Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Sittard

Kantoor units maken in kantoor pand - Eigen huis bouwen - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kantoor units maken in kantoor pand

Drie kantoor units maken van 5 x 4 meter, moeten deuren in. en een ruimte van 6 x4 ook met een deur. Ik weet nog niet welk materiaal ik ervoor wil gaan gebruiken, zat te denken aan helemaal van glas maar wil dit zeker nog eens bespreken met de vakman.


Aannemer Sittard

Offertes eigen huis bouwen in Sittard vergelijken

Recente opdrachten in Sittard

zaterdag 20 mei 2023

Vakantiehuis ver(nieuw)bouwen naar permanent wonen

Nieuw huisje zoveel mogelijk op bestaan fundament.


Bouw en nieuwbouw Oirsbeek
maandag 17 oktober 2022

Kantoor units maken in kantoor pand

Drie kantoor units maken van 5 x 4 meter, moeten deuren in. en een ruimte van 6 x4 ook met een deur. Ik weet nog niet welk materiaal ik ervoor wil gaan gebruiken, zat te denken aan helemaal van glas maar wil dit zeker nog eens bespreken met de vakman.


Bouw en nieuwbouw Sittard
zaterdag 16 juli 2022

Metselaar gezocht voor plusmines 5 dagen metsel werk

aanbouw garage metselen binnen en buiten muur 1 muur binnen buiten metselen en 1 korte muur alleen de binnen muur metselen van beton blokken alles is al uitgezet en de profielen staan stenen zijn aanwezig


Bouw en nieuwbouw Schinveld
dinsdag 05 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wil graag een vrijstaande overkapping van 4.5 meter breed en 3.5 meter breed. Wil graag een dak met opklapbare lamellen met een houten constructie.


Bouw en nieuwbouw Geleen
zondag 19 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Hij moet bevestigd worden tegen de gevel van de keuken. Deze is 5 meter breed en 250 cm diep. Heb de voorkeur voor een dak met openklapbare lamellen en een aluminium constructie.


Bouw en nieuwbouw Sittard
maandag 10 januari 2022

Garage bouwen 18m2

Ik wil graag een garage laten bouwen van van 3 meter breed, 6 meter lang en 3 meter hoog. Hierin wil ik graag een enkele deur en een dubbelde deur. De garage wil ik graag met een plat dak. Voor de garage is geen vergunning nodig. De buitenzijde wil ik traditioneel gemetseld hebben en de binnenzijde saus klaar. Voor de deuren wil ik graag houten kozijnen. De Garage hoef ik niet verwarmd te hebben en er hoeft ook geen belichting in. Graag wil ik wel stroom hebben in de garage.


Bouw en nieuwbouw Born
woensdag 24 februari 2021

Nieuwe schuur bouwen

Graag zou ik een schuur willen met halfsteense muren. De maat van de te bouwen schuur is 9 meter bij 4 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder kozijnen en zonder een fundering. Ik heb hier geen vergunning voor nodig.


Bouw en nieuwbouw Susteren
dinsdag 27 oktober 2020

Nieuwe garage plus hobbyruimte eraan vast bouwen

Ik wil graag in de tuin een losstaande garage en hobbyruimte willen hebben. Ik stuur een foto mee hoop dat deze een beetje duidelijk is. Hier een uitleg de garage 10 meter lang en 6,25 meter breed. met 2 garage poorten (of deze plaats ik zelf) en aan de achterkant een hobbyruimte vast aan de garage een hobbyruimte van 7,5 meter bij 7,5 meter, heb er ook ramen bij ingetekend met rolluiken. de bouw mag niet hoger dan x meter, wij mogen namelijk 3 meter hoog en max 150 m3 vergunning vrij bouwen. Alles is bespreekbaar


Bouw en nieuwbouw Beek
woensdag 14 oktober 2020

Heipalen laten slaan

Ik wil mijn huis laten onderheiden. Bouwjaar is 1982, en ik heb nu een aantal scheuren in de gevel. In dit geval gaat het om een hoek van 9 x 9 meter.


Bouw en nieuwbouw Schinnen
maandag 21 september 2020

Nieuwbouw woning bouwen

Een nog te realiseren nieuwbouw woning. Het gaat hierbij voornamelijk om de ruwbouw, inclusief fundering en exclusief dakbedekking (wel dakbeschot). De gewenste afmetingen bedragen: 7 bij 10 meter voor begane grond en 1e verdieping, Eenvoudige kap (zadeldak) met nokhoogte van 1 meter. Afmetingen kunnen eventueel worden aangepast naargelang de kosten. Traditionele bouw met vrij standaard baksteen en een dragende muur in het midden van de woning.


Bouw en nieuwbouw Nieuwstadt
zaterdag 08 augustus 2020

Een bungalow ontwikkelen op een kavel

Ik zoek een aannemer die een bungalow kan bouwen in een nog aan te kopen kavel. De bungalow moet ongeveer 7 bij 15 meter groot worden, casco worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het soort dak bespreek ik graag nader.


Bouw en nieuwbouw Nieuwstadt
vrijdag 19 juni 2020

Fundering en geisoleerde vloer maken voor een houtskeletbouw woning

Schroeffundering met een kruipruimte en geisoleerde beganegrondvloer aanleggen. Sondering geeft aan dat er vaste grond is op 37.5 meter. In eerste instantie gaat het om de kosten globaal in beeld te krijgen zodat de haalbaarheid van het project bepaald kan worden. Tekeningen worden nu gemaakt en worden dan ingediend.


Bouw en nieuwbouw Sittard
donderdag 30 april 2020

Bouw (prefab)woning

Wij wensen bijgevoegde woning te bouwen. Zie bijgevoegde schets. De schets is voor de optie op de grond.


Bouw en nieuwbouw Spaubeek
dinsdag 19 november 2019

Bungalow bouwen

Ik wil een prefab bungalow van 100-110 m2 laten bouwen op een kavel van 260 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Verder wil ik dat het 1 verdieping heeft, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 of 2 slaapkamers, 1 toilet, 1 badkamer en 1 berging. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning, maar wel een soort schets van de oppervlakte.


Bouw en nieuwbouw Nieuwstadt
donderdag 08 augustus 2019

Balkon balustrade vervangen

Ik wil een nieuwe balustrade laten plaatsen op een balkon, geen houten balustrade. Evt. indien nodig, renovatie van het balkon. Afmetingen van het balkon zijn 110 bij 280. Misschien RVS > Kunstof


Bouw en nieuwbouw Spaubeek
Offertes aanvragen