Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakkapel plaatsen Alkmaar

Realiseren van een nok verhoging - Dakkapel plaatsen - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Realiseren van een nok verhoging

Ik wil graag een dubbelzijdige nok verhoging laten realiseren van 5,5 m breed en 6, 90 lang. De binnenzijde wil ik graag casco opgeleverd krijgen en de buitenzijde wil ik kunststof afgewerkt hebben. Ik ben nog niet in het bezit van een vergunning.


Dakkapelspecialist Heiloo

Offertes dakkapel plaatsen in Alkmaar aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Alkmaar

donderdag 10 augustus 2023

Realiseren van een nok verhoging

Ik wil graag een dubbelzijdige nok verhoging laten realiseren van 5,5 m breed en 6, 90 lang. De binnenzijde wil ik graag casco opgeleverd krijgen en de buitenzijde wil ik kunststof afgewerkt hebben. Ik ben nog niet in het bezit van een vergunning.


Dakkapelbouw Heiloo
woensdag 26 juli 2023

Vervanging 2 kunststof dakkapellen

Wij willen graag onze twee dakkappellen (voor- en achterzijde huis) vervangen op dezelfde manier als onze buren: - Boeidelen en zijwangen bekleed met trespa, kleuren RAL 7001en RAL 9001 - Voorzien van kunststofkozijn met HR++glas - Wanden Rc 4.7, dak Rc 6.3 - Dak voorzien van EPDM en zinken kraal - Allebei ongeveer 1,5m breed - Vergunning niet nodig


Dakkapelbouw Schoorl
zaterdag 24 juni 2023

Dakkapel vervangen 2m breed

Oude dakkapel vervangen voor een nieuwe dakkapel. We willen graag een kunststof dakkapel. Gaat om een dakkapel van 2 meter breed. De oplevering van de binnenzijde waarschijnlijk casco, ik kan het een en ander zelf. Afhankelijk van de kosten ook wat dingen aan de binnenzijde laten doen. Geen vergunning nodig, omdat er al een dakkapel staat.


Dakkapelbouw Limmen
vrijdag 23 juni 2023

Dubbele nokverhoging 4m breed

Wij willen een dubbele nokverhoging realiseren op onze hoekwoning. De woning is 5 meter, dus ik denk ongeveer 4m breed. We willen graag advies over wat voor ons de beste opties zijn. De afwerking van de buitenzijde in overleg met de vakman. De oplevering van de binnenzijde willen we graag woonklaar, maar ook in overleg.


Dakkapelbouw Alkmaar
maandag 22 mei 2023

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Plaatsing dakkapel hele breedte huis en op zolder In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 7 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Heiloo
maandag 06 maart 2023

Vervangen van houten dakkapel

Ik wil graag mijn bestaande houten dakkapel laten vervangen door een kunststof dakkapel. De dakkapel heeft een breedte van ongeveer 5 m 40 en dient tot de goot te komen zodat een dubbele deur en frans balkon kan worden geplaatst.


Dakkapelbouw Schoorl
maandag 16 januari 2023

Kunststof dakkapel vervangen (3 meter)

Ik wil graag een dakkapel aan de achterzijde (geen vergunning nodig), afwerking met kunststof en afwerking binnenzijde casco. Kozijnen van hetzelfde materiaal als dakkapel. dakkapel is 3 meter breed.


Dakkapelbouw Schoorl
woensdag 28 december 2022

Dubbele nokverhoging 6m

Ik wil graag een dubbele nokverhoging van 6 meter breed. De afwerking van de buitenzijde mag van kunststof. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs en mogelijkheden. Nog geen vergunning aanwezig.


Dakkapelbouw Heiloo
dinsdag 25 oktober 2022

dakkapel plaatsen achterzijde

Ik wil een dakkapel plaatsen aan de achterzijde van mijn huis. Ik wil aan de buitenkant een kunstof afwerking en de binnenkant moet woonklaar zijn. De kozijnen wil ik het goedkoopste materiaal, dus dat wil ik bespreken met de vakman.


Dakkapelbouw Alkmaar
maandag 19 september 2022

Kunststof dakkapel(2m breed) plaatsen

Plaatsen kunststof dakkapel slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een dakkapel van 2m breed. Wij willen graag kunststof kozijnen. Oplevering woonklaar.


Dakkapelbouw Alkmaar
zaterdag 10 september 2022

Kunststof dakkapel woonklaar

Wij willen dakkapel aan de achterkant van de huis hebben, ongeveer 2,5-3.00 meter breed. Dit is vergunningsvrij. Ik wil een kunststof afwerking met kunststof kozijnen. Ik zou een woonklare oplevering willen.


Dakkapelbouw Alkmaar
woensdag 06 juli 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een dakkapel in de badkamer. Heb de voorkeur voor een dakkapel van 3 meter breed en een casco oplevering.


Dakkapelbouw Alkmaar
zaterdag 18 juni 2022

Dakkapel gevel van trespa vervangen door keralit (~3m2)

De trespa zijwanden van ons dakkapel zijn bladeren af en wij willen het laten vervangen door keralit in een antraciet kleur. De hoogte wang is ongeveer 1.50m breedte 2.00m.


Dakkapelbouw Alkmaar
zaterdag 04 juni 2022

Dakkapel vervangen door kunststof (2,1m breed)

Het dakkapel van ons pas gekochte huis moet vervangen worden door een kunststof dakkapel van dezelfde breedte en dat is 2.10m. Het zou om 2 of 3 kozijnen gaan met 1 kantelkiepraam, met kunststof kozijnen. De binnenzijde mag verder casco of sausklaar opgeleverd, graag een offerte voor beide situaties.


Dakkapelbouw Alkmaar
dinsdag 26 april 2022

Oude dakkapel verwijderen + plaatsen kunststof dakkapel(4m breed)

Oude dakkapel demonteren en nieuwe dakkapel van kunststof plaatsen, let wel op er zijn zonnepanelen aanwezig, maar deze zijn demontabel. De dakkapel zit aan de voorzijde van de woning. Qua oplevering gaat onze voorkeur uit naar woonklaar, maar wij willen nog kijken naar de prijsverschillen. Wij hebben kunststof kozijnen gewild. Eventueel aan de hand van de kosten, zouden wij de dakkapel aan de achterzijde ook willen laten renoveren. Kunststof kozijnen. In welk materiaal ben je geïnteresseerd?: Kunststof dakkapel (aanbevolen) Gewenste breedte (in meters): 4 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakkapelbouw Oudorp
Offertes aanvragen