Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Venlo

Fundering maken voor nieuwbouw woning - Eigen huis bouwen - Venlo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering maken voor nieuwbouw woning

We gaan 2 vrijstaande woningen bouwen van 8 x 12 meter en moeten hiervoor een fundering realiseren. Willen graag een indicatie van kosten en mogelijkheden.


Aannemer Venlo

Offertes eigen huis bouwen in Venlo vergelijken

Recente opdrachten in Venlo

woensdag 05 oktober 2022

Terrasoverkapping plaatsen polycarbonaat

Ik wil graag een terrasoverkapping van polycarbonaat. De afmetingen zijn 5 meter breed en 3 meter diep. Het gaat om een overkapping tegen een bestaande muur


Bouw en nieuwbouw Venlo
dinsdag 19 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wil graag een overkapping plaatsen (carport) met zonnepanelen (mag ook hout zijn) Afmeting 6 bij 4 , constructie van hout of aluminium.


Bouw en nieuwbouw Panningen
dinsdag 28 september 2021

Gemetselde schuur bouwen 30m2

Het betreft een gemetselde schuur (losstaand) van ongeveer 30 m2 van betonstenen, waarvan het huis ook is gemaakt. Geïsoleerd dus met spouw (casco). Plat dak. 2 ramen, 1 deur, waarvan de kozijnen het liefst van hout. Dit wil ik verwarmd hebben aan de hand van radiatoren.


Bouw en nieuwbouw Velden
woensdag 03 februari 2021

Fundering maken voor nieuwbouw woning

We gaan 2 vrijstaande woningen bouwen van 8 x 12 meter en moeten hiervoor een fundering realiseren. Willen graag een indicatie van kosten en mogelijkheden.


Bouw en nieuwbouw Venlo
woensdag 20 januari 2021

Stalen draagbalk plaatsen

Ben op zoek naar iemand die 2 stalen l draagbalken kan plaatsen. 200.100.10.Lengte van de balken zijn 240cm. Stutten van het plafond en maken van de openingen voor de balken in te leggen en in de cement leggen. Alleen een smalle draagmuur staat er nog wat verwijderd zou moeten worden. Afwerking van de balken is niet aan de orde Meeste breekwerk en verwijderen ramen doen we zelf.


Bouw en nieuwbouw Venlo
dinsdag 01 december 2020

Levensloopbestendige bungalow bouwen

Een levensloopbestendige (houtskeletbouw) bungalow bouwen. Oppervlakte circa 130 m2, 2 slaapkamers, 1 kantoor/logeerkamer, badkamer, bergruimte/techniekruimte, overkapping, energieneutraal of zuinig. Het liefst compleet met elektra en stuccwerk. Plattegronden en dergelijke kan ik u sturen. Om een beeld te geven, wat onze wensen zijn, heb ik de volgende stukken bij gevoegd: * Nieuwbouwwensen (algemeen) * Principeschets * Uitgangsdocument offerte Onze vragen: * Mogelijke termijn voor aanvang bouw? * Eventueel tips of suggesties n.a.v. bovenstaande stukken?


Bouw en nieuwbouw Maasbree
donderdag 26 november 2020

Kelder onder garage bouwen

Ik wil in de garage een kelder maken. Garage is 8 meter lang bij 5 meter breed de betonvloer moet er nog uit. De hoogte plafond is nu 2,80 meter. Het moet casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Maasbree
zondag 23 februari 2020

Kelderbouw

Wij willen graag weten wat de kosten zijn om een casco kelder te bouwen van 11 m bij 14 m (dit is de buitenmaat van de woning) incl. Bronbemaling e.d. De woning dient nog gebouwd te worden. De vergunning is al aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Venlo
zondag 29 april 2018

Schuur met opbouw bouwen

Gaat om een schuur van 6 x 5 meter met een opbouw met kunststof kozijnen. Er zijn nog geen tekeningen van. Klant zegt dat er geen vergunning voor nodig is. Hij is wel bij de gemeente geweest.


Bouw en nieuwbouw Belfeld
woensdag 26 april 2017

Stenen tuinhuis laten bouwen

Wij willen een stenen tuinhuis plaatsen in onze achtertuin. Afm bdh 7m/5m. Zadeldak met pannen. 1 dubbeldeur en 3 ramen


Bouw en nieuwbouw Venlo
maandag 20 maart 2017

Prefab kelder onder een aanbouw bouwen

Ik wil een stuk aanbouwen aan mijn huis en gelijk een kelder in de tuin maken. Ik vind belangrijk dat de kelder breed genoeg is ik was zelf aan het denken aan 8 * 5 * 2,5 ongeveer.


Bouw en nieuwbouw Venlo
maandag 21 november 2016

Betonpoeren voor een nieuwe woning storten

Voor de realisatie van een bedrijfswoning zijn wij op zoek naar een aannemer voor een poerfundering. Het gaat om in totaal 17 poeren, 8 stuks van 100 x 100 x (20+20) en 9 stuks 60 x 6 0 x (20+20). Er moet als wapening onderin kruisnet van 10 x 150, wapening opstorting 2-3 stuks, vermoedelijk 8 in totaal. De bouwplaats is al bouwrijp en er is geel zand als ondergrond. De gaten dienen nog gegraven te worden. De fundering wordt op het gele zand gestort. We willen de fundering nog dit jaar laten plaatsen en vragen daarom alleen bedrijven te reageren als ze hiervoor tijd in de agenda hebben.


Bouw en nieuwbouw Venlo
donderdag 29 september 2016

Nieuwbouw kelder bouwen

Wij willen graag een kelder van 8 bij 12 meter. Het betreft nieuwbouw waarbij waarschijnlijk geen heipalen nodig zijn. De kelder dient volledig geïsoleerd te zijn. Daglicht middels diverse koekoeks.


Bouw en nieuwbouw Venlo
donderdag 28 juli 2016

Fundering voor woning aanleggen

Voor de realisatie van een bedrijfswoning zijn wij op zoek naar een aannemer om op redelijk korte termijn (augustus of uiterlijk begin september) een fundering aan te leggen. De woning wordt gerealiseerd met prefab 6x3 units. Deze units moeten uiteindelijk op 17 plaatsen ondersteund worden. Omdat het een fundering van poten betreft, zou iedere locatie een afzonderlijke poer (+/- 80x80x30) gestort kunnen worden, maar het is misschien makkelijker om een staalfundering toe te passen waarop meerdere poten steunen.


Bouw en nieuwbouw Venlo
maandag 06 juni 2016

Stenen berging laten bouwen

De huidige houten berging wil ik graag laten verwijderen en vervangen door een gemetselde. De nieuwe berging zal 2.22 meter breed moeten worden, 3.75 meter lang en 2.45 meter hoog. Er zal een fundering en een betonnen vloer geplaatst moeten worden. Verder mag het een plat dak hebben en een raamkozijn en deur.


Bouw en nieuwbouw Steijl
Offertes aanvragen