Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Hoofddorp

Dubbele kunststof dakkapel - Dakkapel plaatsen - Hoofddorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dubbele kunststof dakkapel

Ik wil graag een kunststof dakkapel (dubbel) laten plaatsen van 5 meter breed aan de voor en achterzijde van de woning. We zijn nog niet in bezit van een vergunning, maar buren hebben dit wel al. Ik zou het liefst kunststof kozijnen willen. Casco oplevering.


Dakkapelspecialist Hoofddorp

Offertes dakkapel plaatsen in Hoofddorp aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Hoofddorp

dinsdag 21 maart 2023

Dakkapel voor en achterzijde zolderverdieping

Wij willen graag een dakkapel aan de voor en achterzijde van de zolder verdieping. Inclusief timmerwerk. We zouden graag een offerte willen en dan eventueel extra opties bespreken.


Dakkapelbouw Hoofddorp
vrijdag 02 december 2022

Vervangen dakkapel 3.9m

Mijn aanvraag betreft het vervangen van de huidige kunstof dakkapel (ca. 3.9m) met schuin dak. De nieuwe dakkapel mag ook een recht dak hebben. We willen nieuwe kozijnen met 2x draai-kiep raam en 1 vast raam. Ze moeten Hr++ of +++ glas hebben en goed geisoleerd zijn. De 4 zonnepanelen die er nu liggen moeten verwijderd en teruggeplaatst worden. Alles in kleur RAL 7021.


Dakkapelbouw Hoofddorp
zondag 09 oktober 2022

Dubbele kunststof dakkapel

Ik wil graag een kunststof dakkapel (dubbel) laten plaatsen van 5 meter breed aan de voor en achterzijde van de woning. We zijn nog niet in bezit van een vergunning, maar buren hebben dit wel al. Ik zou het liefst kunststof kozijnen willen. Casco oplevering.


Dakkapelbouw Hoofddorp
zondag 02 oktober 2022

Kunststof dakkapel(5,5m) plaatsen

Zoek een vakman die een dakkapel aan de achterzijde kan plaatsen van ongeveer 5,5m breed. Afwerking Kunststof. Wij willen kunststof kozijnen. Oplevering woonklaar.


Dakkapelbouw Hoofddorp
donderdag 11 augustus 2022

2 casco dakkapellen (kunststof)

Wij zijn opzoek naar 2 dakkapellen voor en achter. Deze moeten over de nok aan elkaar geplaatst worden met de mogelijkheid de huidige nok eruit te halen. Deze nok vanaf de vloer is maar 208cm namelijk. De hellingshoek is 34 graden. Wij zijn benieuwd naar de goedkoopste optie van kunststof met de zijwanden en tussenschot kunststof houtlook en kunststof kozijnen. We zijn nog niet in bezit van een vergunning, maart het is geen probleem vanuit de gemeente. Casco oplevering. We zijn al in bezit van tekeningen.


Dakkapelbouw Hoofddorp
maandag 13 juni 2022

Dakkapel plaatsen

Ik zou graag een kunststof dakkapel van 4 meter willen laten plaatsen. In de bijlage heb ik een foto bijgevoegd van de raam waar het omgaat. Voorkeur voor een complete oplevering.


Dakkapelbouw Hoofddorp
maandag 02 mei 2022

Dakkapel 2.2m breed casco

Ik wil graag een velux duo basis dakkapel plaatsen. De kozijnen mogen ook van kunststof zijn. De breedte is 2.2m. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco.


Dakkapelbouw Hoofddorp
maandag 25 april 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van van 3 meter aan de achterzijde. Graag kunststof kozijnen, geen voorkeur voor een oplevering.


Dakkapelbouw Hoofddorp
zaterdag 09 oktober 2021

Dakkapel van hout vervangen voor een kunststof dakkapel

Dakkapel van 3 meter plaatsen op 2de verdieping. Wij hebben nu een houten dakkapel en deze willen wij vervangen met een kunststof dakkapel. Voor de afwerking aan de binnenzijde hebben wij het liefst casco, maar afhankelijk van de prijs zouden wij ook voor woonklaar kunnen kiezen. Wij hebben er kunststof kozijnen in gewild. Wij willen dan het liefst 2 draai/ kiepramen met rooster.


Dakkapelbouw Hillegom
maandag 20 september 2021

Dakkapel laten plaatsen 4,5m breed

Dakkapel plaatsen aan voorzijde woning. 4,5 - 5m2. De buitenzijde volledig afgewerkt in kunststof, inclusief de kozijnen. Binnenzijde graag casco of woonklaar opgeleverd, graag een offerte voor beide situaties.


Dakkapelbouw Hoofddorp
zondag 12 september 2021

Dakkapel plaatsen (4m breed)

4 meter breed, 1,5 hoog, voorzijde, dakschuinte van 50 graden. De buitenzijde wil ik volledig in kunststof afgewerkt. De binnenzijde wil ik casco opgeleverd.


Dakkapelbouw Hoofddorp
zondag 11 juli 2021

Kunststof dakkapel voorzijde woning

We need someone to place a dakkapel on the front side of the roof with 4.5 - 5m width. I do not have a license yet. I want a plastic outside. The inside I want to have 'woonklaar'. I also want plastic window frames.//We hebben iemand nodig om een dakkapel te plaatsen aan de voorkant van het dak met 4,5 - 5m breedte. Ik heb nog geen vergunning. Ik wil een plastic buitenkant. De binnenkant wil ik 'woonklaar' hebben. Ook wil ik kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw Hoofddorp
maandag 14 juni 2021

2 dakkapellen realiseren aan de achterzijde

Wij willen 2 dakkapellen realiseren op 1e verdieping om de slaapkamer op te splitsen in 2 kamers en 2e verdieping om meer licht en ruimte te creëren. 1ste: 5m bij 1,75m. Hier moet ook een scheidingswand van 2,5 worden geplaatst. 2de: 3m bij standaard dakkapel. Buitenzijdes afgewerkt met kunststof, Als de binnenkant van de dakkapel woon klaar afgeleverd kan worden en het past binnen ons budget dan willen wij graag gebruik maken van deze optie.


Dakkapelbouw Hoofddorp
donderdag 29 april 2021

Dakkapel 4.40m

Wij zouden graag een offerte willen voor een dakkapel van +/- 4.20 m Breed. De ramen die erin komen moeten draai/kiep ramen zijn met kunststof kozijnen. Deze zouden wij dan aan de buitenzijde afgewerkt willen hebben met keraliet ral 7016. Oplevering van de binnenzijde mag gewoon sausklaar, een deel van de binnen afwerking kunnen we zelf doen. Dakkapel ook graag voorzien van dampfolie en isolatie.


Dakkapelbouw Hoofddorp
zondag 21 maart 2021

Dakkapellen plaatsen en gevel optrekken

De formaten van de dakkapellen moeten beiden 4,25 zijn en de hoogte 1,75. En de maat van de geveloptrek 5,25 breed. (Alle maten zijn bij benadering). We willen dezelfde geveloptrek als bij de overburen (zie bijgevoegde foto), alleen bij ons aan de achterzijde. De dakkapellen moeten afgewerkt worden aan de binnenkant en er moeten kunststof kozijnen in geplaatst worden. De buitenkant mag ook van kunststof zijn.


Dakkapelbouw Hoofddorp
Offertes aanvragen