Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Tilburg

Kunststof dakkapel 5,5m - Dakkapel plaatsen - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel 5,5m

Ik wil graag een dakkapel met grote glas wand, dak dicht, zijen dicht. Hij moet 5,5 meter breed worden. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. Het moet een kunststof dakkapel worden. We willen een houtnerf erin.


Dakkapelspecialist Tilburg

Offertes dakkapel plaatsen in Tilburg aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Tilburg

dinsdag 21 maart 2023

Dakkapel plaatsen

5 meter dakkapel plaatsen met ingebouwde rolluiken In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 5 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Goirle
dinsdag 14 februari 2023

Kunststof dakkapellen vervangen

Ik wil twee dakkapellen vervangen en later in het jaar nog 1. De dakkapellen moeten volledig verwijderd worden en weer nieuw geplaatst worden. Ze zijn 3.70 m breed. Ik wil kunststof dakkapellen. Ik wil dat ze woonklaar worden opgeleverd. Vergunningen zijn in orde.


Dakkapelbouw Udenhout
donderdag 26 januari 2023

Dakkapel nieuwbouw huis

Goedemiddag, Wij zijn op dit moment bezig met een nieuwbouw huis, via een project. Echter willen wij na oplevering gelijk een dakkapel op de zolder laten plaatsen, 3 of 4 meter. Kunststof. Graag ontvang ik de prijs indicatie. Oplevering is in kwartaal 3 verwacht. Groet Audrey


Dakkapelbouw Gilze
vrijdag 09 december 2022

Sierlijst plaatsen op bestaande dakkapel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een klassieke sierlijst op onze dakkapel. Betreft een dakkapel van ongeveer 2 meter breed. Uitvoer in onderling overleg, maar offerte voor februari klaar hebben.


Dakkapelbouw Oisterwijk
zaterdag 14 mei 2022

Kunststof dakkapel 5,5m

Ik wil graag een dakkapel met grote glas wand, dak dicht, zijen dicht. Hij moet 5,5 meter breed worden. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. Het moet een kunststof dakkapel worden. We willen een houtnerf erin.


Dakkapelbouw Tilburg
maandag 02 mei 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van 4,8 breed, zowel voor als achter. Heb de voorkeur voor een complete oplevering met kunststof kozijnen. Vergunning vraag ik zelf aan.


Dakkapelbouw Tilburg
donderdag 10 juni 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 2,5 meter breed laten plaatsen. Graag inclusief een kiepraam en een vastraam, en binnen afwerking. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Dakkapelbouw Tilburg
zondag 25 april 2021

Dakkapel badkamer

Wij zouden graag een dakkapel willen laten plaatsen van kunststof/prefab en van zo'n 2,5 meter inclusief plaatsing. Graag een prijs voor 1 draaikiep raam en 2 draaikiep ramen met ingebouwde hor. Vergunning ga ik zelf nog mee aan de slag.


Dakkapelbouw Hooge Mierde
vrijdag 09 april 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel van 2,5 meter breed laten plaatsen. Graag met aftimmering aan de binnenkant, een houten buitenkant, en kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Loon op Zand
vrijdag 24 januari 2020

Dakkapel realiseren

Aanvraag voor kunststof dakkapel van 3,80 meter breedte, hoogte circa 1,20 meter. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.


Dakkapelbouw Tilburg
zaterdag 11 januari 2020

Dakkapel reinigen en eventueel herstellen

Wij hebben een kunststof dakkapel die gereinigd moet worden en evt. hersteld moet worden. Het dak moet sowieso gereinigd en gecontroleerd worden op lekkage en andere mankementen. Er zit een plaat los aan de zijkant die opnieuw bevestigd moet worden en evt. vocht verwijderd moet worden. Dakkapel is ong. 5m breed. Dakkapel is wit, maar er zitten nu wel donkere vochtplekken op. Evt. ook de kozijnen reinigen van het dakkapel. We weten niet wanneer het dakkapel geplaatst is en door wie, is door vorige bewoners gedaan.


Dakkapelbouw Tilburg
zaterdag 04 januari 2020

Dakkapel laten reinigen

Onze dakkapel moet helemaal gereinigd en eventueel hersteld worden. Deze is ong. 5 m breed. Er is mogelijk een plaat af en het dak van het dakkapel moet ook schoon gemaakt en/of gerepareerd worden (mogelijk een lekkage). Kunststof dakkapel met kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Tilburg
vrijdag 09 november 2018

Kunststof dakkapel maken

Wij willen graag een kunststof dakkapel van 4 meter breed laten plaatsen op onze toekomstige nieuwe woning. De afwerking mag in overleg zijn.


Dakkapelbouw Tilburg
donderdag 25 oktober 2018

2 dakramen laten plaatsen

Ik wil 2 keer een dakraam laten plaatsen van kunststof op mijn zolder. De maten moeten zijn: 78 x 98 cm. Wat zijn de kosten hiervoor inclusief montage. Het gaat om een schuin dak. Ook wil ik insecthorren aan de binnenkant en rolgordijnen voor de zonwering laten plaatsen.


Dakkapelbouw Tilburg
dinsdag 04 september 2018

Dakkapel laten plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een dakkapel kan plaatsen. De dakkapel moet ongeveer 3 à 4 meter breed worden. Het gaat om een schuin dak met dakpannen.


Dakkapelbouw Gilze
Offertes aanvragen