Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Trap Meppel

Trap schilderen - Trappen - Meppel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Trap schilderen

Ik heb een gelakte trap van hout en deze willen we graag laten schilderen, maar de trap zal eerst terug naar de basis gebracht moeten worden. Gaat om 1 trap. Momenteel is het bruin en dit moet zwart worden. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Timmerman Zuidwolde

Offertes trappen in Meppel vergelijken

Recente opdrachten in Meppel

dinsdag 05 september 2023

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Laminaat / CPL / HPL Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Meppel
zaterdag 26 augustus 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Wij willen onze trap laten bekleden . Als het prijstechnisch lukt PVC maar dat ligt aan de offertes / prijs. Nu is de trap al 18 jaar bekleed een ruwe vloerbedekking. Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Meppel
maandag 03 juli 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 26 treden (twee trappen) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Meppel
maandag 26 juni 2023

Trap renoveren (PVC bekleding)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: PVC / vinyl Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Open Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Sint Jansklooster
maandag 12 december 2022

Trap schilderen

Ik heb een gelakte trap van hout en deze willen we graag laten schilderen, maar de trap zal eerst terug naar de basis gebracht moeten worden. Gaat om 1 trap. Momenteel is het bruin en dit moet zwart worden. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Trappenbouw en traprenovatie Zuidwolde
dinsdag 20 september 2022

Trap verstevigen

Ik wil graag dat mijn trap even bekeken wordt. Hij zakt namelijk door. Waar mogelijk is wil ik het evt. laten opbeuren / verstevigen. Het is een trap van hout.


Trappenbouw en traprenovatie Meppel
maandag 07 februari 2022

Nieuwe houten trap plaatsen (2 stuks)

Onze huidige spiltrap willen we graag vervangen voor een halfslag dichte trap, het gaat om complete trap tot aan zolder (BG-01 en 01-zolder). Onze wens is om trap te laten verven in kleur RAL9010 als dat kan.? Verwijderen jullie ook onze huidige trap?, hierbij kan ik in overleg assistentie verlenen. Wij wensen graag een vrijblijvende offerte van trap vervanging. Zie graag een reactie tegemoet. PS: hier wat ruwe maten. maten trap BG naar 01 hoogt 270 cm / breedte 104 cm / uitval 183,50 cm maten trap 01 naar zolder hoogte 269 / breedte 104 cm / uitval 183,50 cm.


Trappenbouw en traprenovatie Meppel
woensdag 27 oktober 2021

Tapijt van trap verwijderen

Wij willen graag de vloerbedekking van de trap laten verwijderen, het gaat om 1 trap bestaande uit tapijt.


Trappenbouw en traprenovatie Havelte
dinsdag 06 november 2018

Eiken trap plaatsen

Ik wil een eiken trap met slip in een U vorm laten plaatsen. De opening is 100 bij 300 cm.


Trappenbouw en traprenovatie Dwingeloo
dinsdag 13 februari 2018

Houten trap laten maken en monteren

Wij willen een nieuwe trap die op de eerste verdieping moet komen. Waarschijnlijk moeten het 13 treden worden, de ruimte die er is is 95 cm diep, 215 cm breed en de hoogte moet 250 cm zijn. Kwart rond direct onderaan, linksom en dan verder recht naar boven. Mag van het goedkoopste hout omdat hij toch geschilderd word, inclusief bomen en L-vorming hek boven. De trap moet aan de achterkant dicht zijn. Wat kost de trap inclusief plaatsen en wat exclusief plaatsen. Het huis is kaal dus er is geen voorwerk nodig.


Trappenbouw en traprenovatie Eesveen
donderdag 19 oktober 2017

Trap renoveren met vinyl overzettreden

Wij willen onze trap laten bekleden met vinyl traptrede van CanDo. Het gaat om een trap van 15 treden. Er zit een bocht in.


Trappenbouw en traprenovatie Meppel
woensdag 31 augustus 2016

Platformlift plaatsen in de woning

Het betreft een offerte aanvraag voor het leveren en plaatsen van een 1-persoons platform lift van de begane grond naar de 1e verdieping van onze woning.


Trappenbouw en traprenovatie Uffelte
woensdag 13 april 2016

Trap bekleden met laminaat

Ik wil graag mijn trap laten bekleden met laminaat. De trap heeft 16 treden en 1 draai.


Trappenbouw en traprenovatie Steenwijk
dinsdag 11 augustus 2015

Vlizotrap plaatsen in bestaande trapopening

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van een vlizotrap die in een bestaande trapopening geplaatst moet worden.


Trappenbouw en traprenovatie Baars
zaterdag 25 juli 2015

Vlizotrap leveren en plaatsen

Wij hebben een luik in het plafond van de bovenverdieping en we kunnen de zolder bereiken via een losse trap. Het luik is nu 57 x 58 cm en zit in een houten verdiepingsvloer. Deze laten we graag vervangen door een vlizotrap. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.


Trappenbouw en traprenovatie Meppel
Offertes aanvragen