Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Venray

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Venray

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping van 5 mtr bij 3 meter. Voorkeur voor een aluminium constructie. Huidig zonnescherm graag verhogen


Aannemer Vierlingsbeek

Offertes eigen huis bouwen in Venray vergelijken

Recente opdrachten in Venray

zaterdag 16 juli 2022

Houten tuinhuis(3x5m) plaatsen in de tuin

Ik heb een kale plek achter in de tuin waar ik een houten tuinhuis/schuur van 3 x 5 meter wil laten plaatsen. Wij zadeldak of kap schuur heb ik in gedachten. Het hoeft niet geïsoleerd te worden.


Bouw en nieuwbouw Bergen
dinsdag 05 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping van 5 mtr bij 3 meter. Voorkeur voor een aluminium constructie. Huidig zonnescherm graag verhogen


Bouw en nieuwbouw Vierlingsbeek
woensdag 23 februari 2022

Houten afdak maken (14,4m2)

Wij willen aan het huis een afdak van 4.8 x 3.0m. Het liefst van hout, maar dit graag nog even in overleg.


Bouw en nieuwbouw Bergen
woensdag 08 december 2021

(Bouwpakket) tuinhuis in elkaar zetten, incl. elektriciteit en fundering

Begin januari 2022 wordt ons Lugarde tuinhuis geleverd. Het tuinhuis is een bouwpakket en is voorzien van isolatie. Het tuinhuis dient te worden geplaatst door een professional, die ook de fundering hiervoor regelt (tegels? balken?) en elektriciteit aanlegt incl. wand contactdozen. Elektriciteit kan vanuit de naastgelegen schuur worden gehaald. Het tuinhuis is 2 x 2,5 meter.


Bouw en nieuwbouw Bergen
vrijdag 04 juni 2021

Bergruimte aan huis bouwen 21m2

Bergruimte 7 x 2,8 m. Bergruimte komt gedeeltelijk aan bestaande muur, circa 3 m. Er komt dus circa 4 m achter het huis. Plat dak. Kunststof déprendre en kozijnen. Dubbele deur hoofdingang, deux tussen bergruimte en woning, buitendeur naar tuin. Nog niet in bezit van een vergunning. Buitenmuur mag gemetseld worden. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd. Het hoeft niet verwarmd te worden. De huidige gevel moet doorbroken.


Bouw en nieuwbouw Boxmeer
zondag 19 april 2020

Fundering en tuinhuis metselen

Fundering en bouw voor een tuinhuis/schuurtje diep max. 250cm en breed max. 450cm. Met 2 openslaande deuren. Electriciteit en dakgoten. Steensoort maakt niet uit wordt betongrijs geverfd is enkel en alleen voor opslag, fietsen e.d.


Bouw en nieuwbouw Venray
woensdag 08 april 2020

Vrijblijvende prijsopgave: Nieuwbouw woning vrijstaand

Mijn vriendin en ik zijn ons aan het orienteren op mogelijkheden om een vrijstaande woning te bouwen. We hebben al een kaveloptie. Op het internet heb ik verschillende modelwoningen gevonden, echter zitten deze bouwbedrijven hier niet in de regio. De prijzen waren wel binnen ons budget en we hopen dat deze prijzen ook hier in onze regio ongeveer gelijk zullen zijn. Bijgevoegd een tekening van een modelwoning waar wij interesse in hebben. We zijn benieuwd wat deze woning of een soortgelijke woning bij u afgebouwd kost en indien de prijsopgave naar verwachting is kunnen we mogelijk als vervolg verdere afspraken maken. We hopen dat u bereid bent om vrijblijvend een prijsopgave te doen zodat we dit kunnen overwegen. We hebben de volgende wensen: Geen bovenlichten boven binnendeuren Badkamer tegels en sanitair in eigen beheer. Aansluitingen/leidingwerk wel. Keuken in eigen beheer. Aansluitingen/leidingwerk wel meenemen. Goede warmtepomp met boiler 300 liter (indien te duur doen we dit in eigen beheer) Meerprijs 20 tot 24 zonnepanelen (indien te duur doen we dit in eigen beheer) Ik kijk uit naar uw prijsopgave. Alvast hartelijk bedankt voor uw genomen tijd en moeite.


