Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Eindhoven

Leiding- en sanitairwerk - Sanitair en installatiewerk - Eindhoven

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Leiding- en sanitairwerk

WC plaatsen, riool aanleggen, waterleidingen aanleggen en kranen monteren. Loodgieterswerk op een kleine badkamer. Toilet is aanwezig, kranen nog niet. Graag komen kijken. Wil graag een bedrijf uit de buurt, zodat u mij in de toekomst ook van dienst kunt zien.


Loodgieter / installateur Waalre

Offertes sanitair en installatiewerk in Eindhoven vergelijken

Recente opdrachten in Eindhoven

maandag 23 januari 2023

Doorstroom boiler installeren

Ik wil van het gas af voor verwarmen water in keuken, douche en wastafel. Keueken en badkamer liggen naast elkaar. Ik heb 15 zonnepanelen en krachtstroom is aanwezig. Ik zou graag met doorstroomboiler(s?) werken om het water te verwarmen i.p.v. gas. Om welk type gebouw gaat het?: rijtjeswoning Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken?: sanitair water verwarmen Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Eindhoven
dinsdag 12 maart 2013

Installeren sanitair

Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van een kookplaat (gas), douchecabine, douchekolom en closetpot. Uitvoering waarschijnlijk in augustus. Materialen lever ik zelf aan.


Installatie- en leidingwerk Valkenswaard
maandag 14 februari 2011

Leiding- en sanitairwerk

WC plaatsen, riool aanleggen, waterleidingen aanleggen en kranen monteren. Loodgieterswerk op een kleine badkamer. Toilet is aanwezig, kranen nog niet. Graag komen kijken. Wil graag een bedrijf uit de buurt, zodat u mij in de toekomst ook van dienst kunt zien.


Installatie- en leidingwerk Waalre
dinsdag 04 januari 2011

Toiletruimte + Gasleiding

- Sanitair voor toiletruimte onlangs aangekocht, vakman dient rioleringsafvoer te verplaatsen i.v.m. plaatsen inbouwreservoir. Daarnaast voorbereiding leidingwerk fontein. - Gasleiding vanuit meterkast doortrekken naar keuken. Einde van februari moet het ongeveer gebeuren.


Installatie- en leidingwerk Breugel
maandag 26 juli 2010

Leidingwerk badkamer & toilet

Het verleggen van leidingwerk voor sanitair op de badkamer (1e verdieping) en het toilet (begane grond) Woning uit 1989 Badkamer: bevat een staande radiator op de vloer. Deze wordt vervangen door een wandmodel design radiator. Verder hangt er nu een enkele wastafel. Deze wordt vervangen door een dubbele wastafel met 2 aparte kranen. Het toilet is momenteel een staand model. Dzez wordt vervangen door een wandmodel met wandopbouw module. Toilet (begane grond): ook hier wordt het staand model vervangen door een wandmodel met opbouw reservoire. Het fonteintje zit nu recht op de muur, deze wordt vervangen door een nieuwe fonteintje in de hoek.


Installatie- en leidingwerk Veldhoven
dinsdag 04 augustus 2009

Loodgieter / installateur

renoveren van toilet: - sloopwerk: verwijderen van wand- en vloertegels en sanitair - inhakken aan- en afvoerleidingen - plaatsen van inbouwreservoir in spouwmuur - aanbrengen wand- en vloertegels - plaatsen hangtoilet, fontein, ventilator, accessoires - aanbrengen van verlaagd plafond met (2) spotjes


Installatie- en leidingwerk Eindhoven
donderdag 11 december 2008

Loodgieter / installateur

Sloopwerk badkamer, tegels afhakken en het slijpen van nieuwe leidingen in de muren doe ik zelf. Alle spullen voor de nieuwe badkamer heb ik al gekocht, behalve leidingen, koppelingen, elektrisiteit, en nog wat kleine dingen. Ik heb ook een nieuw dakraam wat nog ingebowud moet worden en een nieuw plafond doe ik wel zelf. Kortom dus leidingen plaatsen, complete sanitair plaatsen(inbouwtoilet, inloopdouche, badmeubel met spiegel, radiator), betegeling wanden en vloer, dakraam en douchemuur metselen.


Installatie- en leidingwerk Reusel
Offertes aanvragen