Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Deventer

Dakkapel verlengen - Dakkapel plaatsen - Deventer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakkapel verlengen

Om het resterende schuine deel op de tweede verdieping weg te werken (lengte 2,10 meter), willen we de bestaande dakkapel laten verlengen. Dakkapel is van hardhout.


Dakkapelspecialist Schalkhaar

Offertes dakkapel plaatsen in Deventer aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Deventer

dinsdag 02 mei 2023

Drie dakkapellen renovern

Ik wil drie dakkapellen laten renoveren. De twee dakkapel aan de voorzijde wil ik vervangen voor velux dakramen. De dak aan de achterkant heeft een lek, dus ik wil kijken of deze vervangen moet worden of gerepareerd kan worden. Het zijn allemaal dakkapellen met een hout constructie.


Dakkapelbouw Deventer
woensdag 09 maart 2022

Dakkapel realiseren

Een nieuwe dakkapel voor onze oude de maat is 2.55 meter breed en 1.5 meter hoog. Buitenzijde willen we van kunststof, binnenzijde woonklaar opleveren en de kozijnen ook graag van kunststof.


Dakkapelbouw Diepenveen
maandag 13 september 2021

Dubbelzijdige nokverhoging 5 m breed

Wij willen onze zolder verbouwen en een nokverhogende dakkapel plaatsen zodat we de ruimte goed kunnen benutten. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een dubbelzijdige nokverhogende dakkapel van 5 meter breed waarbij de nok met 1,5 meter verhoogd wordt. De afwerking mag volledig afgewerkt worden in kunststof, maar ik sta open voor hout als dit goedkoper is. De binnenzijde casco opgeleverd. De dakpannen kunnen hergebruikt worden. In mijn dak zit asbest, dus het zou mooi zijn als dit gelijk verholpen kon worden. Als dit gebeurd zou er naast zou het dak buiten de nokverhoging om afgewerkt kunnen worden met platen.


Dakkapelbouw Deventer
maandag 21 juni 2021

Dakkapel verlengen

Om het resterende schuine deel op de tweede verdieping weg te werken (lengte 2,10 meter), willen we de bestaande dakkapel laten verlengen. Dakkapel is van hardhout.


Dakkapelbouw Schalkhaar
woensdag 14 april 2021

Dakkapel achterzijde huis van 4 meter breed met kunststof afgewerkt

Dakkapel aan de achterzijde van het huis. Plus minus 4 meter breed. Afwerking buitenzijde graag met kunststof en binnenzijde graag casco. Ik mag dit vergunningvrij laten bouwen.


Dakkapelbouw Deventer
zondag 03 januari 2021

Plaatsen en vervangen van dakkapel

Wij zouden graag 1 dakkapel van 4 meter breed, met twee draai kiepramen en twee dichte ramen laten plaatsen. En 1 bestaand dakkapel vervangen door 1 van 3 meter breed met twee vaste ramen en 1 draai kiep raam. Hiervan zouden we graag een vrijblijvende offerte ontvangen per dakkapel.


Dakkapelbouw Raalte
woensdag 28 oktober 2020

Dakkapel met nokverhoging aan 1 zijde

Wij zoeken dakkapel met nokverhoging voor aan de achterkant van de woning. +- 5 meter breed en met 4 kiep/kantel ramen. Afwerking met Keralit en incl handmatige rolluiken.


Dakkapelbouw Epse
dinsdag 24 maart 2020

Dakkapel aan voorkant huis realiseren

Wij zouden graag een dakkapel op ons huis laten zetten, op een hellend dak. Wij zijn op internet aan het kijken geweest voor modellen die wij mooi vinden ( zie bijlage ) Wij zouden graag wat meer informatie willen en of jullie deze ook maken en wat dit ongeveer zou moeten gaan kosten. De dakkapel zal ongeveer 2600 x 1500 mm b x h moeten worden incl. plaatsen in Deventer. In de bijlage een foto van ons huis hij zou aan de voorkant van het huis geplaatst moeten worden. Vragen jullie ook vergunningen aan?


Dakkapelbouw Deventer
donderdag 11 april 2019

Lekkage dakkapel verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn dakkapel bij hevige regenval, en ik zou dit graag willen verhelpen. Kan iemand dit voor mij doen? Bij voorbaat dank.


Dakkapelbouw Wilp
maandag 11 december 2017

Dakkapel maken aan achterzijde woning

Wij willen graag aan de achterzijde een dakkapel van kunststof laten plaatsen. We willen hiermee op zolder een extra ruimte creëren. De afmeting zal ongeveer 3.20 meter breed moeten gaan worden en het geheel dient aan de binnenzijde te worden afgetimmerd.


Dakkapelbouw Deventer
zaterdag 08 juli 2017

Dakkapel laten plaatsen

Wat kost het dakkapel zoals op jullie voorbeeldfoto geheel van glas maar dan in het zwart?


Dakkapelbouw Raalte
maandag 08 mei 2017

Dakkapel reinigen en impregneren

Ik wil graag mijn dakkapel op de 2e verdieping (ongeveer 6 m hoog) aan de zijkant laten reinigen en impregneren.


Dakkapelbouw Diepenveen
woensdag 02 november 2016

Dakkapel plaatsen

Graag gratis offerte voor het plaatsten van 2 dakkapellen, dakkapellen 4 meter breed (indien mogelijk) en kunststof uitgevoerd. Graag binnen 3 dagen bericht


Dakkapelbouw Deventer
dinsdag 12 juli 2016

Dakkapellen plaatsen

In september/oktober willen wij 2 dakkapellen op onze woning plaatsen. We willen graag aan beide zijde 1 kapel laten plaatsen. Om plek te maken voor 1 van de dakkapellen moet daarvoor de zonnecollector naar een hogere (of lagere) plek op het dak worden verplaatst. De opdracht die wij hebben is: het verwijderen van dakpannen, het verplaatsen van de zonnecollector en het weer dichten van het dak met de dakpannen. Er zal een leiding moeten worden aangepast naar de boiler. Daarna kunnen de dakkapellen geplaatst worden. De breedte hiervan bedragen ieder circa 2.50 meter. Graag ontvangen wij hiervoor een prijsopgave.


Dakkapelbouw Deventer
vrijdag 28 augustus 2015

Dakkapel reinigen op de 1e verdieping

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen. Dakkapel op 1e verdieping, op pannendak. Het gaat om een breedte van 4. 50 meter.


Dakkapelbouw Deventer
Offertes aanvragen