Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Oss

Vloer isoleren vanuit kruipruimte (~28m2) - Isolatie - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer isoleren vanuit kruipruimte (~28m2)

Wij hebben een vloer van ongeveer 28 m2 en dit willen we laten isoleren vanuit de kruipruimte met glaswol. De vloer bestaat uit houten balken met een houten vloer. De kruipruimte is ongeveer 50cm diep met zand op vloer.


Isolatiespecialist Uden

Gratis offertes voor isolatie in Oss aanvragen

Recente opdrachten uit Oss

maandag 18 september 2023

Buitengevel isoleren

Isolatie van de muren, niet zeker dat er spouwmuren zijn, maar er zit wel een holle wand voor aan de binnenkant waar geen isolatie in zit. We zoeken een partij die hier goed over kan adviseren. Huis stamt uit 1912 In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Voor 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Megen
maandag 26 juni 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Oss
donderdag 08 juni 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Open zoldervloer, isolatie tussen de balken, 15 cm hoog, opp 25m2 Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Alphen
dinsdag 23 mei 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Soort dak: Plat dak Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur, Dak isoleren Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Uden
donderdag 11 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

3 plafonds binnen isoleren van ongeveer bij 3 x3 meter Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Bedrijfspand Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Lith
maandag 27 februari 2023

Binnenmuur akkoestisch isoleren

Ik wil geluidsisolatie aanbrengen omdat ik last heb van de buren naast ons. Denk dat het zal gaan om 1 wand.


Isolatie Oss
maandag 13 februari 2023

Isolatie kruipruimte

Ca 45m2


Isolatie Heesch
woensdag 21 september 2022

Zoldervloer isoleren (~60m2)

Mijn aanvraag betreft het isoleren van de zoldervloer (het dak is denk ik al geïsoleerd). Deze vloer heeft een oppervlakte van ongeveer 60m2. De zoldervloer is een holle ruimte tussen de balken en de houten vloerplaten.


Isolatie Uden
maandag 19 september 2022

45 m2 thermische isolatie zoldervloer

Ik wil graag mijn houten vloer op onze bergzolder thermisch isoleren dmv inblazen van cellulose isolatie. De zoldervloer is ongeveer 45m2 groot.


Isolatie Oss
dinsdag 23 augustus 2022

Spouwmuur isoleren d.m.v. EPS parels

Ik wil EPS parels laten injecteren in een spouwmuur. Het gaat om ~30 a 35m2.


Isolatie Herpen
donderdag 21 juli 2022

Bodemisolatie kruipruimte

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn kruipruimte, gaat om 50 m2. Hoogte is ongeveer 40 a 50 cm, folie is gewenst


Isolatie Oss
vrijdag 08 juli 2022

Hellend dak isoleren

De dakopbouw is als volgt: asfalt shingles, 36 mm lewapan dakplaten, balklaag 65 x 165, 40 mm steenwol, rachelwerk, dampdichte laag, hwc platen 25 cm, gips. We willen het dak van buitenaf isoleren. Asfaltshingles verwijderen we zelf. Vraag is dan: isolatie er op? of door gaten in dakplaten tussen ruimte vol spuiten. Oppervlakte niet bekend.


Isolatie Uden
woensdag 08 juni 2022

Glaswol isolatie kruipruimte 26m²

Ik ben opzoek naar een vakman voor het isoleren van de kruipruimte. Wil graag rc waarde van minimaal 4.55. Want er komt vloerverwarming op. Ik wil voor 1 juli de kruipruimte geïsoleerd hebben.


Isolatie Uden
maandag 30 mei 2022

Vloer isoleren vanuit kruipruimte (~28m2)

Wij hebben een vloer van ongeveer 28 m2 en dit willen we laten isoleren vanuit de kruipruimte met glaswol. De vloer bestaat uit houten balken met een houten vloer. De kruipruimte is ongeveer 50cm diep met zand op vloer.


Isolatie Uden
zaterdag 16 april 2022

Wanden isoleren

In mijn woonkamer heb ik een schuin hoog plafond. Deze zou ik graag willen laten isoleren (van binnenuit) en spotlight in willen laten bouwen. De muren zijn geïsoleerd, maar ik zou graag deze beter willen isoleren- misschien met korreltjes of afhankelijk van wat de advies van de expert is. Wel volgens mijn gegevens zou ik met dit twee isolatie maatregelen voor de aanmerking komen van 30% subsidie. Daarom wil ik graag een paar vrijblijvende offertes vergelijken en daarna overwegen/ nadenken. Oppervlakte niet bekend.


Isolatie Oss
Offertes aanvragen