Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Dordrecht

Bouw guesthouse - Eigen huis bouwen - Dordrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouw guesthouse

Wij zijn woonachtig in Klaaswaal, Nederland en zijn op zoek naar een aannemer voor het bouwen van een guesthouse/poolhouse van +- 140m2 verdeeld over twee verdiepingen. De maten waar wij aan denken zijn 6.5 x 11 meter, maximaal 5 meter hoog. Houtskeletbouw/prefab, afwerking zo compleet mogelijk. Budget van maximaal €160.000. Wij willen graag zo snel mogelijk beginnen met het hele proces. Wij zien uw reactie graag tegemoet.


Aannemer Klaaswaal

Offertes eigen huis bouwen in Dordrecht vergelijken

Recente opdrachten in Dordrecht

woensdag 19 juli 2023

Gemetselde schuur bouwen 27m2

Beste, Ik wil graag een gemetselde schuur laten bouwen van 9 bij 3 meter met een puntdak. Het dak moet voorzien worden van dakpannen. Schuur moet geïsoleerd worden en aan voor en achterkant een deur en 3 ramen.


Bouw en nieuwbouw Strijen
donderdag 31 maart 2022

Kelder onder tuin realiseren (~50m2)

Ik wil een kelder in m’n tuin laten realiseren. De afmetingen worden dan 5 bij 10m. Het wordt tbv een berging. Ik ben er nog niet helemaal over uit of er een verwarming in komt, dit bespreek ik graag in overleg met de vakman. Als de prijs naar wens is dan mag er ook een schuur bovenop gebouwd worden.


Bouw en nieuwbouw Numansdorp
woensdag 16 februari 2022

Fundering voor aanbouw realiseren (36m2)

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een fundering kan realiseren voor de aanbouw die er komen gaat. D:4000 x B:9000


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
zondag 23 januari 2022

Schuur bouwen (~24m2)

Ik wil graag een schuur laten bouwen en ben erg benieuwd naar de kosten. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat het prijsverschil zal zijn tussen een stenen schuur of een houten schuur. Wel mag het casco opgeleverd worden en de kozijnen van aluminium of kunststof. Er komt geen verwarming in.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
maandag 29 november 2021

Bouw guesthouse

Wij zijn woonachtig in Klaaswaal, Nederland en zijn op zoek naar een aannemer voor het bouwen van een guesthouse/poolhouse van +- 140m2 verdeeld over twee verdiepingen. De maten waar wij aan denken zijn 6.5 x 11 meter, maximaal 5 meter hoog. Houtskeletbouw/prefab, afwerking zo compleet mogelijk. Budget van maximaal €160.000. Wij willen graag zo snel mogelijk beginnen met het hele proces. Wij zien uw reactie graag tegemoet.


Bouw en nieuwbouw Klaaswaal
vrijdag 05 november 2021

Schuur bouwen 17,5m2

Mijn aanvraag betreft een nieuwe schuur in onze achtertuin met een plat dak en deze moet goed geïsoleerd worden ivm bedrijfswerkzaamheden zomer/winter, dus casco opgeleverd. Afmetingen 5x3.5 meter en max toegestane hoogte. Gemetseld of hout afhankelijk van de prijs. 2 normale deuren voor/achter en 1 raam voor, hiervoor wil ik kunststof kozijnen hebben.


Bouw en nieuwbouw Klaaswaal
maandag 20 september 2021

Houten schuur vervangen door stenen schuur 17,5m2

Momenteel heb ik een houten schuur van 3x2.2 meter. En wil graag deze vervangen met een stenen schuur/kantoor, met volledige isolatie (woonklaar opgeleverd). 5x3.5 meter met 2 deuren en geen ramen, kunststof kozijn graag. Dus het moet bij koud en warm weer een werkbare ruimte worden. Ik denk zelf aan een vloerverwarming, maar wil graag een offerte voor zowel vloerverwarming als radiatoren.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
zondag 12 september 2021

Fundering voor schuur naast woning 18m2

Ik wil een fundering laten plaatsen, met de afmetingen 6×3meter voor combinatie schuur / fietsen / overkapping.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
donderdag 29 juli 2021

Woning onderkelderen ~50m2 (onder de keuken bestaat de kelder al)

Ik wil graag mijn huis onderkelderen. Ik kan er al deels onder staan, dus het is makkelijk te realiseren. Dit wordt een slaapkamer of een berging. Casco of woonklaar, afhankelijk van de prijzen.


