Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Rotterdam

Dakgoot - Dakgoot vervangen - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoot

Aan de voorkant dakgoot lekkage, aan de binnenkant van de slaapkamer boven het raam komt wat water binnen tijdens hevige regenval. (vermoedelijk de naden laten dichten, goot lengte 4 a 5 meter) weet niet wat het gaat kosten. Gr. M.Sabbar


Dakdekker Rotterdam

Offertes dakgoot vervangen in Rotterdam vergelijken

Recente opdrachten in Rotterdam

dinsdag 29 augustus 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Ik ben zelf bezig met wat kleine lekkaga's aan mijn dakgoot en denk eraan de bekisting ook te vervangen. Ik ben heel erg benieuwd naar een ongeveer-prijs. Het gaat om een hoekwoning met zinken dakgoot. 7m breed, 11m lang, totaal 25m1 dakgoot. Nieuwe zinken dakgoot en nieuwe bekisting van trespa/keralit in jaren 30 style (weet niet of ik dat mooi ga vinden maar ok).


Dakgoot en regenpijp Rotterdam
donderdag 03 augustus 2023

Gevels repareren

Goedendag, ik ben op zoek naar een bedrijf wat het volledige gevelherstel (o.a. betonwerk herstel, kozijnherstel, ornamentenherstel, rot hout, dakgootherstel en verfwerk) van onze woning met beschermd stadsgezicht van a tot z op zich kan nemen. Ik hoor graag of dit iets is wat jullie zouden kunnen doen. Het gaat om deze woning: https://www.funda.nl/koop/verkocht/rotterdam/appartement-42887099-westzeedijk-82-a1/ Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Uit welk materiaal bestaat de gevel?: Bakstenen Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen), Algemene gevelrenovatie (scheuren, beschadigingen, ...) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Rotterdam
zondag 09 juli 2023

Buitenschilderwerk

dakgoot en ombouw markies Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Anders


Behang- en schilderwerk Rotterdam
zondag 04 juni 2023

EPDM plaatsen en Boeideel monteren

Het aanbrengen van een EPDM laag in een dakgoot op ongeveer 5m hoogte. Daarbij wil ik eveneens een HPL plaat laten aanbrengen tegen de bestaande boeidelen. Alle materialen zijn reeds aanwezig. Dus in theorie is het enkel het aanbrengen.


Dakdekken en dakreparaties Rotterdam
maandag 22 mei 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

Wij willen onze voor en achter gevel, dakgoot laten isoleren (gevel) en bekleden. Wat er nu zit aan bekleding weglaten halen. Liefst binnen een maand. Waarschijnlijk meer dan 10m2 dan eerder aangegeven. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/567fdbce-da5f-4942-815b-c107586bbf16/assets Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Kunststof gevelbekleding Wil je de muren ook laten isoleren?: Ja / misschien Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren?: Minder dan 10 m²


Gevel- en metselwerk Rotterdam
vrijdag 21 april 2023

Dakgoot

Aan de voorkant dakgoot lekkage, aan de binnenkant van de slaapkamer boven het raam komt wat water binnen tijdens hevige regenval. (vermoedelijk de naden laten dichten, goot lengte 4 a 5 meter) weet niet wat het gaat kosten. Gr. M.Sabbar


Dakgoot en regenpijp Rotterdam
dinsdag 11 april 2023

Tekening van bestaande dakkapel

Ik heb een dakkapel laten bouwen zonder vergunning en helaas heeft de aannemer de afstand tussen dakgoot en dakkapel 5 a 10 cm korter gemaakt. Om vergunning aan te vragen heb ik volgende nodig: -Gevelaanzichten van bestaande en nieuwe toestand incl. maatvoering tot dakranden en materiaalaanduiding met kleur. -Principedetails van dak aansluiting met dakkapel (bovenkant en zijkant)


Bouwtekening en ontwerp Rotterdam
dinsdag 18 oktober 2022

Dakgoot vervangen 5 meter

Ik wil graag de dakgoot vervangen van ongeveer 5 meter


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
dinsdag 27 september 2022

Lekkage dakgoot repareren

Mijn aanvraag betreft een reparatie van een lekkage. Onze dakgoot heeft waarschijnlijk een klein gaatje op de soldeernaad. Hier heeft het namelijk al eens eerder gelekt. Dit lekt alleen door de rand van de tuindeur naar binnen door een constructie onder de dakgoot met spotjes. Het water lekt daar dan in en vervolgens onder door door de kunststof deur naar binnen.


Dakgoot en regenpijp Rotterdam
dinsdag 27 september 2022

Dakgoten repareren of vervangen (4m)

Ik woon op 2 hoog in een appartement. Ik heb een lekkage in de dakgoot van 4 mtr lang. Ik zoek een partij die de lekkage kan verhelpen of indien dat nodig is de dakgoot kan vervangen.


Dakgoot en regenpijp Rotterdam
donderdag 28 juli 2022

Dakgoot afdichten kier

Er zit een kiertje van c.a. 2cm tussen de onderkant van mijn dakgoot en de gevel. De speling van c.a. 2 cm, dus niet veel, maar als het regen er opstaat komt er waterschade aan onze vloer in de slaapkamer. De kier zit niet over de gehele dakgoot, maar is c.a. 3 lang. De dakgoot zit op c.a. 6 meter hoogte. De klus gaat om het afdichten van de kier tussen de dakgoot en gevel.


Dakgoot en regenpijp Rotterdam
dinsdag 19 april 2022

Dakgoot(kunststof) tuinzijde vervangen

Kunststof dakgoot vervangen voor andere kunststof dakgoot. Breedte is 5,2m. Hoogte van de dakgoot is 2,5m. Onderliggende maat is 200mm. 1x regenafvoerpijp.


Dakgoot en regenpijp Rotterdam
woensdag 13 april 2022

Vochtbestrijding doorslaand vocht

Op twee plekken op de achtergevel duidelijk zichtbaar doorslaand vocht. Op de eerste verdieping zou een oude afgesloten dakgoot de oorzaak kunnen zijn, maar we weten het niet zeker. In de aangrenzende slaapkamer bladdert er in ieder geval nu verf van de muur. Wij willen graag de oorzaak laten vaststellen en behandelen.


Vochtproblemen Rotterdam
dinsdag 15 maart 2022

Buitenunit verplaatsen

De buitenunit moet verplaatst worden en daardoor is het waarschijnlijk nodig de leidingen te vervangen en dus ook het systeem weer te vullen. Lengte van de leidingen 5 tot 6 meter. Buitenunit komt op steun op schuin dak. Dak is zonder gevaar toegankelijk, dakgoot tussen 2 daken. Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco reparatie


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
zaterdag 26 februari 2022

Dakgoot vervangen (5 meter)

Dakgoot moet vervangen worden, het gaat om c.a 5m1. Zelf kunnen wij een rolstoeler of steiger plaatsen en het oude dakgoot verwijderen.


Dakgoot en regenpijp Rotterdam
Offertes aanvragen