Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Leeuwarden

Bekleden van dakkapel met kunststof - Dakkapel plaatsen - Leeuwarden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bekleden van dakkapel met kunststof

Ik wil het dakkapel van 2,5 x 1,5 meter met kunststof laten bekleden en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.


Dakkapelspecialist Kollum

Offertes dakkapel plaatsen in Leeuwarden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Leeuwarden

woensdag 12 oktober 2022

Kunststof dakkapel plaatsen 2 stuks van 4,5m breed.

Ik wil graag 1 dakkapel eventueel 2. Mocht de prijs meevallen dan zouden we op beide kanten een kapel laten plaatsen de zuid gevel heeft prioriteit. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 4.5 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Hardegarijp
zondag 11 september 2022

Dakkapel vervangen (5m)

Mijn bestaande dakkapel is 330cm. Deze wil ik uitbreiden naar 5 meter en de kozijnen wil ik vervangen door kunststof. Ik wil ook 2 kozijnen bijplaatsen van 240cm incl. draaikiepraam. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden.


Dakkapelbouw Menaldum
zaterdag 27 augustus 2022

Kunststof dakkapel(3,5m Breed) plaatsen

Het moet een dakkapel worden met onder en boven ramen, zijkanten moeten bekleed worden met zink. De dakkapel moet aan de voorzijde komen De dakkapel wordt 3,5m breed. Wij hebben kunststof kozijnen gewild.


Dakkapelbouw Leeuwarden
dinsdag 26 april 2022

Kunststof dakkapel(~4m breed) plaatsen achterzijde van de woning

Wij willen een offerte ontvangen voor het realiseren van een kunststof dakkapel aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een dakkapel van ~4m breed. De oplevering casco. Wij hebben kunststof kozijnen gewild. Ben je eigenaar van de woning?: ja


Dakkapelbouw Burgum
woensdag 29 juli 2020

Bekleden van dakkapel met kunststof

Ik wil het dakkapel van 2,5 x 1,5 meter met kunststof laten bekleden en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.


Dakkapelbouw Kollum
zaterdag 09 mei 2020

Een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 400 bij 150 cm hoog achterzijde woning. We hebben 3 zonnepanelen die verplaatst dienen te worden ten behoeve van de plaatsing dakkapel. Zouden jullie dit ook voor ons kunnen doen (uiteraard tegen meerprijs)?


Dakkapelbouw Leeuwarden
maandag 16 december 2019

Asbest saneren van een dakkapel en houten batten verwijderen

Ik zou graag dunne platen asbest (gespijkerd) achter houten batten van het dakkapel willen verwijderen. De oppervlakte is niet meer dan 16 vierkante meter. Een inventarisatierapport is niet nodig. Er staan al steigers. Afwerking is ook niet nodig. De houten batten en dunnen plaatsjes asbest zouden verwijdert moeten worden, het zit vast met spijkers vandaar dat ik het zelf niet mag doen. Afvoeren doe ik zelf.


Dakkapelbouw Wierum
maandag 08 oktober 2018

Offerte ramen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van 2 tuimeldakramen. De dakramen die er nu in zitten zijn 134 bij 110 cm. Ik heb een schuin dak.


Dakkapelbouw Leeuwarden
vrijdag 23 december 2016

Repareren van een dakkapel

Graag wil ik een offerte hebben voor het repareren van mijn dakkapel. In de bijlage de foto's. Er zijn inmiddels twee plankjes naar beneden gewaaid, ik wil dit graag vervangen hebben. Ook wil ik de dakkapel laten schilderen. Ik weet de maten van de dakkapel niet.


Dakkapelbouw Leeuwarden
zondag 29 november 2015

Houtwerk kajuit vervangen door kunststof

Onze kajuiten aan de voor- en achterzijde van de woning zijn van hout. Graag willen we dit laten vervangen door kunststof aan de buitenkant. De kajuit aan de voorzijde is bewerkelijk ivm vormen.


Dakkapelbouw Leeuwarden
maandag 23 november 2015

Lood van de dakkapel vervangen

Wij hebben een kleine lekkage aan het dakkapel wat volgens mij komt doordat het lood gescheurd is aan de zijkant van de dakkapel. Het betreft hier een oudere dakkapel. Volgens mij moet het lood rondom vervangen worden. De dakkapel zit op de zolderverdieping. De afmeting is ongeveer 3 meter breed en 1,5 meter hoog en diep.


Dakkapelbouw Goutum
maandag 21 juli 2014

Dakkapel renoveren of dakraam plaatsen

Wij willen onze huidige dakkapel vervangen door een dakraam of dakkapel. De oude dakkapel is oud en verrot en moet eventueel ook gedemonteerd worden. De afmeting is ongeveer 1,80 meter bij 1 meter. Graag advies en informatie over de mogelijkheden.


Dakkapelbouw Leeuwarden
donderdag 26 juni 2014

Dakkajuit op de dakkapel plaatsen

Een nieuwe dakkajuit op de dakkapel laten plaatsen. Het is een gekoppelde dakkapel, deels verrot maar alleen mijn deel moet gedaan worden, de buren doen niet mee. Graag ter plaatse komen bekijken om een goede offerte te maken. Foto kan ik maken en mailen aan u.


Dakkapelbouw Grouw
dinsdag 17 september 2013

Renovatie dakkapel

Mijn dakkapel moet gerenoveerd worden. Graag zo onderhoudsvriendelijk als mogelijk. Het betonnen plafond loopt door als plafond in de dakkapel. Breedte 3.30 m, 4 ramen waarvan 2 met draai/kiepraam en ventilatierooster. Op 1e verdieping, dakhelling 45º, oude dakkapel moet worden afgevoerd. Inclusief binnenafwerking.


Dakkapelbouw Leeuwarden
maandag 02 januari 2012

Van puntdak plat dak of dakkapel maken

Het dak van ons achterhuis van 8m breedx16m diep moet vernieuwd worden. Het is nu een puntdak. Graag een prijsopgaaf voor het maken van een plat dak. Of voor het puntdak zoals het is en een dakkapel bouwen van ongeveer 2m breed.


Dakkapelbouw Sint Jacobiparochie
Offertes aanvragen