Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Zoetermeer

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Zoetermeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Graag verneem ik van u een prijsindicatie betreft een aantal panelen om mijn bestaande overkapping te voorzien van zonwering panelen inclusief omvormer. Het plaatsen hoeft u niet mee te nemen in uw offerte. Zie de offerte tegemoet, Nick Wijsman Type opdracht:: Terrasoverkapping plaatsen Afmetingen zonwering:: 3.25x5.50m Voorkeur materiaal:: Hout


Aannemer Zoetermeer

Offertes eigen huis bouwen in Zoetermeer vergelijken

Recente opdrachten in Zoetermeer

donderdag 03 augustus 2023

Fundering schuur

Wij willen een schuur bouwen van 5 x 3 x 2,3 20 m2 van hout


Bouw en nieuwbouw Moerkapelle
zondag 13 november 2022

Fundering garage

Tbv een garage van 5x8 meter (steen) heb ik een vloer/fundering nodig. Incl graafwerk, palen, vlinderen etc.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
maandag 08 augustus 2022

Kelder Bouwen

Betreft het uitgraven van een kelder onder mijn woning. Betreft ongeveer 50 m2. Op het bijgevoegde schema is het gebied in rood waar de huidige kruipruimte zich bevindt. Daar voorbij is de begane grond doorgetrokken. We willen beneden 2 slaapkamers en een complete badkamer bouwen.//Concerns the excavation of a basement under my home. Refers to approximately 50 m2. On the attached diagram, the area in red is where the current crawl space is. Past that is the first floor extension. We want to build 2 bedrooms and a full bathroom downstairs.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
vrijdag 17 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Graag verneem ik van u een prijsindicatie betreft een aantal panelen om mijn bestaande overkapping te voorzien van zonwering panelen inclusief omvormer. Het plaatsen hoeft u niet mee te nemen in uw offerte. Zie de offerte tegemoet, Nick Wijsman Type opdracht:: Terrasoverkapping plaatsen Afmetingen zonwering:: 3.25x5.50m Voorkeur materiaal:: Hout


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
dinsdag 07 juni 2022

Lamellen terrasoverkapping bouwen (~19m2)

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping van circa 6.30x 300 met elektrisch uitschuifbare kantelbare lamellen (kleur wit). Als optiebewijs het plaatsen van een windvast screen van ongeveer 6.30. De terrasoverkapping komt aan onze achtergevel. Vanwege agendadrukte overdag en s avonds stel ik prijs op contact via de email ik ben telefonisch lastig bereikbaar. Graag contact via de email.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
donderdag 07 april 2022

Stenen garage bouwen ~40m2

Ik wil graag een stenen garage laten bouwen van ca. 8x5 meter met een puntdak (pannen), wat ramen en een 'zolder' onder het puntdak. De garage hoeft niet geïsoleerd te worden. Graag zou ik nog met de vakman willen kijken naar alle mogelijkheden die er zijn.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
zaterdag 26 februari 2022

Stenen uitbouw maken die dient als berging met vloerverwarming ( 38 m2)

Stenen uitbouw (berging) te maken met plat dat van ongeveer 38m2 met elektrische vloerverwarming (magnum) en 2 houten deuren (voor en achter) en 1 smal raampje. Hoogte 3.2m, zie tekening schets.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
vrijdag 11 februari 2022

Kelder in de tuin bouwen (~50m2)

Graag zouden wij een kelder in onze tuin laten plaatsen van 5 meter breed bij 10 meter lang. Wij hebben een hoekhuis en zijn daarom goed te bereiken vanaf de straat. We willen een trap naar binnen die we op de schuur kunnen laten aansluiten. Omdat onze tuin 40cm hoger licht dan het straatwerk van de gemeente zouden we misschien ook ramen erin willen laten plaatsen voor luchten en licht. De binnenzijde mag casco opgeleverd, het wordt tbv van een leefruimte. De kozijnen die erin komen mogen van kunststof. Overigens heb ik nog geen vergunning in bezit.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
maandag 06 september 2021

