering.


Terras en balkon Hoogland
maandag 19 december 2011

Balustrade / balkon maken

Balkon maken op het dak van de uitbouw, op de eerste verdieping. Balustrade 6 x 3.60 meter.


Terras en balkon Soesterberg
zondag 13 november 2011

Renovatie van balkon- houtenvloer

Nakijken van balkon en zo nodig vervangen van houten balken en vervangen van balkonvloer. Jaren 30 woning met openslaande deuren balkon. Ongeveer 2,5 bij 1,5 meter.


Terras en balkon Amersfoort
zaterdag 11 oktober 2008

Stratenmaker

Natuursteen aanbrengen op het terras. Het is de bedoeling dat marmer gelegd wordt. Verder moet er een dakje komen boven het terras. Vanaf 20 oktober weer in NL.


Terras en balkon Amersfoort
Offertes aanvragen