Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Maassluis

Losstaande stenen garage met puntdak 18m2 - Eigen huis bouwen - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Losstaande stenen garage met puntdak 18m2

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag achterin op de plek van de schuur een losstaande stem garage met een puntdak laten bouwen. De afwerking aan de binnenkant doen we zelf. Vergunning is al akkoord en bouwtekening al gemaakt. Moet 18 m2.


Aannemer Maassluis

Offertes eigen huis bouwen in Maassluis vergelijken

Recente opdrachten in Maassluis

maandag 04 september 2023

Inductie kookplaat installeren

inbouwen en aasluiten van een inductie kookplaat


Bouw en nieuwbouw Rozenburg
zondag 11 juni 2023

Schuur slopen en nieuwe bouwen

Momenteel staat er een oude schuur aan mijn huis gemonteerd van 500x200x270. Dit is gebouwd op een stuk beton van circa 20cm dik. deze wil ik afgebroken hebben en een nieuwe houten schuur laten plaatsen van circa 500x280x 250 Wat zijn hiervoor de geschatte kosten bij u ? Mocht u verdere vragen hebben dan hoor ik die graag.


Bouw en nieuwbouw Brielle
maandag 03 april 2023

Voorportaal bouwen 4m2

Wij willen bij de voordeur een (toch)portaal bouwen met voordeur, afm 200 x 200 x 280. De binnenzijde mag afgewerkt worden opgeleverd.


Bouw en nieuwbouw Rozenburg
dinsdag 10 augustus 2021

Losstaande stenen garage met puntdak 18m2

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag achterin op de plek van de schuur een losstaande stem garage met een puntdak laten bouwen. De afwerking aan de binnenkant doen we zelf. Vergunning is al akkoord en bouwtekening al gemaakt. Moet 18 m2.


Bouw en nieuwbouw Maassluis
donderdag 18 maart 2021

Kelder bouwen bestaande woning

Onder mijn bestaande woning wil ik een kelder realiseren met toegang vanuit de keuken. Het gaat om een kelder over de volledige lengte/breedte van het huis. Ongeveer 5 x 10 meter. Het moet casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Maassluis
vrijdag 19 februari 2021

Fundatie voor schuur maken

Ik wil een fundatie laten maken voor een schuur van 3,4 x 7,4 meter. Heipalen zijn al geslagen


Bouw en nieuwbouw Maassluis
maandag 07 december 2020

Een deels gemetselde garage bouwen

Garage 4,5 meter breed en 8 meter lang met zadeldak en dakpannen. Een loopdeur links, 2 ramen en een elektrische garage deur. Goothoogte maximaal 3 meter, hoogte maximaal 5,5 meter. De bouw kan volgens ons vergunningsvrij. Graag gebruik maken van gemetselde bouw (onderzijde) en daarboven werken met hout. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin.


Bouw en nieuwbouw Brielle
zondag 22 november 2020

Nieuwbouw huis begeleiden

Wij gaan een nieuwbouwhuis realiseren. Hiervoor gaan we een samenwerking aan met Vitbuve (een Letse partij) die binnen 5/6 weken ons huis zal bouwen (houtskelet). We willen een bouwbegeleider bij de hand nemen om ons te helpen bij dit proces.


Bouw en nieuwbouw Maassluis
dinsdag 29 september 2020

Schuur bouwen

Oude schuur moet vervangen worden, dus slopen en herbouwen. Het idee is om de schuur over de hele breedte van de tuin te maken, met een deur aan de steegkant en de tuinkant. Ik heb een tekening gemaakt van hoe hij eruit kan komen te zien. De tuin is niet haaks zoals te zien in de bijlage. Het zijn 2 pagina's. Voorkeur van materiaal is steen, maar ook hardhout of goede kwaliteit kunststof zijn een optie. Ik heb een foto van de bestaande schuur, maar kan niet zien of die hieronder toegevoegd is.


Bouw en nieuwbouw Maasland
donderdag 03 september 2020

Een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel

Wij zijn ingeloot voor een kavel A Eur 345.000 Eur. Wij willen hierop een huis bouwen A 150 vierkante meter. Kunt u ons een prijsindicatie geven wat zoiets ongeveer zal gaan kosten (gaarne rekening houden met de volgende bouwstijl: “Maassluissche school“ en levensloopbestendig) huis dient casco te worden opgeleverd. De woning moet zijn voorzien van een puntdak en veranda.


Bouw en nieuwbouw Maassluis
zaterdag 29 februari 2020

Uitbouw onderheien

De uitbouw (keuken) is aan het verzakken en ik wil graag dat deze onderheid wordt om verdere verzakking te voorkomen, is nu 1,5 cm verzakt. Uitbouw is ongeveer 3 bij 2,5 meter.


Bouw en nieuwbouw Maassluis
maandag 27 januari 2020

Fundering prefab blokhut realiseren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een fundering voor een prefab schuur van 4.50 x 4.50 meter (45 mm hout). Nu staat er een schuurtje van 2 x 2 zonder fundering, misschien alleen betonbanden onder de muren. Deze zou weg moeten. Mogelijk dat ik dit zelf doe, maar ik ben benieuwd wat het mij zou kosten als ik dit laat doen. De grondsoort is voornamelijk klei (huis ligt op een oude boerenweiland). Ik hoor graag van u de aanbevolen fundering en eventuele kosten. Bij voorbaat dank.


Bouw en nieuwbouw Brielle
zaterdag 12 mei 2018

Heiwerk voor zwembad achtertuin woning

We willen een zwembad bouwen en willen weten wat de kosten zijn van het onderheien van de betonnen plaat waar op het zwembad wordt gebouwd. De grootte van het zwembad is 5 meter x 3 meter en 1.20 meter diep. Vraag is hoeveel palen er nodig zijn, hoe diep ze de grond in moeten en wat de kosten zijn.


Bouw en nieuwbouw Brielle
vrijdag 11 mei 2018

Parkeerkelder met hellingbaan bouwen

Het bouwen van een parkeerkelder met hellingbaan onder een nieuw te bouwen woonhuis in Maasland. Een parkeerkelder onder de hele woning inclusief Onder het terras aan de achterzijde. ; totale omvang ca. 265 m2. Bouwputadvies en ontwerp van de architect is aanwezig. Het gaat dan om variant B. Bouwputadvies is ook aanwezig kan ik indien nodig via we transfer mailen. Na de bouwvak 2018 start het bouwen van de woning.


Bouw en nieuwbouw Maasland
vrijdag 13 april 2018

Schuur bouwen in achtertuin

Ik wil een nieuwe houten schuur laten bouwen op de plats van de huidige in de achtertuin, er is een betonnen fundering en elektra aansluiting aanwezig. Gaat om 3,5 x 4 m diep dicht gedeelte met deur en 2,5 x 4 m die aangrenzend overkapt gedeelte. Tevens nieuwe schutting met schuifdeur die toegang geeft tot overkapte gedeelte van de nieuwe schuur. Eventueel ook de veranda laten aanpassen met nieuwe balustrade en het verplaatsen van de trap. Achterom aanwezig.


Bouw en nieuwbouw Maassluis
Offertes aanvragen