Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Sneek

Vloeren en spouwmuur isoleren - Isolatie - Sneek

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloeren en spouwmuur isoleren

Vloer isolatie eerste en 2e verdiepeing 2 x 40m². De spouwmuur isoleren 6 bij 7m².


Isolatiespecialist Makkum

Gratis offertes voor isolatie in Sneek aanvragen

Recente opdrachten uit Sneek

maandag 19 juni 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Wieuwerd
maandag 10 oktober 2022

Kruipruimte isoleren (50m2)

Ik wil mijn kruipruimte isoleren. Het gaat om 50 m2 en ik wil het met dampvrij schuim laten isoleren. Ik wil het thermisch laten isoleren.


Isolatie Sneek
dinsdag 13 september 2022

Thermisch muur isolatie

Muren van binnenuit isoleren omdat het een steens muur is (thermische isolatie). De woning is van 1876. Betreft ongeveer 19 m²


Isolatie Scharnegoutum
maandag 04 april 2022

Vloeren en spouwmuur isoleren

Vloer isolatie eerste en 2e verdiepeing 2 x 40m². De spouwmuur isoleren 6 bij 7m².


Isolatie Makkum
woensdag 29 december 2021

Stucwerkzaamden met isoleren totaal, Stucen 390m2 en Isoleren 270m2

Onze bungalow woning wordt verbouwd en ik wil graag de binnenwanden van de slaapkamers en buitengevel thermisch geïsoleerd en gestukt hebben. Daarnaast wil ik ook het plafond gestuckt hebben. De wanden bevatten een oppervlakte van 55m2 met oud stucwerk, deze wil ik graag afgewerkt hebben met glad pleisterwerk. De buitengevel heeft een oppervlakte van 215m2, heeft een huidig ondergrond van metselwerk en zou deze graag geïsoleerd en afgewerkt hebben met glad pleisterwerk. Graag wil ik deze ook bestendigt hebben tegen schimmel. Het plafond bevat 120m2, heeft een huidig ondergrond van gipsplaten en ik wil deze graag afgewerkt hebben met glad pleisterwerk.


Isolatie Balk
zaterdag 10 oktober 2020

Plafond thermisch isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn plafond kan isoleren. Ik denk dat het er in gespoten moet worden. Het gaat om een jaren 30 woning en het plafond is 75 m2.


Isolatie Bolsward
woensdag 07 oktober 2020

Isoleren van 2 grote ruimtes (100m²)

In 2 ruimtes willen we nieuw plafond aanbrengen met 30 min brandvertraging EN goede geluidsisolatie. Beide ruimtes zijn 7x7 meter. Een ervan willen we vervolgens als muziekruimte gebruiken. Fijn als de akoestiek dus goed blijft :-)


Isolatie Workum
woensdag 27 mei 2020

Buitenzijde woning isoleren

Het gaat om een woning uit 1979 die ik wil laten isoleren aan de buitenzijde. Het betreft meerdere vlakken aan voor en achterzijde van de woning. Huidige houten gevelbekleding is in slechte staat en haal ik bij voorkeur zelf eraf. De gevel-oppervlakte die opnieuw bekleed moet worden bedraagt tussen de 40 m2 en 50 m². Op de 1e verdieping bevindt zich momenteel houten gevel- bekleding die ook verwijderd moet worden.


Isolatie Sneek
woensdag 23 oktober 2019

Isoleren vakantiewoning

Wij hebben een huis(je) in Friesland wat we aan de buitenkant willen isoleren en afwerken met composiet planken. Gaat om 40 m2.


Isolatie Elahuizen
maandag 13 november 2017

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Wij willen 40 m2 (ongeveer 40 cm dik dus 16 m3) schuimbeton aanbrengen op de begane grond. Er hoeven geen voorbereidingen gedaan te worden. Via het raam kan het naar binnen gebracht worden. Uitvoering op zijn vroegst in januari 2018. Wat kost dat?


Isolatie Sneek
woensdag 26 april 2017

Bijkeuken laten isoleren

Het gaat om een bijkeuken van ongeveer 3 x 5 meter die ik wil laten isoleren.


Isolatie Sneek
dinsdag 21 juni 2016

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Ik wil een piano aanschaffen. Ik woon in een hoekwoning. De piano kan tegen de eind-muur. De woning is echter gehorig. Ondanks dat er een gangetje en keuken tussen de kamer waar de piano komt en de buren is, wil ik extra maatregelen nemen tegen geluidshinder om regelmatig langer te kunnen spelen.


Isolatie Warns
maandag 30 november 2015

Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de kruipruimte van mijn woning. De oppervlakte van de ruimte is ongeveer 100 m2. Bij de voordeur zit een kruipluik. Via dit luik is de gehele ruimte bereikbaar.


Isolatie Scharnegoutum
donderdag 17 november 2011

Isoleren van bijkeuken

Ik heb een bijkeuken die geïsoleerd moet worden, de bijkeuken grenst aan de garage. In de winter stroomt de koude lucht van de garage toch de hal in. Wie kan de bijkeuken en/of garage isoleren op zeer korte termijn. Standaard bijkeuken. Afmeting weet ik niet precies.


Isolatie Wommels
dinsdag 31 augustus 2010

Enkelsteens garage isoleren

Garage uit 2009 isoleren. Afm ongeveer d5,8 x b6,9 x h2,5 mtr. Garage heeft deur van ong 3mtr breed en een deur van ong 1 mtr breed. Geen ramen. Isoleren van de wanden. Waarschijnlijk zijn er meer in de straat die dit willen.


Isolatie Sneek
Offertes aanvragen