Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Hoofddorp

Dak isoleren met spuitisolatie - Isolatie - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak isoleren met spuitisolatie

Ik wil mijn dak laten isoleren middels spuitisolatie. Het oppervlak zal niet meer dan 30 m2 zijn. Het gaat om een hellend dak.


Isolatiespecialist Hillegom

Gratis offertes voor isolatie in Hoofddorp aanvragen

Recente opdrachten uit Hoofddorp

vrijdag 18 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Goedemorgen, Wij hebben vorig jaar een opbouw laten plaatsen. De nieuwe kamer direct boven onze eigen slaapkamer is nieuw. Deze heeft een houten vloer met fermecel platen. Maar als je in die kamer rondloopt of zelfs wat harder praat is dit erg storend voor de kamer daaronder. Tussen het plafond en de verdieping daarboven zit geen enkele isolatie. Graag willen wij hier geluidsisolatie plaatsen. We hebben 9 spotjes in ons plafond. Wij zijn opzoek naar een oplossing om een geluidsisolatie tussen het plafond te spuiten zonder dat ons platform gesloopt moet worden. Kan dit via de gaten van de spotjes? Is dit mogelijk? Met vriendelijke groet, Nelson Anastasio. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Hoofddorp
donderdag 13 juli 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Plaatsen isolatie binnenmuur, aangezien er geen bruikbare spouw aanwezig is (ouder pand). Buitenmuur isoleren is geen optie. Betreft uitsluitend één zijwand met daarin twee ramen/kozijnen met nu nog enkel glas. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Bennebroek
maandag 10 juli 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Hillegom
maandag 29 mei 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke isolatievorm(en) heb je interesse? (meerdere opties mogelijk): Gevelisolatie Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Hoofddorp
maandag 02 januari 2023

kruipruimte isoleren (100m2)

Ik wil graag mijn kruipruimtes isoleren. het gaat om twee kruipruimtes, samen hebben ze een oppervlakte van ongeveer 100 m2. Ik wil het graag thermisch laten isoleren.


Isolatie Hoofddorp
woensdag 07 september 2022

Buitenzijde + achterzijden huis isoleren

Ik zou graag de buiten zijde van mijn huis willen isoleren met een spouwmuur isolatie. Ook een deel is houtbouw en kan het dus niet geïsoleerd worden d.m.v. spouwmuur na-isolatie. De achterzijde is de vraag of dit mogelijk / noodzakelijk is.


Isolatie Hoofddorp
maandag 30 mei 2022

Betimmering verwijderen en plaatsen en isoleren

- Ons huis heeft een houten betimmering aan de buitenkant van de eerste verdieping. - Rondom geplaatst tot de nok. afmeting huis, 7x13 m. - We willen graag de houten betimmering voorzichtig laten weghalen, de binnenmuur van isolatie voorzien (+/- 10cm dikte) en weer aanbrengen. De betimmering is op een houten rooster aan de muur bevestigt. - De begaande grond is voorzien van een spouwmuur met isolatie ertussen, deze is voldoende geïsoleerd. Het is belangrijk dat de betimmering zo min mogelijk beschadigt raakt en netjes weer terug geplaatst wordt.


Isolatie Vogelenzang
woensdag 04 mei 2022

Dak isoleren (27 m2)

In 2002 hebben wij een uitbouw laten plaatsen met een schuin dak bij ons vrijstaande woning. Al langer blijkt dat het dak van de uitbouw niet is geïsoleerd. Graag zouden wij advies en een offerte willen hebben wat het plaatsen van een dakisolatie gaat kosten. Ook eventueel spouwmuurisolatie.


Isolatie Hoofddorp
maandag 14 maart 2022

Binnenmuur of plafond isoleren tegen geluid.

Beste, Wij zijn een sportschool in Hillegom. Ik zal de situatie even kort uitleggen. Wij willen een Yoga zaal creëren onder onze huidige groepsleszaal. Echter horen wij extreem onze docenten door de vloer heen (beton). Nu willen wij een offerte voor een systeemplafonnetje om het geluid te dempen. Jullie hebben daar beter kijk op dan wij het gaat om om en nabij 100M2. Ik hoor graag de opties die jullie kunnen aanbieden. Met sportieve groet, Sake van Loo


Isolatie Hillegom
zondag 07 februari 2021

Thermisch isoleren

Ik wil graag het plafond isoleren. Het gaat om ongeveer 20m2. Het gaat om thermisch isoleren. Het is het plafond in de keuken. Door de opbouw boven dit plafond komt er heel veel kou doorheen.


Isolatie Hoofddorp
zondag 31 januari 2021

Muur thermisch isoleren

Wij hebben een houtskeletbouw/hoekwoning uit 1986. De muur waar ik tocht ervaar ligt op de oostkant. Deze is 10 x 2,5 meter. Ik ben benieuwd naar de isolatie mogelijkheden.


Isolatie Hoofddorp
maandag 11 januari 2021

Muren thermisch isoleren

Het gaat hier om een rijtjes woning uit 2003. 10 jaar terug hebben we een uitbouw genomen wat niet is geïsoleerd, waardoor we de koude lucht voelen. Graag laten we het thermisch isoleren.


Isolatie Hoofddorp
maandag 21 december 2020

Vloerisolatie kruipruimte

Ongeveer 70 vierkante meter isoleren vloer kruipruimte. Huidige ondergrond zand. Woonkamer.


Isolatie Hillegom
woensdag 24 juni 2020

Stenen schuur laten isoleren

Ik wil mijn stenen schuur laten isoleren om hier een werkplek te kunnen creëren. De afmetingen zijn 330 cm x 280 cm en de hoogte is 216 cm.


Isolatie Hoofddorp
woensdag 03 juni 2020

Gat laten maken in raam voor airo slang rond 137

Ik heb thuis een draagbare airco alleen moet daarvan de afvoerslang van de warme lucht naar buiten. Mijn vraag was of er een gat in het raam kan worden gemaakt in het dubbelglas raam? Ook heb ik zelf al een houder die dan in het gat gaat waar de slang op aankoppelt.


Isolatie Hoofddorp
Offertes aanvragen