Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Stadskanaal

Gevels van buitenaf isoleren - Gevel - Stadskanaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevels van buitenaf isoleren

Ik heb 2 gevels die ik wil laten isoleren. Er zit geen spouwmuur in. Afhankelijk van prijs eventueel een derde gevel. 2 gevels is 35m2 Met een derde gevel zal het rond de 60m2 zijn. Qua afwerking graag nog in overleg.


Gevelspecialist / metselaar Vlagtwedde

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Stadskanaal

Recente aanvragen uit Stadskanaal

woensdag 05 juli 2023

Steenstrips

Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Wil je de muren ook laten isoleren?: Ja / misschien Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren?: Tussen 50 en 100 m²


Gevel- en metselwerk Stadskanaal
zondag 02 juli 2023

Houten gevelbekleding plaatsen of vervangen

Zou graag mijn 150 m2 buitenmuur van de woning willen isoleren en opnieuw laten bekleden Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Cementbepleistering, Houten gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Veelerveen
maandag 27 maart 2023

Composiet gevelbekleding

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...), Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Veelerveen
maandag 12 december 2022

Gevels isoleren + bekleden met keralit (~70m2)

Ik zoek een vakman die mijn gevel kan bekleden met kunststof (keralit), met eventueel ook het aanbrengen van isolatie. Nu is dat gewoon een gemetselde muren, van ongeveer 70m2 in totaal. Graag zie ik hiervoor een offerte.


Gevel- en metselwerk Stadskanaal
maandag 21 november 2022

Gevels van buitenaf isoleren

Ik heb 2 gevels die ik wil laten isoleren. Er zit geen spouwmuur in. Afhankelijk van prijs eventueel een derde gevel. 2 gevels is 35m2 Met een derde gevel zal het rond de 60m2 zijn. Qua afwerking graag nog in overleg.


Gevel- en metselwerk Vlagtwedde
maandag 24 oktober 2022

Buitenmuur voegen (40 m2)

Zoek een vakman voor het voegen van de buitenmuur. Gaat ongeveer om 40 m2. Graag wat advies en info.


Gevel- en metselwerk Stadskanaal
maandag 08 augustus 2022

Spouwmuur isoleren

Heb een woning van 1996, vroeg me af wat de mogelijkheden zijn van spouwmuurisolatie. Graag wat advies en info.


Gevel- en metselwerk Stadskanaal
woensdag 22 juni 2022

Buitengevel isoleren (180 m2)

Een klant van ons wilt buitengevel isolatie. Eerst een grove richtprijs daarna fase twee. Is een vrijstaande woning, we denken 180 m2.


Gevel- en metselwerk Vlagtwedde
maandag 11 april 2022

Schoorsteen impregneren

Stucwerk van de schoorsteen is beschadigd en bij hevige regen zorgt dit voor lekkage. Dus willen we graag de schoorsteen laten impregneren. De schoorsteen is ongeveer 9 stenen hoog x 4 stenen breed. Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Veelerveen
zaterdag 19 maart 2022

Metselwerk voegen (~190m2)

Ik zoek een vakman die voor mij de gevels kan voegen. Het gaat om circa 190m2, de voeg graag wat verdiept en in de kleur antraciet.


Gevel- en metselwerk Nieuw Buinen
dinsdag 07 december 2021

Voegwerk in gevel herstellen (~50m2)

Mijn aanvraag betreft het herstellen van het voegwerk in de gevels. Ik heb geen idee wat de oppervlakte is, de klus is voor rondom het huis. Ik schat het ruwweg op 50m2.


Gevel- en metselwerk Sellingen
maandag 01 november 2021

Zink of houten gevelbekleding plaatsen 10m2

Buitenzijde huis met ronding bekleden. Het gaat om een oppervlakte van 10m2. Mijn voorkeur gaat uit naar zink of hout.


Gevel- en metselwerk Stadskanaal
woensdag 17 februari 2021

Woning verduurzamen d.m.v. isoleren en vervangen beglazing

Wij willen onze woning verduurzamen d.m.v. isoleren. Woning isoleren (van buitenaf) plus nieuwe beglazing. Gaat om circa 25-30 m² aan gevel buiten de beglazing om welke moet worden geïsoleerd. Deze afmetingen zijn een grove schatting, graag nameten. Wij hebben een betonnen woning met betonnen kozijnen. We willen graag trippel HR+++ beglazing en de mogelijkheid tot een schuifpui. Graag advies van een specialist over hoe deze beglazingen vervangen kunnen worden in de betonnen kozijnen. Er is een mogelijkheid tot vervangen van de kozijnen, ook hierover laat ik mij graag adviseren. Dit zou dan gaan om het vervangen door kunststof kozijnen. Ook willen de vloer laten isoleren, dit gaat om zo'n 40 m². Ook dit is een betonnen vloer.


Gevel- en metselwerk Musselkanaal
maandag 18 januari 2021

Buitengevel stucen

Wij willen de oude gepackte/structuurwanden weer netjes laten maken. Het gaat om de buitengevel, en de oppervlakte is 60 m2.


Gevel- en metselwerk Stadskanaal
woensdag 18 november 2020

Buitengevel laten bepleisteren

Ik wil graag de buitenmuren laten bepleisteren. De ondergrond bestaat uit bakstenen en de oppervlakte is 200 m2.


Gevel- en metselwerk Drouwenermond
Offertes aanvragen