Uitbreiden schuur

Wij hebben een schuurtje van 3.00 x 2.50 meter, alsook onze buren. Wij hadden het idee opgevat om deze beide uit te breiden over de gehele breedte van onze tuinen. Het zijn enkelsteense schuren met een plat dak van geimpregneerd vuren met bitumen erop. Gedeeltelijk gekeimd. De uitbreiding zou dan ook enkelsteens uitgevoerd moeten worden. De uitbreiding zou gaan om 4,22 x 2,50 meter voor ons en 3,68 x 2,50 meter voor onze buren. Er zullen ongetwijfeld enkele heipalen ter ondersteuning moeten komen om te voorkomen dat de aanbouw van de schuur verzakt. Er zal ook nog wel gekeken moeten worden of er een vergunning nodig is vanuit de gemeente. Kunt u aangeven of dit iets is dat u voor ons zou kunnen uitvoeren? Indien dit zou kunnen, dan zouden wij graag een afspraak met u willen maken zodat u op locatie kunt komen kijken om daarna een vrijblijvende offerte te kunnen uitbrengen.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
zondag 21 maart 2021

Opknappen garage van binnen met het vernieuwen van het, asbesthoudende, dak

Een grote garage met eerste verdieping moet hoognodig opgeknapt worden. Het dak heeft asbest en moet vernieuwd worden. De schuur is ongeveer 4 bij 6 meter groot. Het is een puntdak en er dient een vliering gemaakt te worden. Verder opknapwerk aan binnenzijde van de gemetselde garage.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
donderdag 25 februari 2021

Achter woning fundering herstellen en/of nieuw plaatsen

We hebben een huis dat in de jaren is samengesteld, eerste gebouw rond 1900, aanbouw in 1930, en later rond 1960. De eerste twee zijn reeds onderheid omstreeks 2004 (zogenoemde ringband om woning heen. was fundering op koeienhuiden) Het achterste deel is op een betonnen plaat op de bodem gestort gebouwd (op staal?). Dit was afdoende daar het achterste gebouw lichtgebouwd is. Echter zijn er door werkzaamheden naast het pand door oppervlaktetrillingen behoorlijke scheuren ontstaan, met name op het grensvlak van de wel en niet onderheide delen. De betonnen plaat is ook geknakt, dus fundering- en draag technisch is het zorgelijk. Men kan niet volledig om het gebouw heen lopen, maar nagenoeg wel. Graag advies van de vakman over fundering en/of herstel. Het gaat om 48m2.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
dinsdag 16 februari 2021

Woning onderkelderen

Ik wil een kelder van 25 m2 laten bouwen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en CV. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
donderdag 05 november 2020

Kelder bouwen

Wij hebben een tuin en een bestaande woning van de jaren ‘80. De woonruimte willen we uitbreiden. Daarom zijn we benieuwd of we in de tuin als onder de kruipruimte van de woning een kelder kunnen bouwen en wat de kosten hiervan zijn. De kelder is bedoeld als woonruimte met eigen sanitaire voorzieningen. De tuin is 11 meter diep en de woonkamer is 9 meter diep. De tuin is ongeveer 5,5 meter breed en de woonkamer is ongeveer 5,5 meter breed.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
woensdag 23 september 2020

Tuinmuur metselen

Kunt u op basis van onderstaand gegevens een offerte toesturen? Het betreft metselen van 27,12 meter tuinmuur inclusief kolommen en fundering. -Kolom dikte +/- 32x32 cm -Kolom hoogte incl. afdekplaat 180 cm -Muur hoogte +/- 72 cm -De binnen afstand tussen twee kolommen dient 179 cm te zijn -Inclusief materialen en middelen Kunt u ons de type baksteen adviseren en aan welke eisen de baksteen moet voldoen om tegen het weer (vorst, regenzuur etc.) bestand te zijn. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
zondag 26 juli 2020

Tussenwand plaatsen om 2 slaapkamers te maken

Wij willen graag een tussenwand om 2 slaapkamers te maken. Afgewerkt met gipsplaten. De wand moet ongeveer 3 meter lang en 2,5 meter hoog worden.


Bouw en nieuwbouw Zoetermeer
Offertes aanvragen