Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Papendrecht

Dakkapel inclusief ramen ,kozijnen en zijkanten grondig reinigen en in de wax zetten. - Dakkapel plaatsen - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel inclusief ramen ,kozijnen en zijkanten grondig reinigen en in de wax zetten.

Volledige Dakkapel inclusief ramen ,kozijnen en zijkanten grondig reinigen en in de wax zetten. Op de 2de etage over de gehele breedte van ons huis. All in prijs inclusief evt. Voorrijkosten.


Dakkapelspecialist Papendrecht

Offertes dakkapel plaatsen in Papendrecht aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Papendrecht

maandag 31 juli 2023

Dakkapel inclusief ramen ,kozijnen en zijkanten grondig reinigen en in de wax zetten.

Volledige Dakkapel inclusief ramen ,kozijnen en zijkanten grondig reinigen en in de wax zetten. Op de 2de etage over de gehele breedte van ons huis. All in prijs inclusief evt. Voorrijkosten.


Dakkapelbouw Papendrecht
dinsdag 28 februari 2023

Dakkapellen reinigen

Voor-en achter dakkapellen reinigen incl ramen


Dakkapelbouw Papendrecht
donderdag 12 januari 2023

Dakkapel voorkant plaatsen

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van drie meter breed. Hij moet aan de voorkant van de woning komen, ik heb nog geen vergunning. Ik wil dat de dakkapel casco wordt afgeleverd. Ik wil dat de kozijnen van kunststof worden gemaakt.


Dakkapelbouw Papendrecht
vrijdag 28 oktober 2022

Dakkapel 2.5m2

Wij willen een dakkapel laten plaatsen van 2.5 meter breed. Het moet een kunststof dakkapel worden. De oplevering van de binnenzijde is afhankelijk van de prijs, eventueel kan ik wat dingen zelf.


Dakkapelbouw Alblasserdam
maandag 10 oktober 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een prefab of traditioneel dakkapel. Zal plaatsvinden aan de voorzijde. Heb de voorkeur voor een casco oplevering met kunststof kozijnen. Dakkapel zal aan de voorzijde komen.


Dakkapelbouw Papendrecht
donderdag 05 mei 2022

Plaatsen van 2 dakkapellen (3,2m en 4,5m)

Wij zouden graag 2 dakkapellen willen laten plaatsen. Het is puur ter oriëntatie, we zijn nog niet direct van plan ze op korte termijn te laten plaatsen. Het gaat om de volgende dakkapellen : - voorzijde 320 cm breed - hoogte 150 cm, kapel incl. kozijnen antraciet en van materiaal kunststof, zijdelen en boeidelen in Keralit - achterzijde 450 cm breed - hoogte 150 cm, kapel incl. kozijnen antraciet en van materiaal kunststof, zijdelen en boeidelen in Keralit


Dakkapelbouw Alblasserdam
vrijdag 22 oktober 2021

Kunststof dakkapel plaatsen (5,40m breed)

Ik schrijf deze mail met behoorlijk wat wanhoop . In 2019 hebben wij een dakkapel besteld , 2 weken vóór plaatsingsdatum kregen wij het bericht dat de dakkapel niet kwam , omdat het bedrijf failliet was . Wij hebben 6 kids , en dmv de dakkapel krijgen wij voldoende kamers zodat iedereen z’n eigen plek heeft .. 2 zoons die samen slapen verheugen zich hier dus al op vanaf die tijd ! 2020 hebben we afgewacht ivm het hebben van een eigen zaak en de Corona crisis . Begin 2021 hebben we opnieuw gezocht naar een leverancier, die zijn schaars doordat wij een hellingshoek hebben van 22 graden . En veel bedrijven dit toch niet doen ivm vervoer . Mei 2021 is het ons gelukt iemand te vinden die het wel kon .. echter kregen we weer , nu 4 weken voor plaatsten te horen dat het niet doorging . Omdat de fabriek was gestopt met zulke flauwe hellingshoeken . Wederom teleurgestelde kinderen !!!!! In juli 2021 hebben we iemand kunnen vinden die het wel kon regelen . De dakkapel zou dan ook gister geplaatst worden . Maar helaas is er geen dakkapel gekomen , tot 1 week voor de leverdatum was er gewoon normaal contact met de leverancier . Echter sinds een week kunnen wij hem op geen enkele manier te pakken krijgen . En staan we dus wederom met lege handen , en wederom heel erg teleurgestelde kinderen .. die inmiddels net als ons weinig vertrouwen meer hebben in het feit dat we ooit een dakkapel gaan krijgen en dus een eigen kamer . Zoals jullie zullen begrijpen , is ons vertrouwen in dakkapellen wereld dus behoorlijk aangetast ! Kunnen jullie dit voor ons omzetten naar iets positiefs is de vraag ? Het gaat om een kunststof dakkapel van 5,40 breed, 1,75 hoog met een hellingshoek van 22/23 graden. 2 vaste ramen met roosters, 3 draaikiep ramen . De 2 ramen rechts met melkglas. Keralit afwerking buiten Binnen afwerking kunnen we zelf. Heel graag hoor ik van jullie of jullie iets voor ons kunnen betekenen.


