Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Woerden

Nieuwe betonnen trap plaatsen - Trappen - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe betonnen trap plaatsen

Zoek een vakman die een betonnen trap van de bg naar de 1ste verdieping kan realiseren. De hoogte is 2,6m. Er staat geen oude trap.


Timmerman Bodegraven

Offertes trappen in Woerden vergelijken

Recente opdrachten in Woerden

maandag 07 augustus 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Wij zoeken een goedkope renovatie van onze nieuwbouw trap waar nog niet zoveel aan is gebeurd. Witte stootborden en licht/ donkere treden. Graag aanbieding per e-mail. Vul het aantal treden in:: 14 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Nieuwerbrug
maandag 06 maart 2023

Trap renoveren (tapijt)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Papekop
dinsdag 08 november 2022

Trap: tapijt verwijderen + pvc leggen

Ik wil mijn trap laten renoveren. Het tapijt moet eraf, daarna nieuwe pvc erop excl. de zijborden. Het gaat om een dichte trap, met 2 kwartslagen erin.


Trappenbouw en traprenovatie Harmelen
dinsdag 27 september 2022

Nieuwe betonnen trap plaatsen

Zoek een vakman die een betonnen trap van de bg naar de 1ste verdieping kan realiseren. De hoogte is 2,6m. Er staat geen oude trap.


Trappenbouw en traprenovatie Bodegraven
dinsdag 23 augustus 2022

Vloerbedekking leggen

Trap opnieuw stofferen, rubbertjes liggen er nog, 2 open trappen van 11 tredens.


Trappenbouw en traprenovatie Bodegraven
zondag 05 juni 2022

Rechte trap bekleden + tapijt verwijderen

Ik wil graag mijn trap bekleden met vinyl of PVC, met verlichting. De huidige bekleding is tapijt en dit zal er eerst afgehaald moeten worden. Het betreft 1 rechte trap. 13 traptredes,


Trappenbouw en traprenovatie Nieuwerbrug
maandag 08 november 2021

Een open trap dichtmaken

13 treden dichtmaken met mdf. Lakken niet nodig. Van bg naar 1ste. 2 bochten van 90 graden. Dit is een houten trap en eigenlijk gaat het alleen om de stootborden plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Woerden
maandag 10 februari 2020

Tapijt verwijderen van twee trappen

Ik zou graag de vloerbedekking van mijn trap laten verwijderen: -1 dichte trap met 13 treden. ook de boorden zijn bekleed (niet de zijkanten) -1 open trap met 11 treden, waarvan de trede rondom bekleed zijn. In afwachting van uw antwoord,


Trappenbouw en traprenovatie Woerden
zondag 21 juli 2019

Houten trap bekleden en van leuning voorzien

Ik ben op zoek naar een trappenspecialist die twee houten trappen kan voorzien van HPL of massief houten bekleding. De trappen zijn al kaal. Bovendien dienen de trappen van een houten leuning voorzien te worden.


Trappenbouw en traprenovatie Woerden
donderdag 13 juni 2019

vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zou graag een offerte willen laten maken voor een houten vasten trap naar zolder. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Trappenbouw en traprenovatie Noorden
maandag 25 februari 2019

2 trappen renovatie vinyl

Ik heb 2 trappen die beide 2 draaien naar links hebben en 13 treden. Het gaat op 1 open en 1 dichte trap. Graag wil ik hier vinyl op laten plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Noorden
maandag 04 februari 2019

Dichte trap plaatsen en bekleden met laminaat en verlichting

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een dichte trap met kwartdraai naar links bestaande uit 16 treden. We willen graag HPL laminaat, waarbij losse antislipstrips niet meer nodig zijn. Evt. Met verlichting in de tredes. Hout.


Trappenbouw en traprenovatie Noorden
dinsdag 23 oktober 2018

Trappen bekleden

Betreft 2 trappen, allebei 13 treden. De trap op de beneden verdieping is dicht en de trap op de 1ste verdieping is open. Er ligt nu vloerbedekking op en de wens is beide te laten bekleden met hout of een ander materiaal wat op hout lijkt. De trap moet "kindproof zijn", wat betekent dat de bekleding wel tegen een stootje kan.


Trappenbouw en traprenovatie Woerden
woensdag 17 oktober 2018

Glazen balustrade

Het betreft een in mei te bouwen moderne woning, waar ik nu al plannen met betrekking tot de trap voor moet maken. Ik wil graag een rechte open trap van de begane grond naar 1e verdieping, trap met houten treden dicht of gesloten in overleg. Een glazen balustrade langs beide zijden oplopend met de trap. En met een smalle leuning in hout. De glazen balustrade loopt door in de vide balustrade op de 1e verdieping. De trap is 2940 x 1000 cm. En de vide ruimte 1720 X 3725 cm. Tekening van het ontwerp van het huis zijn beschikbaar.


Trappenbouw en traprenovatie Oudewater
zondag 29 juli 2018

Vaste zoldertrap of vlizotrap maken

Ik wil graag een vaste zoldertrap of vlizotrap laten plaatsen voor onze zolder. Willen graag met jullie in contact komen om hier een afspraak voor in te plannen om deze op korte termijn te laten plaatsen. Hoor graag van jullie!


Trappenbouw en traprenovatie Woerden
Offertes aanvragen