Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Nijmegen

Composiet werkblad afzagen en zoeten - Keuken - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Composiet werkblad afzagen en zoeten

Ons composiet werkblad (1 cm dik) steekt uit, en we willen een groot stuk laten afzagen, en de rand die dan ontstaat laten zoeten.


Keukenspecialist Lent

Offertes voor keuken in Nijmegen aanvragen

Recente opdrachten uit Nijmegen

zaterdag 12 augustus 2023

Inductiekookplaat installeren

Ik wil een inductiekookplaat plaatsen in mijn keuken. Deze ligt circa 8 meter van de meterkast. De oude kookplaat op gas moet worden verwijderd. In de meterkast is nog geen rekening gehouden met koken op inductie, alles daarvoor moet nog worden aangelegd. Het oude gasfornuis moet worden verwijderd en inductiekookplaat moet dus worden geïnstalleerd en aanleggen van de electra.


Keukenmontage en - renovatie Nijmegen
woensdag 28 juni 2023

Keuken plaatsen of vervangen

Moeten er nog andere werken gebeuren?: afbraak bestaande keuken In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Keukenmontage en - renovatie Oosterhout
donderdag 20 april 2023

Ikea Keuken plaatsen

Ik zoek een installateur voor een Ikea keuken met eiland


Keukenmontage en - renovatie Nijmegen
vrijdag 14 april 2023

IKEA-keuken plaatsen

Installatie van een rechte wand keuken, bestaande uit 2 hoge 60 kasten en daarnaast 3x80 lage kasten. In deze kant zitten: koelvriescombinatie, oven, inductie + afzuiging. Daar tegenover staat een eiland bestaande uit lage kasten 60-80-60 met aan de andere kant ondiepe kasten in dezelfde breedtematen om het eiland te verbreden. Hierin zit de vaatwasser en de quooker. Welke vorm keuken heb je gekocht?: Een keuken met een eiland


Keukenmontage en - renovatie Nijmegen
zondag 19 februari 2023

IKEA-keuken plaatsen

Plaatsen van een IKEA Keuken met eiland. De deurtjes komen bij een andere partij vandaan maar worden geleverd met IKEA boringen. Het blad komt ook van een andere leverancier en wordt door henzelf gemonteerd. Welke vorm keuken heb je gekocht?: Een keuken met een eiland


Keukenmontage en - renovatie Grave
vrijdag 18 november 2022

Keukenblad op maat maken & plaatsen

Ik wil graag alleen een keukenblad op maat laten maken en ben opzoek naar de kortste levertijd. Zie foto voor de afmetingen. Hier zoek ik een vakman voor, inclusief het plaatsen.


Keukenmontage en - renovatie Nijmegen
donderdag 03 november 2022

Installeren inductiekookplaat + verwijderen gasplaat

Ik zoek een partij die mijn bestaande kookplaat op gas kan verwijderen. Hiervoor in de plaats wil ik een inductie kookplaat laten hebben.


Keukenmontage en - renovatie Nijmegen
zondag 16 oktober 2022

Koof boven kookeiland maken

Graag zouden wij 3m2 koof boven ons kookeiland willen met enkele spots daarin. Dit uiteraard met stucwerk en geschilderd.


Keukenmontage en - renovatie Lent
vrijdag 19 augustus 2022

Kleine werken in de keuken (keukenbladen, kastjes vervangen)

Twee aanrechtbladen +/- 270 *70 (met uitsparing kookplaat) en +/- 240 *70 (met uitsparing wasbak) tbv nog te plaatsen IKEA keuken Wat wil je in de keuken laten doen?: Ik wil reparatie(s) uit laten voeren of bijvoorbeeld het werkblad vervangen


Keukenmontage en - renovatie Wijchen
zondag 10 juli 2022

Inductiekookplaat installeren

Ik wil een inductiekookplaat plaatsen in mijn keuken. Deze ligt 5 meter van de meterkast. De oude kookplaat op gas moet worden verwijderd. Daarnaast moet er moet een 3 fase aansluiting worden geplaatst in de meterkast, een stroomdraad komen van de aansluiting naar de keuken, een wandcontactdoos voor een Perilex stopcontact. Ook moet de inductiekookplaat worden geïnstalleerd.


Keukenmontage en - renovatie Nijmegen
donderdag 09 juni 2022

Infrezen spoelbak

Ik wil in mijn nieuwe keukenblad mijn (verzonken) spoelbak laten infrezen. Hier zoek ik een vakman voor.


Keukenmontage en - renovatie Wijchen
maandag 24 januari 2022

Composiet werkblad afzagen en zoeten

Ons composiet werkblad (1 cm dik) steekt uit, en we willen een groot stuk laten afzagen, en de rand die dan ontstaat laten zoeten.


Keukenmontage en - renovatie Lent
zaterdag 11 december 2021

Keuken plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een keuken. De nieuwe keuken hebben wij al in bezit. De keuken is 2.70 x 2.10m. De vakman hoeft niks meer te verwijderen uit de huidige situatie.


Keukenmontage en - renovatie Malden
maandag 30 augustus 2021

Tegels verwijderen en muur sausklaar stuken

Op zoek naar stukadoor die tegels kan verwijderen en daarna de muur sausklaar kan stuken. De klus bevindt zich op de begane grond en is zeer toegankelijk.


Keukenmontage en - renovatie Nijmegen
zondag 20 juni 2021

spoelbak keukenaanrecht infrezen

Ik zoek iemand die een nieuwe spoelbak in een bestaand aanrechtblad kan infrezen. Nieuwe spoelbak is iets groter en vierkanter dan de oude. Het gaat moet dus aangepast worden; met infrees. Gaat enkel om het freeswerk. De installatie kan ik zelf.


Keukenmontage en - renovatie Doornenburg
Offertes aanvragen