Dakkapelbouw Papendrecht
dinsdag 03 augustus 2021

Dakkapel voorkant woning

Voor onze woning willen wij graag een offerte opvragen voor een dakkapel te plaatsen aan de voorzijde van onze woning. Het huis is in totaal 6 meter beed. Het liefste willen wij op de gehele zolder een dakkapel, maar daar moet eerst toestemming voor gegeven worden van de gemeente. Dan zou het formaat zijn: Formaat ca. 5 meter breed, 1,75 meter hoog Als dit niet kan gaan wij graag voor een dakkapel van ca. 3 meter breed, 1,75 meter hoog. Met belangstelling zie ik je reactie tegemoet.


Dakkapelbouw Papendrecht
dinsdag 23 maart 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 5 meter breed laten plaatsen. Graag met 3 ramen waarvan 2 draaikiepramen zijn. Graag met dubbel glas en binnenafwerking.


Dakkapelbouw Papendrecht
maandag 25 november 2019

Dakkapel plaatsen

We willen een 3 meter lange dakkapel laten plaatsen inclusief aftimmering en van kunststof. Er is volgens mij een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ik ontvang graag een offerte.


Dakkapelbouw Alblasserdam
maandag 08 juli 2019

Dakkapel reinigen en waxen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het schoonmaken/ reinigen van twee dakkapellen op de tweede verdieping van mijn woning en misschien met de optie om het in de was te zetten mocht dit nodig zijn. De dakkapellen zijn op de 2e verdieping, het is moeilijk bereikbaar.


Dakkapelbouw Papendrecht
maandag 06 mei 2019

Dakkapel kunststof achterkant woning

Wij zouden graag een offerte ontvangen aangaande een een kunststof dakkapel aan de achterzijde, over de breedte van de woning zo'n 5.5 meter.


Dakkapelbouw Papendrecht
woensdag 30 mei 2018

Het reinigen van de dakopbouw

Ik wil de dakopbouw gereinigd hebben. Deze is over de hele breedte van het huis. Deze is ongeveer 20 m2.


Dakkapelbouw Alblasserdam
donderdag 26 oktober 2017

Dubbele dakkapel plaatsen

Wij willen op onze woning een tweetal dakkapellen plaatsen. 1 dakkapel aan de voorzijde met een lengte van 3 meter, plat dak, kunststof kozijn, 1 draai/kiepraam, 1 dakkapel aan de achterzijde, met een lengte van 4,5 meter, plat dak, verdeeld over 2 ruimtes (ongeveer 1,5 om 3 meter), kunststof kozijnen, 2 maal draai/kiepraam, huidige dakraam moet worden verplaatst naar voorzijde. Graag ontvang ik een offerte onderverdeeld in 3 prijzen:1 prijs voor enkel de voorzijde, inclusief vergunning aanvraag en legesverordening.1 prijs voor enkel de achterzijde.1 prijs voor zowel voor- als achterzijde, aanvraag vergunning en legesverordening, verplaatsen van een dakraam. Informatie betreffende woning:het betreft een gordingen dak, 3 gordingen tussen nok en dakvoet. Dakhelling ongeveer 40-45 graden (globale berekening op geschatte hoogte van de nok en diepte van de woning). Het dak is van links tot rechts +/- 630 cm. Er bevindt zich een spantbeen op ongeveer twee derde van de breedte.


Dakkapelbouw Papendrecht
zondag 02 oktober 2016

Dakkapel op het pannendak plaatsen

Dakkapel plaatsen op een pannendak. Afmeting 3 / 4 meter, afhankelijk wat er mogelijk is. Het huis is 5.1 meter breed. De voorkeur gaat uit naar een dakkapel van kunststof met 3 kozijnen waarvan er 2 ramen open kunnen. Tevens ben ik benieuwd naar eventuele korting bij afname van meerdere dakkapellen, het betreft namelijk een nieuwbouwwijk waarvan meerdere bewoners interesse kunnen hebben voor een dakkapel. De woning is nog in aanbouw en word naar verwachting in november opgeleverd.


Dakkapelbouw Alblasserdam
Offertes aanvragen