Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Helmond

Aluminium terrasoverkapping bouwen (18m2) - Eigen huis bouwen - Helmond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aluminium terrasoverkapping bouwen (18m2)

Ik wil een terrasoverkapping laten aanbouwen, met zijwanden en voor glazen schuifwanden. Materiaal graag van aluminium. Afmetingen terrasoverkapping: 6x3m


Aannemer Helmond

Offertes eigen huis bouwen in Helmond vergelijken

Recente opdrachten in Helmond

zaterdag 05 november 2022

Een nieuw schuurtje in de achtertuin plaatsen

Ik ben op zoek naar een betaalbare, liefst zo onderhoudsvrij mogelijke, oplossing voor een berging in de tuin. Afmeting 2x2m of 2x3m. Plat dak of lessenaardak en 1 deur. Ik twijfel over steen, hout of metaal. Voorkeur gaat uit naar steen of hout. Afhankelijk van de prijs en het onderhoud. De oude schuur verwijder ik zelf.


Bouw en nieuwbouw Veghel
zaterdag 24 september 2022

Aluminium terrasoverkapping bouwen (18m2)

Ik wil een terrasoverkapping laten aanbouwen, met zijwanden en voor glazen schuifwanden. Materiaal graag van aluminium. Afmetingen terrasoverkapping: 6x3m


Bouw en nieuwbouw Helmond
donderdag 01 september 2022

Bouwen van gemetselde schuur + overkapping

Een schuur bouwen van 8 bij 15 met een overkapping van 6 meter eraan. hoogte 4.95 meter zie bijlage Deze moet ook worden geïsoleerd. Wij willen houten kozijnen erin.


Bouw en nieuwbouw Milheeze
donderdag 28 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Een strakke moderne overkapping in de breedte tegen bestaande muur. Een zijde tegen muur waar zich een deur bevindt. Andere zijde met een paal, los van de muur. 350 breed bij 300 diep.


Bouw en nieuwbouw Beek en Donk
zondag 27 maart 2022

Schuur bouwen met plat dak

We willen graag een schuur/atelier in onze tuin gaan bouwen. Maat 5,5 x 11m met een plat dak. We vernemen graag van jullie of jullie einde 2022 nog tijd en zin hebben daar deel aan het nemen. Hebben nog geen voorkeur qua oplevering, ondergrond is zand.


Bouw en nieuwbouw Helmond
woensdag 12 mei 2021

Half vrijstaande woning bouwen

Ik wil graag een nieuwbouwwoning bouwen op een perceel van 243 m2. Het gaat om een half vrijstaande woning en de kavel is al aan mij toegediend (zie bijlage). Het gaat om een 2 kapper met zolder en het mag een standaard huis worden (zonder erker etc.). Graag met 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer en een keuken. Het huis moet casco opgeleverd worden en ik wil graag dat er kunststof kozijnen in komen, dat er een hellend dak op komt en dat de buitenkant van steen is.


Bouw en nieuwbouw Lierop
dinsdag 13 april 2021

Fundering voor een uitbouw maken

Ik wil graag een fundering laten maken voor een uitbouw van ongeveer 5,5 x 3 meter. Dus de huiskamer verlengen. Graag i.c.m een werkvloer waarna er isolatie en vloerverwarming op kan.


Bouw en nieuwbouw Helmond
zondag 07 maart 2021

Schuur bouwen

Ik wil een nieuwe schuur laten bouwen met een puntdak en bergzolder erin. Dubbele tuindeur erin, een loopdeur, met 2 ramen. De afmetingen worden 7x4 of 7x5. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.


Bouw en nieuwbouw Gemert
woensdag 25 november 2020

Schuurwoning bouwen

Ik wil een schuurwoning van 600 m3 op een kavel van 905 m2 laten bouwen. De schuurwoning krijgt alleen een benedenverdieping, en moet in jaren 30 stijl gemaakt worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een betonnen fundering, een pannendak, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, 1 woonkamer en 1 keuken. Ik heb nog geen vergunningen en bouwtekeningen. Ik hoor graag wat u voor mij kan betekenen.