Bouw en nieuwbouw Numansdorp
woensdag 09 juni 2021

Aanbrengen fundering en vloer voor toekomstige aanbouw

Omschrijving werkzaamheden fundering en betonwerk voor toekomstige aanbouw   Algemeen:-Start werkzaamheden november/december 2021- Bereikbaarheid: De locatie van de aanbouw is aan de achterzijde van de woning. De achterzijde van de woning is bereikbaar via een achterom van 2050mm breed. Heiwerken:Werkzaamheden omvatten het aanbrengen van 4 heipalen:- Type Stalen Buispaal- Diameter219 /230 mm- Paallengte (excl stekken): 24,6m - Locatie conform tekening FunderingWerkzaamheden omvatten het aanbrengen van funderingsbalken voor de aaanbouw:- Bekisting met type ISO-Bouw Tempex- Aanbrengen van wapening (confom wapeningstekening voorschriften constructeur in bijlage)- Verankering van nieuw te storten fundering aan bestaande fundering met inlijmankers conform tekening- Storten van betonnen funderingsbalken (400/300mm x 500mm) conform tekening (Sterkteklasse C20/C25) Ruwbouw vloer aanbouwWerkzaamheden omvatten het plaatsen van geïsoleerde en ongeïsoleerde combinatievloer:-   Aanbrengen geïsoleerde PS Combinatievloer H = 210 mm r.b. = 1,40 kN/m² v.b. + l.s.w. = 1,75 + 0,80 kN/m² (3810mm x 3520mm)-  Aanbrengen ongeïsoleerde  PS Combinatievloer (terras ongeïsoleerd) H = 210 mm r.b. = 1,40 kN/m² v.b. = 2,50 kN/m²   (3810mm x 5130mm)- Inkassen van combinatievloer in bestaand metselwerk- Aanbrengen van wapening en druklaag conform tekening (bijlage)


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
maandag 26 april 2021

Fundering voor serre maken

Wij willen bij onze nieuwbouwwoning een serre plaatsen. Hiervoor willen wij graag een vlakke waterpas fundering van beton achter het huis van 6 meter breed en 3,20 lang.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
woensdag 14 april 2021

Tuinkamer plaatsen

Wij willen aan huis een tuinkamer/gesloten veranda plaatsen. De maten hiervan zijn ongeveer 500 x 300 cm. De voorzijden willen wij graag open kunnen zetten (schuifdeuren). In het dak is de wens om een ligtstraat te maken. De zijpanelen kunnen dicht worden gemaakt (blokhut profielen). Ik heb een aantal sfeerimpressies bijgevoegd.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
zondag 21 maart 2021

Een goede fundering ten behoeve van een schuur met overkapping

We willen graag een schuur bouwen, bestaande uit een schuur deel 4x3 met overkapping eraan. Geheel moet toekomst bestendig zijn en niet wegzakken. Dus denk aan een goede fundering met onderheiïng. Dit moet naast de woning gebouwd worden, dus is redelijk bereikbaar. Het gaat puur om de fundering, de schuur bouwen we waarschijnlijk in eigen beheer op. Ik ben zelf bezig met het vergunningstraject, eventueel hulp/advies van vakman


Bouw en nieuwbouw Bleskensgraaf
vrijdag 29 januari 2021

Kelder bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een kelderbouw onder de bestaande woning ( breedte 6 m, lengte 7 m) en deel onder de nog te plaatsen uitbouw (breedte 6 m, lengte 3 m). Aanwezigheid van kruipruimte (56cm), grond is veen/kleigrond, waterstand zie bijgevoegde bestanden en ook voor de fundering (bestaande uit houten palen met gewapend beton oplangers en gewapende betonbalken). In de kelder willen we 3 ruimtes creeeren: waskamer, badkamer en speelkamer.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
maandag 09 november 2020

Bouw huis met een verdieping

Een huis bouwen van 12 bij 6 meter, met een verdieping, met een licht hellend dak. Voor het dak ben ik bezig met de 'dakpannen' van Tesla. Op een leeg kavel. Er is al gesloopt. Casco. Er is nog geen tekening gemaakt. Gemetselde gevels met hsb bouw. Goede isolatie mbt geluid in verband met een treinspoor.


Bouw en nieuwbouw Dordrecht
Offertes aanvragen