Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Nootdorp

Bouwen aanbouw - Eigen huis bouwen - Nootdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwen aanbouw

Aanbouw bestaande woning, verduurzamen, aanpassingen bestaande woning


Aannemer Nootdorp

Offertes eigen huis bouwen in Nootdorp vergelijken

Recente opdrachten in Nootdorp

woensdag 30 augustus 2023

Bouwen aanbouw

Aanbouw bestaande woning, verduurzamen, aanpassingen bestaande woning


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
donderdag 07 januari 2021

Fundering houten schuur

Rand fundering beton van 3x5 mtr. Langs slootkant, eventueel in combinatie met beschoeiing


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
zaterdag 20 mei 2017

Kelder onder de woning bouwen

Ik wil weten wat een kelder onder deze woning zou kosten. Een kelder van 11 x 8 meter. Wat zijn de mogelijkheden en eventuele kosten van het plaatsen van een kelder in de regio Nootdorp? Ik wil natuurlijk weten als het mogelijk is in de eerste instantie en wat de kosten zouden zijn. Het gaat over deze woning wat wij misschien willen kopen maar dat hangt eraan als wij een kelder kan maken. Met vriendelijke groeten.


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
woensdag 07 december 2016

Betonbekistingswerk laten uitvoeren

Zowel traditioneel als systeem kisten


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
woensdag 26 oktober 2016

Vuurwerkbunker bouwen in een bestaand pand

ik wil graag vuurwerk gaan verkopen. Dus ik ben gaan rond bellen en info gaan verzamelen. Als ik het door mijn leverancier van de vuurwerk laat doen dan ben ik een vermogen kwijt en ben ik de eerste 3 jaar voor de kosten aan het werk. Dus dacht ik, probeer het via deze site misschien is het wel haalbaar. Het gaat om 3 bunkers (oppervlakte gemiddeld 24 m2 )van totaal 10 ton aan. Hoogte 2.40 meter en breed 3 meter en met een diepte van 8 meter. De bunkers moeten compleet worden opgeleverd (deuren, stroom, springinstallatie, ect ect) met de nodige certificaten voor de brandweer. De aannemer zal ook veel contact hebben met de brandweer want ik geloof dat ze van hoe en wat continu op de hoogte moeten zijn en zullen bij het minste gering moeilijk zijn. Ik verwacht dan ook dat het veel tijd kan kosten want we zijn wel afhankelijk van brandweer. Het pand heb ik alleen op het oog maar heb de sleutel nog niet. Ik doe er een link er bij dan kunt u zien hoe de pand er ongeveer uit zien. Want dat is ook de belangrijk(vloer en hoogte). Het is NIET het pand waar de vuurwerkwinkel komt. Ik hoop dat ik het goed heb uitgelegd en dat er misschien een deal uit komt. En anders heb ik pech!


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
donderdag 24 december 2015

Kelderbouw bij de woning

Ik laat graag een nieuwe kelder maken van 6 bij 10 meter. Er zijn nog geen tekeningen en dus ook nog geen vergunning. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
donderdag 02 april 2015

Fundering maken voor een tuinhuis

Het tuinhuis van hout heeft een afmeting van 8,4 x 5,5 meter (inclusief veranda van 8,4 x 2,5). Randfundering inclusief betonplaat. Plek is goed bereikbaar door direct naast gelegen weg.


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
maandag 30 maart 2015

Fundering voor een tuinhuis maken

Ik wil een tuinhuis laten plaatsen binnen 2 maanden. Het tuinhuisje heeft een fundering nodig van een betonplaat. Graag een prijsopgave inclusief en exclusief isolatie. De buitenmaat is 550 x 850 cm. Er is een document beschikbaar met de afmetingen van het tuinhuisje.


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
zaterdag 23 augustus 2014

Fundering maken voor een houten serre

Ik wil een houten serre aanbouwen van 5.3 meter breed en 4 meter diep. Hiervoor dient een fundering geplaatst te worden. Graag zou ik willen weten wat de kosten en verschillen zijn tussen een het leggen van fundering op staal of voor een betonnen plaat met vorstrand.


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
zaterdag 12 mei 2007

Aannemer

Het geven van adviezen voor de inrichting van de benedenverdieping van een nieuwbouw woning; m.n. kleuradviezen en combinaties van vloer-wand-meubels-verlichting. Red: Betreft woning in Nootdorp


Bouw en nieuwbouw Nootdorp
Offertes aanvragen