Bouw en nieuwbouw Vierlingsbeek
zondag 22 maart 2020

Nieuwbouw woning offerte bouw

Wij hebben plannen om een vrijstaande woning op een kavel van circa 300 m2 te bouwen. We zijn aan het orienteren naar de mogelijkheden en de prijs om een vrijstaande woning te bouwen. Zie de bijlagen voor een modelwoning die wijzelf mooi vinden. (mag ook afwijken indien dat goedkoper is. De gewenste maat van de woning is 7x11 of 8x10 met berging erbij. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor een afgebouwde woning waarbij de badkamer en keuken in eigen beheer worden gedaan. Alvast bedankt voor uw genomen tijd en moeite.


Bouw en nieuwbouw Vierlingsbeek
woensdag 19 februari 2020

Nieuwbouw woning starters bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren naar een huis bouwen, echter is het voor ons totaal niet inzichtelijk wat een woning qua bouwen kost met goede afwerking en kwaliteit. Kunt u mij een richtprijs geven van een voorbeeldwoning die als foto is bijgevoegd. En aangeven wat er voor deze prijs allemaal inzit? Het mag ook een ander ontwerp zijn die mogelijk goedkoper is. Graag vrijblijvend. Wij zijn nog aan het rondkijken wat geschikt is qua kavel, maar wij hebben er een paar op het oog.


Bouw en nieuwbouw Vierlingsbeek
zondag 14 oktober 2018

Plaatfundering voor houten chalet

Wij gaan in het voorjaar een houten zorgwoning bouwen. In het aanbod van Azalp is geen rekening gehouden met de fundering. Kunnen wij een afspraak maken om advies te ontvangen en een offerte voor het realiseren van een geïsoleerde plaatfundering?


Bouw en nieuwbouw America
zaterdag 10 maart 2018

Moderne vrijstaande woning laten bouwen

Ik overweeg een bouwkavel te kopen en een moderne vrijstaande woning te laten bouwen. Ongeveer 150 m2. Graag zou ik een globale prijs daarvan weten. Ik moet namelijk snel beslissen of ik de aankoop van een andere woning door laat gaan of niet, Voorbeeld woning (als 2 kapper)


Bouw en nieuwbouw Venray
dinsdag 05 september 2017

Bouwen van een houtskelet woning

Op een bouwkavel in Burgerbrug van 800 m2. Graag een offerte voor een houtskeletwoning van ca 400 m3 (70 m2 ongeveer per verdieping) met 3 slaapkamers en werkruimte (geluidsstudio). Ben op zoek naar Fins of Zweeds model. Graag sleutel klare prijs inclusief fundering, BTW, sanitair, keuken et cetera. Ik zou graag ook een balkon willen hebben. Ik heb geen bouwtekeningen en zou graag een idee willen van wat er gedaan zou kunnen worden. Er komt nog een riolering, elektra, waterleidingen et cetera. De badkamer wil ik liever niet met houtskeletbouw omdat er een mogelijkheid bestaat dat er paddenstoelen kunnen groeien onder de grond. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.


Bouw en nieuwbouw Bergen
vrijdag 14 juli 2017

Casco vrijstaand huis bouwen

Ik wil een vrijstaand huis bouwen op een kavel. Afhankelijk van de prijs kan dit als casco of volledig afgeleverd worden. Ook wil ik een huis met 1 verdieping en zolder (herenhuis). Ik voeg een voorbeeld foto van de buitenzijde erbij voor een indicatie.


Bouw en nieuwbouw Boxmeer
donderdag 22 juni 2017

Gewapende fundering aanbrengen

In verband met een budgetaanvraag zou ik graag een richtprijs voor een fundering van 20 en 40 cm diep met bewapening weten. De totale lengte 16 meter. Voor het plaatsen van glazen wanden onder uitbouw.


Bouw en nieuwbouw Venray
maandag 05 juni 2017

Betonvloer storten voor een aanbouw

Wij willen een aanbouw gaan laten plaatsen. Hiervoor zal er een fundering met betonvloer gestort moeten worden. De oppervlakte is totaal ongeveer 15 m2.


Bouw en nieuwbouw Venray
Offertes aanvragen