Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Ijsselstein

Badkamer meubels/kranen monteren en leiding controleren - Badkamer - Ijsselstein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer meubels/kranen monteren en leiding controleren

Badkamer heeft aandacht nodig. Kranen vervangen. Leidingen afvoer aansluitingen nalopen. Nieuw badkamer meubel / wastafel/ spiegel. Het zijn 3 kranen (douche/bad en wastafel.)


Badkamerspecialist IJsselstein

Offertes voor badkamer in Ijsselstein aanvragen

Recente aanvragen uit Ijsselstein

dinsdag 12 september 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

De inkoop van tegels en badkamermeubilair (bad, wastafel, douchecabine, verlichting. etc) verzorg ik zelf. Het betreft het tegelen, installeren en afwerken van de gehele badkamer. Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Wat is ongeveer de oppervlakte (m²) van je badkamer? (optioneel): 5 Welke werkzaamheden wil je laten uitvoeren? (meerdere opties mogelijk): Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen


Badkamer en toilet IJsselstein
dinsdag 15 augustus 2023

Badkamer renoveren (sanitair installeren en tegelwerk)

Hangtoilet,wastafelmeubel,douche ,tegelen vloer en wanden In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: sanitair plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Lopik
maandag 27 juni 2022

Badkamer verplaatsen naar andere kamer

We willen graag een nieuwe badkamer. Deze willen we plaatsen in één van de slaapkamers. Het leidingwerk moet dus helemaal nieuw aangelegd worden. De vloer moet daarvoor verstevigd/verhoogd worden (houten vloer) De oude badkamer willen we gesloopt hebben en netjes afgewerkt. Nieuwe badkamer wordt ongeveer 8 m2. Willen graag een inloopdouche, badkuip, wasmeubel voor 2 personen en betegelen. Oude badkamer slopen, afwerken is optioneel.


Badkamer en toilet Lopik
woensdag 08 juni 2022

Badkamer verbouwen (6,5m2)

In september 2022 ontvangen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Wij zouden graag de badkamer vernieuwen. Voor de installatie van de meubelen en sanitair hebben wij reeds een loodgieter gevonden, echter zoeken wij ook nog een partij die de huidige wand van de badkamer kan verzetten, voormuren kan maken en de gehele badkamer opnieuw kan betegelen. Ik schat de oppervlakte van de badkamer op een 6,5m2. In overleg kan de huidige badkamer gesloopt worden. Welke data heeft u nodig om tot een eventuele inschatting van de kosten / offerte te komen? Bijgevoegd enkele bestanden ter verduidelijking van de huidige en beoogde situatie.


Badkamer en toilet IJsselstein
vrijdag 13 mei 2022

Gedeeltelijke badkamer renovatie 8/9m2

k wil graag mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om ongeveer 8/9m2. Het is een vrij nieuwe badkamer, er moeten een aantal dingen aan gedaan worden. We willen de badkuip eruit halen en hiervan een stoomcabine laten plaatsen. De douche moet er ook uit en we willen daar een veilige plek om me aan te kleden met stoel en armsteun. De huidige tegels mogen in tact blijven. We willen ook vloerverwarming laten leggen.


Badkamer en toilet Lopik
maandag 21 februari 2022

Laminaat leggen bovenverdieping

Ik wil mijne gehele bovenverdieping van 30 m2 voorzien van plafeuse hout.


Badkamer en toilet IJsselstein
vrijdag 18 februari 2022

Gehele badkamer renovatie

Gehele badkamer renovatie. 2m bij 2,15m Tegels verwijderen en plaatsen. Ik heb nu een hoekbad maar zou graag een bad in de lengte willen of een inloopdouch. Ik word graag geinformeerd of dat mogelijk is want er staat nu ook een wc en misschien word alles dan wel heel krab. Nieuwe wastafel. Er hoeven geen radiatoren verwijderd te worden.


Badkamer en toilet IJsselstein
zondag 18 april 2021

Nieuw badkamer

Slopen en aanleg nieuwe badkamer. Groot 2.3 bij 2 douche, wc en wastafel etc.


Badkamer en toilet Montfoort
woensdag 13 januari 2021

Gedeeltelijke badkamerrenovatie en muur verwijderen

Ik wil de badkamer graag gedeeltelijk laten renoveren. Het douchegedeelte moet vervangen worden, dit deel zit er al 20 jaar en er zit vocht achter de tegels waardoor deze loslaten. Er moet een muur worden verwijderd, deze mag worden vervangen door een glasplaat. Muur moet opnieuw betegeld worden en de vloer ook. De douche wil ik wellicht ook laten vervangen, maar dit is nog niet zeker.


Badkamer en toilet IJsselstein
vrijdag 02 oktober 2020

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag onze badkamer opnieuw laten voegen en kitten. Er is een totaal aan ca. 12 m2 tegelwand.


