Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Terras aanleggen Alkmaar

Overkapping plaatsen - Terras - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Overkapping plaatsen

Terras overkapping 5.00 bij 3.00. Houten terrasoverkapping met lichtdoorlatend glas. Materialen ook leveren, helemaal compleet.


Stratenmaker Alkmaar

Offertes terras in Alkmaar vergelijken

Recente opdrachten in Alkmaar

zaterdag 27 april 2013

Dakterras aanleggen

Op de schuur met een totale oppervlakte van 100 m2 een nieuw dakterras aanleggen. Op een stuk van ongeveer 60 m2 moet een dakterras worden aangelegd. Als het mogelijk is het bestaande dak laten liggen en daarop een nieuw beloopbaar dak plaatsen. Er hoeft geen hek geplaatst te worden. Het gaat echt om het dak zelf.


Terras en balkon Egmond aan Zee
zondag 11 maart 2012

Overkapping plaatsen

Terras overkapping 5.00 bij 3.00. Houten terrasoverkapping met lichtdoorlatend glas. Materialen ook leveren, helemaal compleet.


Terras en balkon Alkmaar
zaterdag 13 november 2010

Stratenmaker

Plaatsen van 3 of 4 tuinschermen op ons balkon. Ze moeten geplaatst worden tegen ons ijzerenhek van 1 meter hoog. Schermen kopen we zef. Moet ook wat gezaagd worden.


Terras en balkon Alkmaar
zondag 13 juli 2008

Stratenmaker

Het gaat om een terras van 15 m2; hier lagen tegels van 40x60 cm in, die al verwijderd zijn. De nieuwe tegels zijn 20x30cm. Een plaatsje van 1.80x1.40m; hier heeft gras gelegen wat we inmiddels hebben verwijderd. Het pad van het terras naar het plaatsje bestaat nog niet, dat is nu nog gras en dat kunnen wij zelf verwijderen. Het "nieuwe" pad zal ongeveer 1.40m breed en ongeveer 4.60m lang worden, het komt niet op een cm aan. Aan de linkerkant van het huidige gras staan buxusjes in een ronde lijn. Deze lijn willen we graag aanhouden. Het wordt waarschijnlijk niet mooi als we het pad in een bocht willen laten lopen. Dan staan wij ook open voor een grindpad.


Terras en balkon Koedijk
dinsdag 07 augustus 2007

Stratenmaker

Twee terrassen en een carpoort +/- 60 m2 60x60 spotted bluestone terrassen in 3 cm en oprit in 5 cm, partij is al besteld en kan waarschijnlijk volgende week geleverd worden, stop zand ligt er almisschien niet genoeg, moet even naar gelkeken worden, mogelijk ook meteen plaatsen houten vlonder van 300 x 420 in een nieuwbouw wijk.


Terras en balkon Alkmaar
zaterdag 21 juli 2007

Stratenmaker

De entree tot de tuin wordt gevormd door een pergola-achtige houten constructie, bedekt met semi-transparant golfplaat. Het geheel heeft de vorm en de afmetingen van een carport. Op tweederde van de lengte vormt de dakconstructie een lage punt overdwars met een zeer stompe hoek. Het golfplaat moet worden vervangen door dubbelwandige helder transparante panelen (hoe heet 't ook alweer:"acrylacetaat" o.i.d.) gevat in passende profielen. Mogelijk moet bestaande regenwaterafvoer worden aangepast of vervangen. Verwijdering van de huidige golfplaatbedekking doe ik uiteraard zelf.


Terras en balkon Alkmaar
zondag 29 april 2007

Stratenmaker

Electrisch terasscherm op laten hangen.


Terras en balkon Alkmaar
zaterdag 08 april 2006

Stratenmaker

opknappen achtertuin - schuur halveren van 4x2.50 naar 2x2.50 en dak op schuurtje plaatsen - schuifpoort plaatsen van 1.20 breed - 20m2 betegelen met buitenplavuizen.


Terras en balkon Alkmaar
maandag 29 december 2003

Stratenmaker

dakterras, hout, gebouwd op de aanbouw van de onderburen is verrot, slopen, afvoeren, misschien de balken vervangen die op de onderbouw rusten en ballustrade zetten. dakterras is ong 6 meter breed en een kleine 2 meter diep


Terras en balkon Alkmaar
vrijdag 14 maart 2003

Stratenmaker

ONS DAKTERRAS HEEFT NU GRIJZE DRAINAGE STOEPTEGELS VAN 30 X 30 CM WIJ WILLEN GRAAG MARMER,TRAVETIN NATUURSTEEN OF IETS DERGELIJK.


Terras en balkon Alkmaar
maandag 19 augustus 2002

Stratenmaker

Wij hebben een nieuwbouwwoning, type drive-in woning. Omdat we op de eerste verdieping willen wonen moet er vanaf de eerste verdieping naar de tuin een trap worden gerealiseerd. Ons lijkt dit het mooist als het gecombineerd wordt met een soort balkon, waarop gezeten kan worden van circa 4-6 meter breed en 2-4 meter diep. Voor de uitwerking en realisering van onze plannen zouden we graag in contact komen met relevante vaklieden.


Terras en balkon Alkmaar
Offertes aanvragen