Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Uithoorn

Trap renoveren (houten bekleding) - Trappen - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Trap renoveren (houten bekleding)

Renovatie houten trap


Timmerman Wilnis

Offertes trappen in Uithoorn vergelijken

Recente opdrachten in Uithoorn

maandag 27 februari 2023

Trap renoveren (tapijt)

I want the stairs to be closed and carpeted. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 23 januari 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Renovatie houten trap


Trappenbouw en traprenovatie Wilnis
maandag 23 januari 2023

Traprenovatie (lucht gommen)

Oud grenen trap (1911) met 18 treden, 2 trappalen, en trapbomen luchtgommen. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/be4c8249-21ea-458c-9231-c9f39335a3eb/assets


Trappenbouw en traprenovatie De Kwakel
dinsdag 01 november 2022

Dichte trap bekleden

Ik zoek een specialist in trappen voor het bekleden van mijn trap, met laminaat of PVC. Momenteel ligt er tapijt op wat we eventueel wel zelf kunnen verwijderen, maar het mag in de offerte meegenomen worden. De trap is overigens dicht en heeft een kwart draai erin. Graag zie ik 2 verschillende offertes tegemoet, van PVC en laminaat.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 17 oktober 2022

Trap renoveren (tapijt)

Zoek een vakman voor het bekleden van mijn trap met tapijt. Zijn twee trappen, van elk 13 treden, hebben allebei een 2 kwart draai.


Trappenbouw en traprenovatie Mijdrecht
dinsdag 02 augustus 2022

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Zoek een vakman voor het bekleden van mijn trap met laminaat. Heb een trap met 1 kwart draai, zijn 13 treden.


Trappenbouw en traprenovatie Mijdrecht
donderdag 12 mei 2022

Wenteltrap vervangen door houten dichte trap

Wij hebben een drive-in woning met een wenteltrap van boven naar benden en dit willen graag vervangen door een dichte trap met balustrade en leuningen. De trap moet volledig hout worden met een witte kleur en de tredes van hardhout graag willen wij een offerte hebben van deze trap + plaatsing.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
vrijdag 14 mei 2021

Trap renoveren

Het betreft een gesloten trap met een draai erin van 12 trede en een open trap met een draai erin van 12 trede. Ik wil het graag laten renoveren. Mijn voorkeur gaat uit naar pvc en anders laminaat.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
dinsdag 29 september 2020

Nieuwe trap plaatsen

We willen de huidige trap naar de eerste verdieping vervangen door een trap die minder steil en smal is. We willen een houten trap. Graag ontvang ik een prijsindicatie.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
zaterdag 25 april 2020

Wenteltrap in tuinkamer naar garagezolder plaatsen

We willen graag in onze tuinkamer een houten of stalen (moderne stijl) wenteltrap naar een garagezolder boven laten plaatsen. De hoogte is ongv. 2.14 m. Het probleem is, dat de tuinkamer een hout parket met een vloerverwarming onder het parket heeft... hebben jullie daar een oplossing voor? Het is geen luik, maar een gat boven, een deuropening naar de garagezolder op 2.14 m hoogte. Ik kan een foto sturen als dat helpt.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe trap realiseren

Ik wil graag een nieuwe trap laten plaatsen met een kwart draai erin, vaste trap, dicht (i.v.m. te realiseren kasttrap). Contact gaarne via e-mail, daar ik telefonisch slecht bereikbaar ben.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 04 februari 2019

2 dichte trappen bekleden met laminaat

Wij willen 2 dichte trappen met 1 draai laten renoveren met laminaat


Trappenbouw en traprenovatie Wilnis
zondag 18 november 2018

Trap plaatsen

Wij hebben nu een een open trap Naar welk type trap bent u op zoek? : budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? : binnen Welke vorm moet de trap hebben? : rechte trap met één of meerdere draaien Ik wil een open trap hebben die recht is met een draai. Het gaat om een budgettrap die ik wil laten plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
maandag 16 juli 2018

Trap monteren

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Currently I have spiral staircase. Iron rod in the center and steps attached to it. I am looking for a wooden staircase where steps fixed both to wall and center piece to make them strong.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
donderdag 07 juni 2018

Traprenovatie op een houten trap aanbrengen

Wij hebben net een nieuwe houtentrap (wit), maar we zouden deze graag renoveren met houten treden. Het gaat om zowel traptrede als het stuk ertussen. Uiteraard ben ik benieuwd wat dit gaat kosten om dit door een vakman te laten doen. Moeten wij het materiaal aanschaffen, of is dit bijvoorbeeld een totale prijs voor materiaal en maakkosten? We hebben 13 treden en zouden dit graag snel willen inplannen/laten doen, mits we uiteraard een mooi voorstel krijgen.


Trappenbouw en traprenovatie Uithoorn
Offertes aanvragen