Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Middelburg

Keukenkraan vervangen - Keuken - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keukenkraan vervangen

Ik wil een keukenkraan laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een prijsindicatie.


Keukenspecialist Goes

Offertes voor keuken in Middelburg aanvragen

Recente opdrachten uit Middelburg

donderdag 20 april 2023

Kleine werken in de keuken (keukenbladen, kastjes vervangen)

Vervangen van een bestaande (kleine( keuken. Nieuwe (sterke) onderkasten zijn op maat gemaakt. Er moet een aanrechtblad komen met aan de achterkant een opstaande plint. Het moet een L-vormig blad worden met uitsparingen voor een spoelbak, (Quooker) kraan en gaskookplaat. Wat wil je in de keuken laten doen?: Ik wil reparatie(s) uit laten voeren of bijvoorbeeld het werkblad vervangen


Keukenmontage en - renovatie Domburg
woensdag 04 maart 2020

Keuken plaatsen

In nieuwbouwappartement een ikea keuken plaatsen. Betreft een recht blok van 2.80 meter. Aansluitingen zitten al op goede plek. Betreft 2 ladekasten gootsteenkast vaatwasser en oven. Aanrechtblad met ingefrasede wasbak kraan 2 bovenkastjes en afzuigkap.


Keukenmontage en - renovatie Arnemuiden
zaterdag 07 december 2019

Keukenkraan vervangen

Ik wil een keukenkraan laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een prijsindicatie.


Keukenmontage en - renovatie Goes
zaterdag 12 januari 2019

Siemens inductiekookplaat repareren

Ik heb een pan op mijn inductieplaat laten vallen. Een barst van circa 30 cm en bij het bediening paneel is het glas kapot. We kunnen het wel bedienen. Verzekering wil prijsopgave om de glasplaat te vernieuwen.


Keukenmontage en - renovatie Serooskerke Walcheren
zondag 23 september 2018

Keukenblad en spoelbak vervangen

Wij willen graag een offerte voor het vervangen van een keukenblad en spoelbak in onze keuken. Nu zit er een kunststof keukenblad in. Daarvoor in de plaats wil ik een keukenblad van triplex. Het keukenblad is 3 meter lang en ongeveer 60 cm diep (standaard). Ook moet er een spoelbak in. De spullen halen we zelf.


Keukenmontage en - renovatie Goes
dinsdag 27 februari 2018

Aanrechtblad met gootsteen en kookplaat monteren

Graag zouden wij ons keukenblad willen vernieuwen, inclusief gootsteen (nieuw), kraan (de oude) en kookplaat (de oude). Wat kost dat ongeveer? Keukenblad 240,5 cm bij 205,5 cm zou in hoekvorm gemonteerd moeten worden.


Keukenmontage en - renovatie Middelburg
vrijdag 16 februari 2018

Keuken plaatsen

Graag een IKEA keuken in elkaar zetten van drie meter lengte en een extra diep aanrechtblad van ongeveer 75 cm en er moet ook een wasmachineaansluiting verlegd worden naar de andere kant van de keuken. Er hoeft geen voorwerk verricht te worden.


Keukenmontage en - renovatie Goes
maandag 16 oktober 2017

Eilandkeuken offreren

We willen graag een eilandkeuken of schiereilandkeuken met barkrukken. Graag in de keuken: een inductiekookplaat met werkbladafzuiging en vaste afzuigkap middels een plafondunit. Een Side by Side koelvrieskast, oven, afwasmachine, warmhoudlade, koffieapparaat ingebouwd en een vaatwasser het liefst op ergonomische hoogte. De afmeting van de keuken is circa 305 x 255 cm. En een stuk van 150 cm om de hoek van het stuk van 255 cm. Aan de overzijde is nog een stuk muur van 72.5 cm. Een afbeelding met de maten en een foto van de huidige keuken zijn beschikbaar. De oude hoekkeuken zal eerst gesloopt en afgevoerd moeten worden. Succes en alvast bedankt.


Keukenmontage en - renovatie Goes
dinsdag 19 september 2017

Glasplaat van inductiekookplaat vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vervangen van de glasplaat van de inductiekookplaat Siemens EH77501E/09 FD. De werking van het kooktoestel is nog volledig in takt. Het betreft dus alleen het vervangen van de glasplaat.


Keukenmontage en - renovatie Heinkenszand
vrijdag 24 maart 2017

Keuken laten plaatsen

Graag wil ik een keuken laten plaatsen. De keuken heb ik al, deze staat nu in de garage. Drie wanden moeten ook volledig opnieuw gestuct worden (35 m2) en een koof voor de afvoer van de afzuigkap moet gemaakt worden. Ik wil graag eerst de oude keuken laten verwijderen. Er zal ook leidingwerk omgelegd moeten worden.


Keukenmontage en - renovatie 's-Heerenhoek
maandag 13 maart 2017

Kleine keukenverbouwing

Een aantal zaken in onze keuken willen we graag opknappen. Het aanrechtblad moet vervangen worden (verwijderd en eventueel afgevoerd). Het nieuwe blad (doodgewoon wit blad) kopen we bij Praxis en kunnen we daar op maat laten zagen. Het blad moet worden doorgetrokken onder het raam aan de vensterbank zodat het werkblad groter wordt. Er moet een extra plank komen boven dat blad waar onder andere de magnetron op kan komen te staan. In het aanrechtblad moet een spoelbak en gasfornuis komen wat ook aangesloten moet worden. Er is ongeveer 16 centimeter hoogteverschil tussen het aanrecht en de vensterbank omdat daar een CV ketel zit. Zie bijlages voor details. Graag uw offerte per e-mail.


Keukenmontage en - renovatie Goes
woensdag 01 februari 2017

Waterleiding en afvoer keuken verplaatsen

De keuken wordt vervangen en de warm- en koudwaterleiding en afvoer moeten een meter verplaatst worden. De leidingen komen vermoedelijk uit de grond en zullen 1 meter naar links of recht verplaatst moeten worden. Uitvoering van de klus is op 1 of 2 maart. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Keukenmontage en - renovatie Zierikzee
donderdag 26 januari 2017

Gaskookplaat installeren

Ik wil graag mijn oude gaskookplaat vervangen voor een nieuwe. Ik heb nog geen nieuwe kookplaat uitgezocht bij de Gamma maar ga dit wel doen.


Keukenmontage en - renovatie Kloetinge
vrijdag 30 december 2016

Inbouwvaatwasser leveren en plaatsen

Wij willen in ons keukenblok een vaatwasser laten inbouwen in een bestaande kast waar nu lades in zitten. Er moet een stopcontact, een kraan en een afvoer voor de vaatwasser gemaakt worden. We willen er een vaatwasser van maximaal 50 cm breed in laten bouwen. Er moet ook een front op gemonteerd worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte met daarin ook een aanbieding voor de levering van de vaatwasser.


Keukenmontage en - renovatie 's-Heerenhoek
maandag 19 december 2016

Kleine hoekkeuken plaatsen

De wanden zijn 245/250 De wensen: Lichteiken gecombineerd met donkergrijs, inductie plaat, koelkast en combioven, afzuigkap


Keukenmontage en - renovatie Burgh Haamstede
Offertes aanvragen