Badkamer en toilet IJsselstein
woensdag 15 juli 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 164 x 266 cm. Badkamer slopen. Inbouw toilet plaatsen. Wastafel plaatsen, waarbij de waterleiding van de korte muur naar lange muur geplaatst moet worden. Waar het bad nu staat een inloopdouche realiseren met een glazenwand. De waterleiding verplaatsen van lange muur naar Zijde korte muur. Geheel betegeld tot plafond. Daarnaast een apart toilet. Inbouwtoilet plaatsen. Fontein. Alle aansluitingen blijven gelijk. Tegels tot plafond. Al het materiaal heb ik al uitgezocht. Ik nodig u graag uit om een goed beeld van de verbouwing te krijgen en een mooie offerte te maken.


Badkamer en toilet IJsselstein
woensdag 15 juli 2020

Badkamer en wc renoveren

Beste, Momenteel zijn we bezig met een complete renovatie van onze woning en willen wij graag een tegelzetter die nog 37m2 wandtegels voor ons kan plaatsen. De klus bestaat uit twee delen. Een toilet van 1,20 bij 0,90 en een badkamer van 2,90 bij 2,00. Voor het toilet en de badkamer hebben we 25 x 40 tegels in twee kleuren van hetzelfde merk. Het toilet van ongeveer 12 m2 wand is op de begaande grond. Boven de WC komen 2 inhammen die ook betegeld moeten worden. En er komt een randje naar het fonteintje toe waar een sierstrip nodig is. Hiervoor zou in totaal een 5 meter sierstrip nodig zijn, voegmateriaal (en kleur kiezen) en tegel lijm. De wanden zijn van Gipsblokken en de achterwand (boven het inbouw toilet) van gipsplaat/hout. De verwachting is dat het toilet binnen 2 weken klaar is om betegeld te worden. De badkamer (1ste verdieping). Badkamer is ongeveer 25 m2 wand. Ook hier komen boven de WC 2 inhammen die ook betegeld moeten worden. En er komt een randje naar het fonteintje toe waar een sierstrip nodig is. Hiervoor zou in totaal een ongeveer 10 meter sierstrip nodig zijn, voegmateriaal (en kleur kiezen) en tegel lijm. De wanden zijn van Gipsblokken/stucwerk en de achterwand (boven het inbouw toilet) van gipsplaat/hout. De verwachting is dat de badkamer binnen 4 weken klaar is om betegeld te worden. De hele klus zou dus over 4 weken gepland kunnen worden of het kan in 2 kleinere klussen verdeeld worden. Dit zou in overleg kunnen. Verdere vragen kunnen in een reactie gesteld worden zodat we binnen 2 weken eventueel zouden kunnen starten. Langskomen kan altijd, werk hele dagen thuis i.v.m. corona. Alvast bedankt voor de tijd en moeite. We hebben de opdracht ook ergens anders uit staan. Met vriendelijke groet, Jeroen verkuijl


Badkamer en toilet IJsselstein
vrijdag 19 juni 2020

Badkamer geheel vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen, de ruimte is 2x3 meter. Demontage van sanitair, bad en douchewand. Verzorgen van leiding werk voor het plaatsen van het wasmeubel incl 2 wasbakken. Stroom-int maken achter de spiegel, plus een stroomlijnt naast de wastafel. Leidingwater verzorgen tbc de douche bestaande uit opbouw regendouche en drain. 1x een nis in de douche wand. Leidinggeef tbc het toilet en monteren inbouw reservoir. Leiding werk tbv radiator. Gipsplafond plaatsen, sturen doen we zelf, spots monteren we zelf. Betegelen van vloer en zijwand, over bestaande tegels heen. Aanbrengen dekvloer. Afkitten van sanitair en tegelwerk. Badkamer is gelegen op de 2e verdieping.


Badkamer en toilet IJsselstein
zaterdag 04 april 2020

Badkamer verbouwen

Formaat badkamer 1.96 x 2.40 Wij verzorgen het verwijderen van de tegels en bestaande meubels. De mebeuls, tegels en het sanitair worden door ons aangeschaft. Lijm, bevestigingsmaterialen en kleine goederen graag meenemen in de offerte. Offerte zou moeten zijn: - stuccen/ egaliseren van muren - waterdicht maken van de badkamer - tegelen wanden - bad plaatsen + aansluiten afvoer en kranen - douche verplaatsen & aansluiten - verplaatsen & installeren van WC + afvoer voor wc - plaatsen wastafel meubel - verwarming verplaatsen Afhankelijk van kunnen behouden van huidige vloertegels, zo niet - optioneel vloerverwarming als losse post begroten - egaliseren vloer - tegelen vloer


Badkamer en toilet IJsselstein
zaterdag 07 maart 2020

Badkamer meubels/kranen monteren en leiding controleren

Badkamer heeft aandacht nodig. Kranen vervangen. Leidingen afvoer aansluitingen nalopen. Nieuw badkamer meubel / wastafel/ spiegel. Het zijn 3 kranen (douche/bad en wastafel.)


Badkamer en toilet IJsselstein
Offertes aanvragen