Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Harlingen

Afzuigkap vervangen - Keuken - Harlingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Afzuigkap vervangen

Ik heb een afzuigkap hangen welke vervangen moet worden. De nieuwe afzuigkap wordt dezelfde breedte. Wat moet zoiets kosten?


Keukenspecialist Pingjum

Offertes voor keuken in Harlingen aanvragen

Recente opdrachten uit Harlingen

zondag 13 september 2020

Keuken laten vervangen

Ik wil een keuken plaatsen met oven en koelkast. De keuken is 1 jaar oud en heb ik over kunnen nemen. Deze moet nu in mijn appartement worden geplaatst maar de indeling moet wel worden aangepast zoals de afzuigkap moet naar links en zit nu rechts. Graag ontvang ik een offerte inclusief het verwijderen van de huidige keuken.


Keukenmontage en - renovatie Franeker
vrijdag 17 februari 2017

Afzuigkap vervangen

Ik heb een afzuigkap hangen welke vervangen moet worden. De nieuwe afzuigkap wordt dezelfde breedte. Wat moet zoiets kosten?


Keukenmontage en - renovatie Pingjum
dinsdag 17 januari 2017

Keuken renoveren en opknappen

In verband met het te koop gaan zetten van mijn woning wil ik de keuken low budget laten opknappen. Ik wil het MDF keukenblad laten vervangen. De keukenkastjes laten verven (de folie is al verwijderd) en een nieuw kraan en spoelbak laten plaatsen.


Keukenmontage en - renovatie Franeker
dinsdag 12 mei 2015

Keuken demonteren en keuken plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een keuken. De keuken is afkomstig uit het huis van onze zoon. De afmeting van de keuken is ongeveer 3 x 2.4 meter. Ook tegelwerk, de tegels schaffen wij zelf aan, een paar m2 maar. De keuken moet bij onze zoon worden gedemonteerd en in ons huis worden geplaatst.


Keukenmontage en - renovatie Franeker
zaterdag 24 januari 2015

U-vormig aanrechtblad vervangen

Ik wil graag ons U-vormige aanrechtblad vervangen. Het blad bestaat uit 1 stuk van ongeveer 180cm en een stuk van 241cm de breedte (bodem van de U) is 299cm. In de "bodem" van de U moet een dubbele spoelbak komen, bij voorkeur verzonken. In de korte poot een gat voor de kookplaat, dit is een opbouw fornuis en nog redelijk, dus hoeft niet vervangen te worden. Bijgevoegd foto's van de huidige opstelling en detail van de aansluiting in de hoeken en plaatsing spoelbak.


Keukenmontage en - renovatie Franeker
zondag 05 oktober 2014

Keukendeurtjes laten vernieuwen

De deurtjes van de keukenkastjes vervangen of opnieuw bekleden. Het betreft: 9 kastdeurtjes, koelkastpaneel, vaatwasserpaneel en 6 lades en 1 vast frontje boven 1 kast.


Keukenmontage en - renovatie Sexbierum
vrijdag 21 februari 2014

Nieuwe aanrechtblad laten monteren

Oude blad demonteren en afvoeren en de nieuwe plaatsen, MDF materiaal. Inclusief kookplaat de/monteren en de kraan en kitranden aanbrengen. Naast het L blad 2 delen is er ook nog 1 apart blad aanwezig voor op de koelkast. Eventueel nog 1 wand in de keuken die gesausd.


Keukenmontage en - renovatie Tzummarum
dinsdag 12 november 2013

Keuken en leidingwerk installeren

Keuken monteren, installeren en leidingwerk. Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, maar we zijn nog opzoek naar een ervaren vakman. De opstelling van de keuken is anders dan de huidige keuken waardoor er enig leidingwerk noodzakelijk is. Het betreft een rechte opstelling van 3.25 cm. Twee bovenkasten aan de linkerkant van de muur. Met twee voorraad kasten met planken, samen 80 cm, aan een andere wand. Inbouwapparatuur: gasfornius, combi, koelkast, vaatwasser, afzuigkap in. De nieuwe keuken komt eind november of begin december. Graag ontvangen wij een totaalprijs.


Keukenmontage en - renovatie Harlingen
woensdag 19 september 2012

Aanrecht van beton maken

Wij gaan een keuken van Ikea kopen maar willen graag een betonnen aanrechtblad. Dit moet uit drie delen bestaan, denken wij, met twee uitsparingen voor spoelbak en gasstel. We hebben op Eigen Huis en Tuin gezien hoe het moet, maar durven het zelf niet aan. We hopen dat jullie een handig persoon weten die het wel kan. De ruimte om het te maken hebben wij wel.


Keukenmontage en - renovatie Terschelling West
donderdag 05 januari 2012

Keuken na waterschade herstellen

Onze keuken, een Brugman keuken Miami 1996, heeft waterschade opgelopen doordat er leidingen van de kraan zijn geknapt. Het kastje onder de kraan is doordrenkt met water en daardoor ontzet. Het beton achter de keuken is nat en de planken onder de keuken zijn ontzet en doordrenkt met water. Wij willen graag een offerte laten opmaken voor het herstel hiervan. Mogelijk nieuwe kastjes en/of nieuw aanrechtblad?


Keukenmontage en - renovatie Harlingen
dinsdag 10 november 2009

Keukenspecialist

Er is een bestaande keuken 180 cm lang. Wij willen dat verlengen naar 340 cm, er komt dus een nieuw aanrechtblad op en de oude tegels moeten verwijderd en nieuwe geplaats worden, verder komen er twee boven kastjes bij. Onder het nieuwe stuk van het blad komt een losse koelkast en een losse vaatwasser en een resterenderuimte van 40 cm voor de kattenbak. Aanrechtblad en kastjes zijn besteld. Tevens nieuwe tegels besteld.


Keukenmontage en - renovatie Wijnaldum
Offertes aanvragen