Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Veendam

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen - Dakkapel plaatsen - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen)


Dakkapelspecialist Winschoten

Offertes dakkapel plaatsen in Veendam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Veendam

maandag 04 september 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen)


Dakkapelbouw Winschoten
vrijdag 14 juli 2023

Kunststof dakkapel plaatsen 4m2

Aan de achterkant van het huis. Vergunning vrij indien mogelijk. Dakhelling 45 graden. Om de slaapkamer boven groter te maken en te kunnen opdelen in twee slaapkamers. Hoogte / breedte ligt verder aan wat mogelijk is. Afwerking van de buitenzijde kunststof.


Dakkapelbouw Finsterwolde
woensdag 07 juni 2023

Kunststof dakkapel 3,3m breed

Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een dakkapel op onze woning. Het dak heeft een helling 40 graden en hij zou dan 3,3 meter breed moeten zijn. De afwerking van de buitenzijde mag gewoon met kunststof. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. Hij komt aan de achterzijde, dus geen vergunning nodig.


Dakkapelbouw Meeden
dinsdag 30 mei 2023

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil een kunststof dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde van mijn woning. Ik heb de vergunning als het goed is al. Ik wil dat de binnenzijde casco wordt opgeleverd. Ik wil kunststof kozijnen, met naar binnen draaiende ramen. De dakkapel moet 2 meter breed worden.


Dakkapelbouw Winschoten
woensdag 03 augustus 2022

Dakkapel vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Dakkapel wordt 2,90 breed, oplevering in overleg, graag met kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Oude Pekela
donderdag 13 mei 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 4 meter breed laten plaatsen inclusief kunststof kozijnen en rolluiken. Het is vergunningsvrij.


Dakkapelbouw Winschoten
zaterdag 20 februari 2021

Dakkapel inclusief nokverhoging plaatsen

Ik wil 2x een kunststof dakkapel inclusief nokverhoging van 4,80 meter breed laten plaatsen. Graag met kunststof kozijnen. Ik weet nog niet of de binnenkant afgewerkt moet worden. Dat is nog even in overleg. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Dakkapelbouw Nieuwe Pekela
dinsdag 14 augustus 2018

Dakkapel dubbel huis vervangen

Het gaat om een vervanging van een bestaande dakkapel van 7 meter. Dit wil ik samen met de buren overleggen want hij wil dat ook laten doen. We hebben ook al een offerte liggen voor reparatie. Het is een houten dakkapel dat we willen vervangen naar een kunststof dakkapel.


Dakkapelbouw Winschoten
maandag 16 november 2015

Dakkapel aan de voorkant plaatsen

Goedemorgen, Ik wil graag informatie hebben welke vormen en soorten dakkapel u heeft en daarbij een prijsopgave...


Dakkapelbouw Zuidbroek
dinsdag 07 juli 2015

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunstof dakkapel van 3.25 meter breed met de kleur van het kozijn in crème (gebroken wit). Uitgevoerd met twee draairamen in de kleur blauw. De zijkant heb ik graag afgewerkt met keralit. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.


Dakkapelbouw Winschoten
zondag 12 april 2015

Dakkapel renoveren

Ik wil graag mijn dakkapel laten renoveren in verband met een lekkage. Ik heb een plat dak en wil nu graag dakpannen op de dakkapel laten plaatsen. Afmeting is ongeveer 2 tot 3 meter.


Dakkapelbouw Nieuwe Pekela
maandag 09 maart 2015

Dakkapel laten renoveren

Wij hebben lekkage aan onze dakkapel op zolder en zoeken iemand die dit kan verhelpen. De dakkapel is zeker meer dan 10 jaar oud en is makkelijk te bereiken.


Dakkapelbouw Veendam
vrijdag 02 maart 2012

Dakkapellen plaatsen

Het gaat om 2 dakkapellen elk van 3 meter breed met een platdak van ongeveer 3,3x2,25 meter geplaatst in de lengte van de nok welke vergunnings vrij gebouwd kunnen worden mits deze 2 meter uit de voorgevel en 1 meter uit de nok worden geplaatst. Het bijzondere aan deze klus is dat de hanebalken moeten worden verwijderd en er een nieuwe constructie moet worden gemaakt om de hanebalken van de buren op te vangen, een muur onder de nok is de scheiding van 2 woningen. Binnenwerk wordt de dakkapel ongeveer 200cm hoog, de hanebalken zitten op een hoogte van ongeveer 170cm, hoogte van het kozijn is ongeveer 110cm welke plus minus op hoogte van het dakbeschot komt dus nog een constructie van 90cm onder het kozijn. Binnenzijde ook aftimmeren.


Dakkapelbouw Finsterwolde
woensdag 13 april 2011

Dakkapel plaatsen 4,5m

Het betreft het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van het huis over 2 slaapkamers. Het huis is ongeveer 5 meter breed. Ongeveer een dakkapel van 4,5 meter lang. Vergunning moet nog aangevraagd.


Dakkapelbouw Veendam
donderdag 02 juli 2009

Dakkapelspecialist

Er moet op de eerste verdieping een stuk loze ruimte bij een kamer getrokken worden. De kamer is voorzien van een dakkapel. Dit moet 1 grotere kamer worden. Vanwege het licht en de ruimte denken wij dat er een dakkapel bij op moet of uitgebreid moet worden als het kan.


Dakkapelbouw Sappemeer
Offertes aanvragen