Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Rotterdam

Rabatdelen dakkapel vervangen - Dakkapel plaatsen - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Rabatdelen dakkapel vervangen

Houten rabatdelen van dakkapel vervangen voor kunststof rabatdelen (kyralit?)


Dakkapelspecialist Rotterdam

Offertes dakkapel plaatsen in Rotterdam aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Rotterdam

maandag 12 juni 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Ik heb eventueel een tekening van de dakkapel die ik kan delen. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 5 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Rotterdam
dinsdag 21 maart 2023

Rabatdelen dakkapel vervangen

Houten rabatdelen van dakkapel vervangen voor kunststof rabatdelen (kyralit?)


Dakkapelbouw Rotterdam
maandag 20 februari 2023

Dak dakkapel vervangen

Ik heb lekkages bij mijn dakkapel. Ik wil dat iemand langs komt om te kijken of alleen het dak vervangen moet worden of de volledige dakkapel.


Dakkapelbouw Rotterdam
dinsdag 07 februari 2023

Kunststof dakkapel met houten kozijnen

Ik zou graag een kunststof dakkapel met houten kozijnen willen laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Van binnen hoeft de dakkapel niet worden afgewerkt.


Dakkapelbouw Rotterdam
maandag 06 februari 2023

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel laten realiseren aan de achterzijde van mijn woning. Hij moet ongeveer 4 m breed worden. Ik wil graag informatie over de oplevering en de materialen die het handigste zijn. Ik weet wel zeker dat ik het wil laten uitvoeren. Ik wil dat de dakkapel ergens in de zomer geplaatst wordt.


Dakkapelbouw Den Bommel
dinsdag 17 januari 2023

Dubbele nokverhoging

Ik wil graag een dubbele nokverhoging realiseren. Het gaat om een nokverhoging van 4,5 m bij 7 m. Oplevering hangt een beetje af van de prijs, maar het liefst geven wij zo veel mogelijk uit handen. Ik wil dat alle kozijnen van kunststof zijn. Ook willen we een vakman die de vergunningen en bouwtekeningen regeld.


Dakkapelbouw Pernis Rotterdam
maandag 21 november 2022

2 dakkapellen plaatsen (3m en 4m breed)

Ik wil 2 dakkapellen, 1 aan de voorzijde van 3m en 1 aan de achterzijde van 4m. De kozijnen graag van kunststof, evenals de afwerking van de buitenzijde. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Rotterdam
woensdag 26 oktober 2022

Woonklare dakkapel nieuwe woning

We hebben een huis gekocht en wil een dakkapel plaatsen in de zolder zo breed mogelijk (minimaal 3,5 meter) aan de achterzijde van de woning. Ik ben niet in bezit van een vergunning, maar buren hebben dit wel. Ik wil een kunststof afwerking met kozijnen in overleg. Woonklare oplevering. 7 maart krijg ik de sleutel. Het liefst direct hierna van start gaan.


Dakkapelbouw Rotterdam
maandag 10 oktober 2022

Kunststof dakkapel plaatsen 2 stuks

Ik wil graag 2 keer een kunststof dakkapel laten plaatsen. Ik wil graag deze in gewenste breedte (in meters): 4


Dakkapelbouw Rotterdam
vrijdag 07 oktober 2022

2 Kunststof dakkapellen woonklaar

2 dakkapellen voor- en achterkant. Het staat is een woonerf. Ik wil een kunststof dakkapel met kunststof kozijnen. Breedte is 4,7 meter. Ik heb nog geen vergunning voor de voorzijde. Buren hebben dit wel al. Ik wil een woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Rotterdam
zaterdag 01 oktober 2022

Kunststof dakkapel (3m breed)

Ik wil graag een dakkapel laten realiseren, geheel van kunststof inclusief de kozijnen. Dit met een breedte van 3 meter. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Ik heb nog geen vergunning hiervoor, dit mag meegenomen worden.


Dakkapelbouw Rotterdam
donderdag 04 augustus 2022

Bestaande kapel vervangen door grotere kunststof dakkapel

Ik zoek een specialist voor het vervangen en vergroten van mijn dakkapel. De nieuwe dakkapel 4 meter kunststof icl rolluiken verder gewoon standaard. Achterzijde woning dus vergunningsvrij.


Dakkapelbouw Nieuw Lekkerland
dinsdag 02 augustus 2022

Polyester dakkapel met 2 kiepramen

Ik zou graag een polyester dakkapel met alleen 2 kiepramen willen met kunststof kozijnen. Graag een offerte 7,5 meter breed 150-175 hoog. We hebben geen vergunning in bezit, maar buren hebben dit wel al. Ik wil een woonklare oplevering. Er zitten radiatoren op zolder.


Dakkapelbouw Rotterdam
vrijdag 13 mei 2022

Kunststof dakkapel 4m

Graag zouden wij 2 dakramen willen vervangen voor 1 dakkapel. De totale breedte van het huis is 5 m, dus we verwachten dat de dakkapel 4 m breed zal zijn. We willen een kunststof dakkapel. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar.


Dakkapelbouw Rotterdam
woensdag 11 mei 2022

Houten dakkapel verlengen met 2m

Ik zoek een vakman voor het verlengen van mijn dakkapel vanuit de slaapkamer naar de badkamer ruimte. Originele dakkapel is hout. Vandaar de keuze voor hout. Het verlengde stuk zal ongeveer 2m worden. De binnenzijde mag verder casco opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Rotterdam
Offertes aanvragen