Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Doetinchem

IKEA-keuken plaatsen - Keuken - Doetinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

IKEA-keuken plaatsen

Ikea keuken plaatsen met 12 kastjes, 11 laden en 5 electrische apparaten (koel/vries combinatie, inductie, afzuigkap, afwasmachine, oven) Welke vorm keuken heb je gekocht?: Een L-vormige keuken


Keukenspecialist Zelhem

Offertes voor keuken in Doetinchem aanvragen

Recente opdrachten uit Doetinchem

zaterdag 29 juli 2023

IKEA-keuken plaatsen

Welke vorm keuken heb je gekocht?: Een L-vormige keuken


Keukenmontage en - renovatie Hengelo
zondag 18 juni 2023

IKEA-keuken plaatsen

Ikea keuken plaatsen met 12 kastjes, 11 laden en 5 electrische apparaten (koel/vries combinatie, inductie, afzuigkap, afwasmachine, oven) Welke vorm keuken heb je gekocht?: Een L-vormige keuken


Keukenmontage en - renovatie Zelhem
maandag 31 januari 2022

Kookplaatgat groter maken

Wij willen graag een nieuwe kookplaat maar de huidige uitsparing is 71x49 cm deze zou moeten worden 75x49 cm, het aanrechtblad is composiet en ca 1,5 cm dik.


Keukenmontage en - renovatie Didam
zondag 16 augustus 2020

Nieuwe keuken plaatsen

Het betreft een woning uit 1916 die gemoderniseerd dient te worden. Het huidige keukenblokje gaat eruit en er moet een nieuwe keuken geplaatst worden.


Keukenmontage en - renovatie Aalten
vrijdag 03 juli 2020

Composiet aanrechtblad zagen/aanvullen

ik wil overstappen van de gaskookplaat naar een inductiekookplaat. nu is de uitsparing in het werkblad te klein. deze is nu 83x 47 cm en moet 86x 49 worden ( 5 pits kookplaat). Daarnaast heb ik de opstelling van de keuken veranderd. Daardoor zou ik graag een extra stuk werkblad hebben van 62x60 cm, een bijpassende vensterbank en een zelfde blad op een radiatorombouw.


Keukenmontage en - renovatie Winterswijk
zondag 31 mei 2020

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

We willen graag een nieuwe bekleding op onze keukenkastjes Het gaat om het bekleden van 12 deurtjes en de afwasmachine; 6 laden van diverse maten. Verder 3 verbindingsstukken en een hoge plint.


Keukenmontage en - renovatie Doetinchem
maandag 30 maart 2020

Een houten schuifpui repareren

Ik zoek een kozijnenspecialist die een bestaande schuifpui kan repareren. Onze houten schuifpui merk GU sluit niet goed meer en loopt niet meer goed met openen, schuurt langs het dichte deel waardoor dat beschadigt.


Keukenmontage en - renovatie 's-Heerenberg
vrijdag 14 februari 2020

Deuren keukenkastjes en aanrechtblad vervangen

Het gaat om het renoveren van de huidige keuken. We hebben een redelijk stabiele keuken, maar de keukendeuren en een aantal schappen (onder de wastafel zitten een soort tussen panelen die het aanrechtblad dragen) en het aanrechtblad moeten vervangen worden. Het aanrechtblad bestaat uit 2 delen van circa 290 x 60 cm en 104 x 42 cm. De keukendeurtjes zijn 60 cm bij ongeveer 60 cm Het aanrechtblad willen wij denken wij van composiet en de deuren van mdf met een plasticlaagje.


Keukenmontage en - renovatie Winterswijk
dinsdag 19 november 2019

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

Ik wil een horeca afzuigkap met buizen en koolfilters professioneel laten installeren voor mijn broodjeszaak. Ik hoop dat een vakman bij mij kan langskomen om de situatie te bekijken en advies kan geven. Zodra de vakman een duidelijk beeld heeft van de situatie mag hij het gelijk installeren.


Keukenmontage en - renovatie Doetinchem
maandag 28 oktober 2019

Ombouw maken en doorvoer boren buitenmuur voor de afvoer van de afzuigkap

De huidige recirculatie kap functioneert niet meer. Deze moet weg, dat kan ik zelf doen en wij willen dan een plafond afzuigkap erin (deze schaf ik zelf aan). Hiervoor moet het plafond deels verlaagd worden en een doorvoer naar buiten gecreëerd worden. De buiten muur is ongeveer 350 mm dik. het verlaagde plafond kan van hout gemaakt worden met gips en van de afmeting: 1 m breed bij ,5 m lang ongeveer 32 cm hoog. Dit materiaal zou ik graag door de vakman geregeld hebben.


Keukenmontage en - renovatie Doetinchem
woensdag 11 september 2019

Tweedehands keuken laten plaatsen

Ik heb tweede hands keukenkasten en wil deze geplaatst hebben. Ook graag waterleiding, afvoer en elektra punten omleggen. Het betreft 6 kastjes, deurtjes en keukenblad. Er staat nu niks, en de keuken is al aanwezig. Hoogte stellen en afwerken ook graag.


Keukenmontage en - renovatie Sinderen
maandag 02 september 2019

Vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen

Door waterschade zijn al verscheidene malen de keukenplinten gedemonteerd en weer gemonteerd. Hierdoor zijn ze dermate beschadigd dat ze moeten worden vervangen. Het betreft een hoekopstelling met een lange zijde van 195 cm een schuin deel van 50 cm en nog een gedeelte van 55 a 60 cm. Tevens is het van de keuken het inbouwgedeelte voor de vaatwasser beschadigd en zal tevens moeten worden vervangen.


Keukenmontage en - renovatie Doetinchem
vrijdag 02 augustus 2019

Nieuwe afzuigkap plaatsen met directe ventilatie naar buiten

Graag willen wij een nieuwe afzuigkap, deze moeten wij nog uitkiezen. De bedoeling is dat de afzuigkap direct naar buiten gaat ventileren. De afzuigkap zit direct tegen een buitenmuur aan.


Keukenmontage en - renovatie Lichtenvoorde
maandag 24 juni 2019

Keukenmonteur nodig

Ik heb een nieuwe vaastwasser en oven die ik wil laten instaleren. Het is de bedoeling dat de oude apperatuur verwijderd wordt. Er zijn gewoon leidingen aanwezig.


Keukenmontage en - renovatie Winterswijk
dinsdag 23 april 2019

Plaatsen van keuken

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen. De keuken zal in de derde week van mei geleverd worden en graag zou ik deze in de laatste week van mei geplaatst willen hebben. De nieuwe keuken behoeft aanpassing van enkele leidingen voor zowel electra als water aan- en afvoer. De oude keuken verwijderen wij zelf. De wanden en plafond zullen nog voor de plaatsing afgewerkt moeten worden. Te plaatsen apparatuur: vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en koelkast.


Keukenmontage en - renovatie Doetinchem
Offertes aanvragen