Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Nieuw Vennep

Nieuwe houten trap plaatsen - Trappen - Nieuw Vennep

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Nieuwe houten trap plaatsen

In verband met verbouwing zijn wij op zoek naar een partij die onze trap kan vervangen. Voorkeur staal met hout, maar ook volledig hout afhankelijk van prijs.


Timmerman Nieuw Vennep

Offertes trappen in Nieuw Vennep vergelijken

Recente opdrachten in Nieuw Vennep

maandag 18 september 2023

Trap renoveren (tapijt)

1 trap is dicht 1 trap naar de zolder is deel open en deel dicht Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Tapijt / vloerbedekking Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Tapijt Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
dinsdag 13 juni 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/ebad6d56-b479-48a2-8784-e9bda31359dc/assets Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl, Laminaat / CPL / HPL Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Overig Heb je toestemming van de verhuurder?: Ja Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


Trappenbouw en traprenovatie Abbenes
maandag 20 maart 2023

Trap renoveren (houten bekleding)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Vul het aantal treden in:: 16 Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Hout Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 2-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: Anders, namelijk: Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Leimuiden
maandag 16 januari 2023

Trappen schilderen + verlichting plaatsen

Ik wil graag mijn trappen renoveren. Het gaat om twee trappen. We willen ze schilderen en verlichting op ze laten plaatsen. Er ligt nu tapijt op, dat moet eraf gehaald worden. Het gaat in totaal over 26 treden. Het zijn allebei rechte trappen.


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
maandag 12 december 2022

Plaatsen van 2 trappen nieuwe woning

We zijn op zoek naar een vakman voor het leveren van 2 Z trappen met 16 treden en het plaatsen hiervan. Model onderkwart draai. Trap is uitgevoerd in eiken met behandeling ash grey. Zichtstootborden 38mm. Hekwerk met rechthoekige spijlen. Tekening van de gewenste trap is beschikbaar. Het huis wordt in mei opgeleverd. Liefst hiervoor laten plaatsen.


Trappenbouw en traprenovatie Oude Wetering
dinsdag 06 december 2022

Trap renoveren (van recht naar een draai)

Ik wil mijn trap renoveren. Het is nu een rechte trap, maar we willen er een trap van met een draai in maken. Is dat mogelijk?


Trappenbouw en traprenovatie Oude Wetering
donderdag 10 november 2022

Maken trapgat in beton en vaste houten trap

Graag zouden wij een trapgat willen laten maken in beton, met daarbij het dichten van het gat van de vlizotrap en het maken van een vaste trap naar zolder (hout). Met daarbij eventueel het plaatsen van een wand, afwerking van dakkapel en aansluiting voor wasmachine en droger naast de cv-ketel.


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
woensdag 24 augustus 2022

Trap bekleden met pvc

We hebben een nieuwbouwhuis en we willen onze trap met pvc laten bekleden. Het gaat om een trap met 15 treden.


Trappenbouw en traprenovatie De Zilk
donderdag 28 juli 2022

1 open trap en 1 dichte trap bekleden met tapijt

Wij zouden graag onze trap laten bekleden met tapijt. Het gaat om een 12 treden dichte trap (begane grond naar 1ste verdieping) en een 12 treden open trap (1ste verdieping naar zolder).


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
maandag 09 mei 2022

Nieuwe houten trap plaatsen

In verband met verbouwing zijn wij op zoek naar een partij die onze trap kan vervangen. Voorkeur staal met hout, maar ook volledig hout afhankelijk van prijs.


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
maandag 11 april 2022

Verwijderen trapbekleding

Ik wil graag de vloerbedekking van een dichte trap laten verwijderen (13 treden).


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
dinsdag 14 juli 2020

Houten basistrap plaatsen

We zijn op zoek naar een trap voor 1 verdieping. Graag een houten basistrap. 2,30 bij 1,80. Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
zondag 17 mei 2020

Wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen

Ik zoek een specialist die een grote wenteltrap kan verwijderen en hier 3 vaste dichte trappen van kan maken (betreft ook 3 verdiepingen). De trappen lopen tot zolder. De hoogtes zijn 272, 270 en 245 cm. Ik bespreek graag mogelijkheden en foto's met de specialist.


Trappenbouw en traprenovatie Lisserbroek
donderdag 24 oktober 2019

Trap vervangen

Ik wil graag een nieuwe trap met 13 treden, twee x kwartslag. Huidige trap graag verwijderen, afvoeren doe ik zelf.


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
woensdag 16 oktober 2019

Twee binnentrappen bekleden

We willen de dichte trap beneden en de open trap boven bekleden met de Praxis eiken traptreden, beiden zijn rechte trappen en in totaal 26 treden. Open trap boven alleen de bovenkant, dus hoeft niet rondom, aan de achterzijde van de trede met een plint afwerken voor het nette en we willen geen stootborden. Gaat dus puur om de treden bekleden.


Trappenbouw en traprenovatie Nieuw Vennep
Offertes aanvragen