Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Terneuzen

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven - Keuken - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

Ik ga een afzuigkap bestellen, voor mijn nieuwe lunchroom, van 3 meter breed. Hij moet geïnstalleerd worden. Incl. luchttoevoer naar dak (vanaf keuken 2m) en incl. gas aftap systeem (als afzuigkap uit sta dat geen gas kan worden gebruikt) materiaal van ons, enkel geheel installatie.


Keukenspecialist Terneuzen

Offertes voor keuken in Terneuzen aanvragen

Recente opdrachten uit Terneuzen

donderdag 29 juni 2023

Kleine werken in de keuken (keukenbladen, kastjes vervangen)

keukenblad vervangen Wat wil je in de keuken laten doen?: Ik wil reparatie(s) uit laten voeren of bijvoorbeeld het werkblad vervangen


Keukenmontage en - renovatie Sas van Gent
maandag 29 augustus 2022

Nis vergroten van kookplaat in granieten werkblad

Door de stijging van de gasprijs wens ik mijn gaskookplaat te vervangen door inductiekookplaat. Maar de nis moet groter gemaakt worden. Beide kanten 15cm breder. Graniet is 2cm dik


Keukenmontage en - renovatie Graauw
vrijdag 01 januari 2021

Aanrechtblad vervangen

Ik wil graag mijn aanrechtblad laten vervangen.


Keukenmontage en - renovatie Zaamslag
dinsdag 29 oktober 2019

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

Ik ga een afzuigkap bestellen, voor mijn nieuwe lunchroom, van 3 meter breed. Hij moet geïnstalleerd worden. Incl. luchttoevoer naar dak (vanaf keuken 2m) en incl. gas aftap systeem (als afzuigkap uit sta dat geen gas kan worden gebruikt) materiaal van ons, enkel geheel installatie.


Keukenmontage en - renovatie Terneuzen
woensdag 07 maart 2018

Siematic laden en kastfronten vervangen

Ik wil de bestaande Siematic keuken herwaarderen door de fronten te vernieuwen en door de opbergkasten te verbouwen met schuifladen. Er moet ook worden voorzien in een dubbele wasbak, een nieuwe inductie kookplaat en een nieuwe afzuigkap plus bijkomende verlichting op de werkbladen.


Keukenmontage en - renovatie Cadzand
vrijdag 09 februari 2018

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre/veranda

Ik wil graag een dakdoorvoer laten maken door een polycarbonaat plaat van de serre ten behoeve van de afzuigkap. Deze komt nu in de serre uit wat niet echt fijn is en zou deze daarom graag door het dak naar buiten willen laten blazen. Hier voor is dus alleen een gat en een waterdichte doorvoer of mof benodigd. Kunt u mij daaraan helpen? De buis heeft een normale diameter.


Keukenmontage en - renovatie Hulst
maandag 03 april 2017

Afzuigkap vervangen

Graag zou ik de kosten weten voor het vervangen van de afzuigkap.


Keukenmontage en - renovatie Axel
donderdag 02 maart 2017

Keukenwerkblad verplaatsen

Nieuw keukenwerkblad voor oude keuken die ik in garage geplaatst heb zonder sparingen. Ik zoek een mooi sterk en betaalbaar blad (het is maar voor in een garage en de keuken doet dienst voor opslag en werkbank) Het gaat om een hoekopstelling 3000 x 2000 mm (grof gerekend). Om kosten te besparen kan ik platen zelf exact op maat zagen. ( ik ben timmerman ) Bouwmarkten zijn incompleet en moeten ook besteld worden. Wie heeft en beter bod?


Keukenmontage en - renovatie Hulst
donderdag 29 september 2016

Achterwand met brandschade vervangen

Er moet een achterwand vervangen worden waar brandschade aan is. Het is de achterwand van de keuken in een stacaravan. Het is een triplex wand met een coating erover. De nieuwe wand moet ook met een brandvertragende coating. De lengte is circa 2 meter bij 2.40 meter hoog. Zie bijgevoegde foto's.


Keukenmontage en - renovatie Sluis
woensdag 27 april 2016

Oude afzuigkap vervangen door een nieuwe

Graag wil ik de oude afzuigkap demonteren en een nieuwe afzuigkap plaatsen. De vakman dient de nieuwe kap ook te leveren. Kunt u hier een advies in geven?


Keukenmontage en - renovatie Axel
woensdag 09 maart 2016

Gat in een composiet aanrechtblad groter maken

Gat groter boren composiet aanrechtblad naar 38 mm


Keukenmontage en - renovatie Philippine
zondag 10 januari 2016

Keukenverbouwing

Ik wil mijn keuken geheel laten renoveren. De bestaande keuken moet worden gesloopt en afgevoerd, evenals ongeveer 4 m² tegelwerk. Er moet een nieuwe groep worden geplaatst in de meterkast en bekabeld via de kruipruimte naar de keuken. In de keuken moet een nieuw verlaagd plafond worden geplaatst met 6 spots en een dimmer. Leidingen voor water en gas moeten een klein stukje worden verlegd. Ik heb een aanbieding van de keukenleverancier voor de montage van de nieuwe keuken. Graag ontvang ik ook van u een montageprijs. Naar verwachting gaat de renovatie eind mei plaatsvinden.


Keukenmontage en - renovatie Aardenburg
dinsdag 05 januari 2016

Keuken opknappen

De keuken is ongeveer 4.30 meter lang en 2.50 meter breed. Ik wil hier 1 raam laten plaatsen en laminaat laten leggen. Er moet ook een vochtprobleem in de oude enkelsteens muren verholpen worden. De oude waterleidingbuizen moeten vervangen worden en verder misschien nog stroomaansluiting veranderen.


Keukenmontage en - renovatie Hoek
zondag 01 maart 2015

Keukenfrontjes en werkblad vervangen

14 deurtjes, 8 laden, 1 afwasmachine paneel en het werkblad van 2 x 2 vervangen. Graag nader te bepalen welk type/materiaal.


Keukenmontage en - renovatie Clinge
donderdag 10 oktober 2013

Nieuw keukenblad monteren

Ik wil graag een nieuw keukenblad/aanrechtblad aanschaffen bij Karwei en deze laten monteren. De oude moet verwijderd en afgevoerd worden. Het betreft een standaard blad, recht, 60 cm diep en een lengte van 265 cm. In het blad moet een kookplaatunit (standaard inductie) en een enkelvoudige spoelbak worden gemonteerd (verzonken in blad).


Keukenmontage en - renovatie Terneuzen
Offertes aanvragen