Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Alkmaar

Isolatiechips in kruipruimte aanbrengen (~50m2) - Isolatie - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatiechips in kruipruimte aanbrengen (~50m2)

Ik zoek een vakman die voor mij isolatiechips in de kruipruimte kan aanbrengen. Het gaat om ongeveer 50 m2. De kruipruimte is krap maar wel toegankelijk, ongeveer 45cm diep.


Isolatiespecialist Alkmaar

Gratis offertes voor isolatie in Alkmaar aanvragen

Recente opdrachten uit Alkmaar

vrijdag 04 augustus 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

De tussenvloeren isoleren van ons woonhuis met houten tussenvloeren. 1e en mogelijk ook de 2e verdieping. Graag isoleren via de vloer en niet het plafond. Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 50 en 100 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Heiloo
dinsdag 25 juli 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik heb een horecazaak op de begane grond van 92m2 tussen het plafond en gips zit een loze ruimt van 48-50cm deze wil ik graag volledig geïsoleerd hebben de bovenliggende woning is het hout zichtbaar op plafond als je de gipsplaat verwijder. Eventueel kan ik foto’s leveren Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan) Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Thermische isolatie (warmteverlies tegengaan)


Isolatie Alkmaar
dinsdag 30 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Ik wil een tuinhuis plaatsen achterin de tuin. Dit zal tegen de enkelsteens bestaande schuur gebeuren. Oppervlakte ongeveer 3200 x 2500 en 2450 hoog. Aan de tuinzijde openslaande deuren of soortgelijk, maximale opening. Steegzijde loopdeur. Vloer zal beton zijn. De functie van de kamer is in de avond een chille ruimte voor mijn dochters en overdag evntueel als thuiswerk plek. Er zal dus isolatie toegepast worden. Kan hierover gebeld worden. Groeten Mike Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Alkmaar
donderdag 11 mei 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Op de tweede verdieping een rechtopstaand stuk heet nu planken beplating. Die wil ik laten vervangen. Er zit één raam in Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Kunststof gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Spouwmuur isoleren, Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding), Gevel isoleren langs de binnenzijde (verlijmen of voorzetwanden) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Alkmaar
woensdag 26 april 2023

Binnenmuur of plafond isoleren

Veel geluid vanuit de buren in ons huis. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel oppervlakte (m²) moet er ongeveer geïsoleerd worden?: Tussen 10 en 50 m² Wat voor type pand moet geïsoleerd worden?: Woning Wat voor isolatie wil je laten plaatsen tegen je muren en/of plafonds?: Geluidsisolatie (omgevingsgeluiden weren of geluid binnenshuis houden)


Isolatie Alkmaar
maandag 16 januari 2023

Opstijgend vocht bestrijden/ kruipruimte isoleren

Ik wil graag de kruipruimte isoleren dom bodemisolatie ivm vochtproblemen op de begane grond van onze drive in woning. Condens op het voordeurslot, schoenen die beschimmeld raken als ze langere tijd in de kast staan etc etc.


Isolatie Alkmaar
vrijdag 02 december 2022

Isolatiechips in kruipruimte aanbrengen (~50m2)

Ik zoek een vakman die voor mij isolatiechips in de kruipruimte kan aanbrengen. Het gaat om ongeveer 50 m2. De kruipruimte is krap maar wel toegankelijk, ongeveer 45cm diep.


Isolatie Alkmaar
maandag 17 oktober 2022

Kruipruimte en plafond isoleren

Dakisolatie van binnenuit na verwijdering van het gipsplafond, ong. 25 m2. Vloerisolatie uitbouw via kruipruimte met b.v. EPS-chips ong. 25 m2 en de kruipruimte onder de vloer van woonkamer, keuken en gang, ong. 30 m2 eveneens met chips of anderszins. Deze ruimte is goed toegankelijk.


Isolatie Alkmaar
donderdag 15 september 2022

Vloerisolatie met Tonzon 33m2

Ca. 33 m2 isoleren onder houten vloer. Woning 1954. Er moet nog wel een luik gemaakt worden. Kunnen jullie dat ook?


Isolatie Alkmaar
dinsdag 09 augustus 2022

Vloerisolatie voor tussenwoning (rond 129 m2)

Rond eind oktober, vloerisolatie door het hele huis (We gaan eerst vloerverwarming plaatsen)


Isolatie Alkmaar
maandag 01 augustus 2022

Geluidsdichte wand plaatsen

Wij willen in de muur tussen ons en de buren graag een geluiddichte wand hebben en tevens enkele muren binnen het huis (geluids)isoleren. Het zal gaan om ongeveer 100m2


Isolatie Sint Maartensvlotbrug
woensdag 13 juli 2022

Garage isoleren

Ik wil graag mijn garage isoleren. de ruimte is ongeveer 14 vierkante meter en 2,5 meter hoog. Het heeft een schuin dak. Mijn voorkeur heeft een ecologische vorm van isolatie, bijvoorbeeld hennep. ik ben benieuwd wat ongeveer de kosten zijn van dit project.


Isolatie Schermerhorn
dinsdag 12 juli 2022

Binnenmuur isoleren

Muur naar de buren isoleren ivm te horen tv geluid van buren ( best mogelijke isolatie wat beschikbaar is). Ik word graag geïnformeerd wat hier voor de beste mogelijkheden zijn om een muur te isoleren vanaf binnen. Ongeveer 21 m2.


Isolatie Groet
dinsdag 10 mei 2022

Garage dak isoleren

Zoek een vakman voor het isoleren van mijn garage. Gaat om een dak van 7,5 bij 3meter.


Isolatie Alkmaar
maandag 09 mei 2022

Gevels isoleren 60m2 + schuin dak isoleren 50m2 + plat dak isoleren 66m2

Ik wil graag mijn gevels laten isoleren, die zijn nu met stuc bewerkt en geen spouwmuren. Dit gaat om ongeveer 60m2. Na het isoleren hoeft dit niet afgewerkt te worden met stuc. Ook heb ik een schuin dak en een plat dak dat ik wil laten isoleren. Het schuine deel is ongeveer 50m2 en het platte deel is 66m2. De dakpannen zijn nog wel goed, dus ik denk niet dat dit ook vervangen moet worden.


Isolatie Egmond-Binnen
Offertes aanvragen