Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Apeldoorn

Vloer akoestisch isoleren ~42m2 - Isolatie - Apeldoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloer akoestisch isoleren ~42m2

Bovenverdieping in oudere boerderij heeft een gehorige houten vloer van 7.5m x 5.5m. Vloer bestaat uit balken met daar bovenop planken en eronder 15 cm aan ruimte met lucht. Deze vloer willen we vooral goed voor geluid isoleren. Geluid isolatie via een zwevende dekvloer die goed geschikt is voor houten vloeren + met geluidisolatie (vlokken?) in de vloer zelf, de vloer heeft onder de vloer een ruimte van circa 15 cm hoog. Hierna willen we er tapijt of laminaat op leggen. Dit hoort niet bij de offerte, maar als dat relevant is, graag hiermee rekening houden. Contact opnemen om offerte op maat te maken heeft de voorkeur. Het is ons niet duidelijk of de vloer veel extra gewicht aankan. Liever niet dus. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatiespecialist Loenen

Gratis offertes voor isolatie in Apeldoorn aanvragen

Recente opdrachten uit Apeldoorn

donderdag 21 september 2023

Geluidsisolatie tussenwoning

Ik wil graag geluidsisolatie laten plaatsen om geluidoverlast van de buren te verminderen (harde muziek, luid praten).


Isolatie Apeldoorn
maandag 18 september 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Het betreft de GELUIDSisolatie van de zoldervloer (ooit getransformeerd tot slaap/werkkamer) gelegen op de tweede verdieping van de woning aan de Kamerling Onnesstraat 24 te Apeldoorn. Het betreft een (dunne) houten vloer, om de 55cm. ondersteund door houten vloerbalken. Het kan gaan om isolatie aan de bovenzijde van de vloer OF aan de onderzijde ter plaatse van de 2 slaapkamers die daaronderliggen, tegen en onder die plafonds. Het gaat er om wat qua geluidswering het meest effectief is! Het beloopbare oppervlak van de zolderkamer bedraagt ca. 500 x 350 cm. Het oppervlak van de 2 onderliggende slaapkamers bedraagt elk ca. 300 x 350 cm. De plafonds van die 2 slaapkamers dienen sowieso aangepast danwel gewijzigd te worden omdat ze zijn afgewerkt met brandbare zachtboardplaten. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Apeldoorn
donderdag 24 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Geluidsisolatie slaapkamer plafond / vloer zolderkamer. Deze is na de bouw geplaatst. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Apeldoorn
zondag 06 augustus 2023

Voorzetwanden plaatsen met isolatie

Ik wil graag bij 2 muren in mijn schuur voorzetwanden laten monteren met isolatie. Vervolgens moeten alle muren in mijn schuur worden gestuct en geschilderd.


Isolatie Apeldoorn
zondag 06 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Apeldoorn
dinsdag 01 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik wil graag voorzetwand met isolatiemateriaal laten plaatsen aan 2 muren in mijn schuur. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Apeldoorn
dinsdag 20 juni 2023

binnenmuur (zonder spouw) isoleren + schuin dak isoleren binnenkant + afwerking stucen

Ik heb een twee onder een kap huis gekocht uit 1920. Ik wil graag op de begane grond aan de binnenkant twee muren laten isoleren. Er is geen spouw aanwezig. Het gaat om een muur van 8m en een muur van 3,5m. Daarnaast wil ik het (schuine) dak laten isoleren. Er zit nog een kleine zolderruimte die ik wil doorbreken om een hoger plafond te realiseren. Zowel de muur als het plafond van het dak wil ik na isolatie laten stucen voor naadloos resultaat. Ik heb al een offerte voor het dak, maar kijk nog graag of er iemand is die de klus voor muur en dak kan uitvoeren en kan stucen (i.p.v. afwerking met platen).


Isolatie Apeldoorn
maandag 19 juni 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik heb een huis gekocht van voor 1920. Er zit geen spouwmuur in. Ik wil op de begane grond aan de binnenzijde twee muren laten isoleren. Een muur van 8 m. en een muur van 3.5 m. Het is een twee onder een dak huis. De muur naar de buren is al goed. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel / muren isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Apeldoorn
maandag 08 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Kunststof gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Spouwmuur isoleren, Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding), Gevel isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Ugchelen
maandag 17 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

isolatieplaten aan de binnenzijde van het huis Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Minder dan 10 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Apeldoorn
maandag 20 maart 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

We hebben een tussenwoning en last van geluidsoverlast van de buren. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Apeldoorn
maandag 20 maart 2023

Buitengevel isoleren

Steensmuur aan de buitenzijde isoleren doormiddel van isolatieplaten monteren tegen buitenmuur met een afwerking van oa rabatdelen of io een andere passende afwerking. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar vóór 1920 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Apeldoorn
maandag 26 december 2022

Wanden isoleren 100m2

De wanden van mijn woning moeten geïsoleerd worden. Ik weet nog niet precies wat voor isolatie het beste past. Het gaat om ongeveer 100m2.


Isolatie Apeldoorn
maandag 28 november 2022

Plafond akoestisch isoleren

Ik heb een onderwoning en wil graag het plafond isoleren tegen geluid vanaf boven. Betreft een plafond van ongeveer 30 m2.


Isolatie Garderen
maandag 21 november 2022

Vloer isoleren vanuit de kruipruimte (~70m2)

Ik zoek een partij in isolatie om mijn vloer te isoleren, vanuit de kruipruimte. Deze kruipruimte is 55 cm diep en heeft een dubbele ingang, achter en voor. De oppervlakte is in totaal ongeveer 70m2. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Isolatie Apeldoorn
Offertes aanvragen