Bouw en nieuwbouw Veghel
woensdag 18 november 2020

Volledige woning bouwen

Ik wil graag een nieuwe vrijstaande woning van 250 m2, op een kavel van 560 m2 laten bouwen. Of het compleet of casco opgeleverd moet worden is nog in overleg. Het huis moet een plat dak hebben, en hoeft niet geheid te worden. Verder bestaat de woning uit 2 verdiepingen met 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 keuken, 1 woonkamer, en 3 toiletten. De bouwtekening en vergunningen (goedkeuring) zijn aanwezig.


Bouw en nieuwbouw Bakel
woensdag 30 september 2020

Een kleine kelder aanleggen in een achtertuin

Ik zoek aannemer die een kleine kelder/kroeg in onze achtertuin kan realiseren. Deze kelder dient 400 bij 600 cm groot te worden en bereikbaar te zijn vanuit de tuin. Dit moet achter een twee-onder-een-kap-woning gebouwd worden die erg goed bereikbaar is. De binnenzijde richten we zelf in. Ongeveer 250 cm doorloophoogte.


Bouw en nieuwbouw Helmond
dinsdag 07 juli 2020

Extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen

We willen graag een nieuwe garage laten bouwen van 12 meter lang en 6 meter breed met een overstek van 2 meter aan de voorkant. Dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en een extra brede zijdeur. Het is erg belangrijk dat de garage goed geïsoleerd is, vooral qua geluid. Uitgevoerd met een sedum/groen-dak met zonnepanelen.


Bouw en nieuwbouw Helmond
woensdag 13 mei 2020

Casco woning aan de hand van bouwtekening

We hebben een stuk grond gekocht. Ik wil daar graag een geheel nieuwe woning laten bouwen inclusief garage. Het is een houten chalet woning, we willen stenen wanden aan de binnenkant. We hebben een kleine aanpassing t.o.v. de bestaande bouwtekeningen. In de woonkamer willen we nog wel een achterwand van glas hebben. De bouwtekeningen liggen nu bij de gemeente. Voor de bouwtekeningen en de verdere omschrijving, zie deze link. http://www.strijbosch.com/detail/verkoop-grond-ommel/5106279?dosearch=True&flowstatus=ForSale,ForSaleReserved,ForSaleWithBid,ToCompleteForSale,SoldUnderReserve&newestate=False&newestate=False&pageindex=1&pagesize=5&rentedperiod=999&searchpage=ForSale&soldperiod=999&sortdirection=DESC&sortfield=publication_modified&transactiontype=Sale


Bouw en nieuwbouw Ommel
vrijdag 06 maart 2020

Kelder onder huis of in de tuin realiseren

Wij willen graag een offerte voor : optie 1- een kelder onder een deel van ons huis. Ons huis is pas 3,5 jaar oud. De kelder zou 5 bij 8 worden. De kelder dient als man cave , game room, fitness ruimte. Een natte ruimte met toilet is een optie. Optie 2: (ik denk dat het deze optie gaat worden) huidige overdekt terras een groot deel van de tuin onderkelderen. Dit zal een L vorm zijn van 3.5m X 13m X 6. Eventuele hoogte van max 2.80 of 2.90 zou ideaal zijn. Beide opties hebben en vaste bronnen trap. Het gaat om een woning waar wel palen zitten. Het zou een metselskelet worden, mocht u denken dat prefab mogelijk is graag meenemen.


Bouw en nieuwbouw Helmond
dinsdag 21 januari 2020

Kelder realiseren onder een woning

Wij willen een kelder onder het huis. Afmetingen zijn 11,40 bij 8,50 meter buiten weeks. Hoogte graag rond 2,30-2,40 meter worden. We willen er leefruimte van maken. Met de vergunning zijn we al bezig en tekeningen worden al gemaakt. Graag een casco oplevering. De constructie zal van beton moeten worden, prefab kan helaas niet. We willen graag apart op de offerte hebben wat isolatie gaat kosten. Graag vermelden op de offerte wat inclusief is. We hopen rond mei / juni te kunnen beginnen.


Bouw en nieuwbouw Mierlo
Offertes aanvragen