Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Amsterdam

Deurbel intercom vervangen - Elektra - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Deurbel intercom vervangen

Ik op zoek naar een elektricien die onze huidige intercom kan repareren of vervangen. Onze VVE bestaat uit 4 appartementen (1-4 hoog). Elke verdieping heeft een eigen intercom met telefoon, waarmee gecommuniceerd kan worden met de persoon die aanbelt, die ook te horen is. Elke appartement kan op afstand de voordeur op de begane grond openen. Waarschijnlijk is de intercom minstens 10 jaar oud. Graag zouden wij onze huidige intercom vervangen, omdat er een sterke ruis in de verbinding zit en ook de bel niet meer te horen is op 1 verdieping. Mocht het huidige systeem te veel verouderd zijn, dan zouden wij deze graag voor een soortgelijk systeem laten vervangen.


Elektricien Amsterdam

Offertes van erkende elektriciens in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

maandag 06 februari 2023

Ledverlichting trap vervangen

Wij hebben een trap maar deze moet aangepast worden ivm de trapverlichting die niet werkt. Betreft en houten trap van 16 treden. De trap is door een bedrijf gemaakt. Ik denk dat iets moet worden open gezaagd en moet worden gekeken of de elektriciteit wel goed is aangesloten.


Elektra en groepenkast Amsterdam
donderdag 26 januari 2023

Led dimmer plaatsen en stopcontact heeft geen stroom

mijn stopcontact bij de keuken werkt niet meer er komt geen elektriciteit en daardoor werkt de ventilator van de woning niet meer wil ook halogeen dimmer vervangen door led dimmer ik betaal graag cash dus zonder btw heb geen haast maar wil graag dit probleem opgelost hebben


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 19 december 2022

Elektrische groep werkt niet

In mijn slaapkamer werken 2 stekkers niet en een lichtgroep op het plafond niet. Ik heb zelf gekeken en er staat geen elektriciteit op de groep en in de meterkast zie ik ook niks raars. Er is wel deels elektriciteit in de kamer, dus dat is best raar.


Elektra en groepenkast Amsterdam
zaterdag 19 november 2022

Kortsluiting oplossen

De elektriciteit valt weg wanneer de elektrische kookplaat of de combi was/droger gebruikt wordt. Aub mailen en niet bellen. Ik zit op dit moment in het buitenland en kan niet opnemen.


Elektra en groepenkast Amsterdam
zondag 06 november 2022

Stopcontact aanleggen in schuurtje

Zoek een vakman voor het aanleggen van een stopcontact in een schuurtje waar al wel elektriciteit in zit maar nog geen stopcontact


Elektra en groepenkast Amsterdam
dinsdag 01 november 2022

Perilex stekker installatie + nieuwe groepen

We willen graag een perilex stekker in de keuken plaatsen, hiervoor zal waarschijnlijk ook een nieuwe groep moeten komen. De keuken is op ongeveer 7 meter afstand van de elektriciteitskast (buiten het appartement).


Elektra en groepenkast Amsterdam
dinsdag 06 september 2022

Aardepen slaan en doortrekken naar meterkast

Ons elektriciteitsnet is niet geaard - wij willen graag een offerte voor het installeren van een aardepen en het doortrekken van de aarding naar de 1st en 2de verdieping.


Elektra en groepenkast Amsterdam
donderdag 19 mei 2022

Elektriciteit punten aanleggen + lamp verhangen

Wij willen graag 8 elektriciteit punten laten aanleggen in ons trapgat en 1 lamp verhangen.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 04 mei 2022

Elektriciteitskast vervangen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het vervangen elektriciteitskast. De functie van het gebouw is industrie. Ik wil nog met de vakman kijken naar de mogelijkheden.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 17 november 2021

Nieuwe stoppenkast en keuken klaarmaken

Voor onze nieuwe keuken in Amsterdam (Hoofddorppleinbuurt) moeten wij nieuwe elektra laten aanleggen en zoeken een goede elektricien. In de keuken komt een inductiekookplaat. De stoppenkast zit in de kast naast de trap (zie foto). Daarvoor is het volgende nodig voor elektriciteit: - Aanpassingen meterkast t.b.v. nieuwe kookgroep. De groepenkast vervangen, aangepast op de nieuwe apparatuur geheel naar huidige maatstaven en eisen (NEN1010) 6 x B16 automaten. (t.b.v. de nieuwe installatie), 1 x Kookgroep automaat, 2 x Aardlekschakelaar. (beschermt per stuk maximaal 4 x 16A), 1x Hoofdschakelaar. - Aanbrengen geul in plafond voor doortrekken sterkstroomkabel van woonkamer naar keuken (max. 1 x 15m 5x2.5YmvK)


Elektra en groepenkast Amsterdam
zondag 31 oktober 2021

Reparatie stopcontact/lichtpunt

Ik zoek een vakman voor het repareren van 1 stopcontact en 1 lichtpunt, want deze hebben geen elektriciteit meer.


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 20 september 2021

Beoordelen huidige electriciteit voorziening

Ik zoek een vakman die mijn huidige elektriciteit voorziening kan beoordelen. Ik zou graag willen weten of de hoofdschakelaar veranderd kan worden in een moderne versie. Daarbij wil ik graag uw beoordeling mbt fase 1 vs fase 3 gezien overgang naar inductie koken. Wat kan Liander hierin betekenen?


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 17 mei 2021

Uitval elektriciteitsgroep ongedaan maken

Door kortsluiting (?) tijdens het verwisselen van lichtpeertje is er een elektriciteitsgroep uitgevallen. Dit dient te wortelen gerepareerd.


Elektra en groepenkast Halfweg
zaterdag 10 april 2021

Nieuwe elektriciteitspunten keuken + verplaatsen stopcontacten

In de keuken moeten nieuwe elektriciteitspunten worden aangelegd. In 1 wand voor een inductiekookplaat, vriezer, quooker, wasmachine en afzuigkap. En aan een andere wand voor de koelkast en oven en 1 extra in de voorraadkast. Ook moeten alle bestaande stopcontacten naar beneden worden geplaatst, dit gaat om zo'n 15 stuks. Het liefst in mei uitvoeren.


Elektra en groepenkast Amsterdam
vrijdag 19 maart 2021

groepenkast vervangen en elektriciteits netwerk

we verhuizen naar een jaren 20 woning waarbij wij zowel de groepenkast willen vervangen en het electriciteitsnetwerk willen modificeren. Het zou fijn zijn om een overzicht te ontvangen van de daarbij behorende kosten.


Elektra en groepenkast Amsterdam
Offertes aanvragen