Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Oosterhout

Betontrap plaatsen - Trappen - Oosterhout

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Betontrap plaatsen

Ik wil een trap laten plaatsen. Ik wil een betonnen trap met een kwart draai naar rechts. Ik wil dat het volledig wordt afgewerkt.


Timmerman Waspik

Offertes trappen in Oosterhout vergelijken

Recente opdrachten in Oosterhout

vrijdag 28 april 2023

Betontrap plaatsen

Ik wil een trap laten plaatsen. Ik wil een betonnen trap met een kwart draai naar rechts. Ik wil dat het volledig wordt afgewerkt.


Trappenbouw en traprenovatie Waspik
zaterdag 10 december 2022

Trap + klein halletje stofferen

Trap stofferen. Oude bekleding is al verwijdert maar er zitten nog oude lijmresten op de trap. Het gaat om een dichte trap van 14 tredes en een klein halletje beneden van ongeveer 2m2. De overloop bedraagt 4m2 om te stofferen.


Trappenbouw en traprenovatie Dongen
maandag 20 juni 2022

Trap bekleden met vloerbedekking

Ik heb een dichte trap met 14 tredes. Deze wil ik laten bekleden met vloerbedekking.


Trappenbouw en traprenovatie Teteringen
dinsdag 08 september 2020

Trap in nieuwbouwhuis

Nieuwbouw zal starten omstreeks januari 2021. Duur bouw zal circa 10 maanden zijn. Moderne uitstraling. Betonnen trap met maar aan 1 zijde een leuning. Liefst muizentrap/bloktrap. 17 treden.


Trappenbouw en traprenovatie Dongen
zaterdag 01 augustus 2020

Trappen schuren en voorzien van nieuwe lak

Wij zijn begonnen de lijm van de trap te halen maar is nog niet klaar. Graag de kosten van lijm verwijderen, schuren en lakken. En een open trap die in de grond verf zit. Het gaat dus om een dichte trap met 15 treden en open trap 13 treden.


Trappenbouw en traprenovatie 's-Gravenmoer
woensdag 22 april 2020

Z-trap naar vide plaatsen

Ik ben op zoek naar een trappenspecialist die een houten z-trap kan plaatsen die de begane grond met een vide kan verbinden. De woning moet nog gebouwd worden dus meneer is zich alvast aan het voorbereiden. Aan de muurzijde een railing, aan de andere zijde een glazen wand.


Trappenbouw en traprenovatie Made
donderdag 05 maart 2020

Pvc trapleuning vervangen

Graag wil ik een passende offerte voor het vervangen van een pvc trap leuning kleur zwart. Lengte ca 5 m1 recht.


Trappenbouw en traprenovatie Raamsdonksveer
dinsdag 13 augustus 2019

Traprenovatie nieuwbouwhuis

Opknappen trap nieuwbouwhuis (in november 2019 is het huis 1 jaar opgeleverd, de trap zou dus wel redelijk uitgewerkt moeten zijn). De trap heeft tijdens de bouw de nodige butsen opgelopen en momenteel zijn er ook wel scheuren ontstaan. Wij zoeken een vakman die twee open trappen (van ongeveer 30 treden totaal) kan opknappen voor een schappelijke prijs. Wij hebben ook gekeken naar de CanDo overzettredes, maar de kleur die wij willen is slechts in 38 cm breedte verkrijgbaar. De grootste trede bij ons is circa 40 cm. Mocht u als vakman hier een alternatief voor hebben qua overzettredes, dan vernemen wij dit graag.


Trappenbouw en traprenovatie Dongen
maandag 04 maart 2019

Trap plaatsen

Ik ben op zoek naar een nieuwe trap. Op dit moment bevindt zich een trap in het huis maar ik wil graag een nieuwe trap op een nieuwe plek. Ik weet daarom de exacte lengte en hoogte niet. Ik zou hierover graag geïnformeerd worden. Het zal gaan om een trap van de begane grond naar de eerste etage, de vloer hier is van hout. Het trapgat zullen wij zelf maken en de oude trap ook zelf verwijderen. Graag verneem ik van u of u ons verder kunt helpen en of er wellicht een kosten indicatie mogelijk is van het opmeten, adviseren en uiteindelijk uitvoeren.


Trappenbouw en traprenovatie Dongen
maandag 28 mei 2018

Traptreden bekleden

Het betreft een open trap met 13 treden en een draai in de trap. Ons verzoek is de traptreden rondom te bekleden met vloerbedekking, maar niet de zijkanten. Nu zijn de treden geschilderd. Ik kan foto's toesturen van de trap, indien gewenst. Uitvoering pas rond september / oktober.


Trappenbouw en traprenovatie Dongen
donderdag 22 maart 2018

Een buitentrap realiseren

Ik zoek een vakman die een budgetvriendelijke, rechte basistrap voor buiten kan realiseren. Het betreft een rechte trap met 2 leuningen en bordes hoogte van de verdieping waar de trap naar toe moet is 4 meter.


Trappenbouw en traprenovatie Terheijden
dinsdag 31 oktober 2017

Vlizotrap vervangen

Mijn vlizotrap is kapot en moet vervangen worden door een nieuwe vlizotrap. Afmetingen van het gat: breedte 100 cm lengte 76 cm. Wij willen graag geadviseerd worden hierin.


Trappenbouw en traprenovatie Dongen
zaterdag 23 september 2017

Houten trappen kraakvrij maken

Onze dichte houten trap van 15 treden kraakt behoorlijk en het word er niet minder op na 2 treden krijg je een plateau en dan draait de trap in een bocht links omhoog. Wat zijn de kosten om dit te laten verhelpen.


Trappenbouw en traprenovatie Raamsdonksveer
zaterdag 29 juli 2017

Open trap renoveren en dichtmaken

We zoeken iemand die een traprenovatie kan uitvoeren op een open trap, en hier een trapkast onder wil maken (en dus de trap kan dichten). Momenteel is het tapijt, dit willen we in de toekomst niet. Het bevat geen moeilijke hoeken. In de trap zit twee keer een kwart draai.


Trappenbouw en traprenovatie Geertruidenberg
donderdag 16 februari 2017

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Vloertapijt en lijm van de trap verwijderen. Het is de trap dat gaat van de begane grond tot de eerste verdieping. Het zijn 14 treden. Daarna ga ik de trap verven.


Trappenbouw en traprenovatie Dongen
Offertes aanvragen