Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Heerlen

Kunststof dakkapel prefab plaatsen 3,5 meter - Dakkapel plaatsen - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof dakkapel prefab plaatsen 3,5 meter

Ik wil graag een prefab dakkapel plaatsen, rond 3,5 meter. Groter indien dakconstructie toelaat. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen)


Dakkapelspecialist Heerlen

Offertes dakkapel plaatsen in Heerlen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Heerlen

maandag 04 september 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen)


Dakkapelbouw Kerkrade
vrijdag 04 augustus 2023

Dakkapel verwijderen 3m + schuifdeur plaatsen

Ik wil graag mijn dakkapel laten verwijderen en in plaats daarvan wil ik een schuifdeur laten plaatsen als dat mogelijk is. Het dak moet dan gewoon dichtgemaakt worden. Hij is ongeveer 3 meter breed.


Dakkapelbouw Heerlen
woensdag 19 juli 2023

Kunststof dakkapel plaatsen 6m

Wij zoeken een betaalbare dakkapel met rolluiken en airco. in het midden zal een tussenschot moeten komen. het dak heeft een hoek van ongeveer 43 graden met in het dakschot een kleine knik. Wij zoeken een klassieke look voor een jaren 40 herenhuis. Kleur wit. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Houtlook dakkapel Gewenste breedte (in meters): 6 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Brunssum
maandag 06 maart 2023

Plaatsen van kunststof dakkapel

Ik wil graag een 4 meter brede dakkapel van kunststof laten plaatsen aan de achterzijde van mijn woning. De dakkapel moet goed geïsoleerd zijn, met een draai-kiep raamkozijn die water kan afvoeren via de goot onder de dakpannen naast de dakkapel. Ik wil graag kunststofkozijnen.


Dakkapelbouw Heerlen
maandag 06 maart 2023

Kunststof dakkapel plaatsen

Van schuin dak een volwaardige kamer maken In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 3 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Hoensbroek
maandag 02 januari 2023

Kunststof dakkapel woonklaar

Er moet een kunststof dakkapel geplaatst worden met 2 ramen en kunstsof kozijnen. Betreft een breedte van ongeveer 2,5 meter. De dakkapel komt aan de achterzijde van de woning. Dit is vergunningsvrij. Woonklare oplevering.


Dakkapelbouw Hoensbroek
donderdag 13 oktober 2022

Kunststof dakkapel plaatsen voorzijde

Nieuwe kunststof dakkapel aan voorzijde. De dakkapel moet drie zonnepanelen kunnen dragen. Ik heb nog geen vergunning omdat ik niet weet hoe breed deze moet worden. Ik zou kunststof kozijnen willen. Casco oplevering.


Dakkapelbouw Heerlen
vrijdag 07 oktober 2022

Kunststof dakkapel prefab plaatsen 3,5 meter

Ik wil graag een prefab dakkapel plaatsen, rond 3,5 meter. Groter indien dakconstructie toelaat. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen)


Dakkapelbouw Heerlen
donderdag 06 oktober 2022

Dakkapel 3m

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen. Hij moet van kunst of hout zijn. De breedte moet 3 meter zijn. De oplevering van de binnenzijde mag woonklaar, stucwerk kan eventueel zelf.


Dakkapelbouw Landgraaf
woensdag 05 oktober 2022

Kunststof dakkapel plaatsen 2 meter

Ik wil graag een dakkapel 2 meter lang, plat dak erop. Minstens 1 kiepklap raam. Dubbel glas en rolluik In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 2 Graag de dakkapel woonklaar


Dakkapelbouw Landgraaf
woensdag 28 september 2022

Houten dakkapel plaatsen 1,80m

Ik wil graag een dakkapel plaatsten, de afwerkingen graag in het hout. Gewenste breedte (in meters): 1.80 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Heerlen
donderdag 31 maart 2022

Twee dakkapellen verbinden

Zoek een vakman om 2 dakkappelen te verbinden, zo hoog mogelijk, wordt in totaal 8 meter Voorkeur voor een complete oplevering met kunststof kozijnen


Dakkapelbouw Hoensbroek
dinsdag 06 oktober 2020

Een dakkapel plaatsen aan de achterzijde van een woning

Ik ben op zoek naar een dakkapelspecialist voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van onze woning. De kapel dient 300 breed bij 150 cm te zijn. Graag van kunststof en het afwerken van de binnenzijde doe ik zelf.


Dakkapelbouw Heerlen
woensdag 19 juni 2019

Dakkapel opnieuw bekleden met trespa

Trespa laten vervangen aan dakkapel. Totaal is er zo'n 6,3 m2 trespa (zijkant en voorkant bij elkaar gerekend). De kleur is antraciet grijs. Klus wordt verwacht in augustus.


Dakkapelbouw Eys
zaterdag 22 september 2018

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof prefab dakkapel op een schuin pannendak laten plaatsen. De dakkapel moet 4,50 meter beed worden. Bijgevoegd een foto van de gewenste raamindeling. De afwerking is wit.


Dakkapelbouw Vijlen
Offertes aanvragen