Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Den Bosch

Fundering voor aanbouw 3 meter diep 6 meter breed - Eigen huis bouwen - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering voor aanbouw 3 meter diep 6 meter breed

Ik ben op zoek naar offertes en advies of heipalen nodig zijn voor de fundering van de aanbouw


Aannemer Den Bosch

Offertes eigen huis bouwen in Den Bosch vergelijken

Recente opdrachten in Den Bosch

maandag 24 juli 2023

Fundering voor aanbouw 3 meter diep 6 meter breed

Ik ben op zoek naar offertes en advies of heipalen nodig zijn voor de fundering van de aanbouw


Bouw en nieuwbouw Den Bosch
zaterdag 13 augustus 2022

Woning onderkelderen (~60m2)

Wij willen de tuinkamer, garage en berging onderklederen. De kelder zou ongeveer 60m2 moeten worden, maar dit graag nog even in overleg. Er is geen kruipruimte aanwezig. De binnenzijde wil ik sausklaar opgeleverd hebben, zonder elektra. De verwarming ook nog even in overleg.


Bouw en nieuwbouw Den Bosch
donderdag 28 juli 2022

Stenen schuur bouwen

Zoek een vakman voor een geïsoleerde schuur, met een plat dak en afvoer. Graag een fundering storten en oude schuur verwijderen Geen afwerking nodig. Zal ongeveer 6mtr x 5mtr worden. 1 houten deur, van 1mtr breed, naar de tuin, 2 kunststof ramen.


Bouw en nieuwbouw Vlijmen
woensdag 20 april 2022

Houten schuur bouwen oprit

Wij willen graag op onze oprit een houten schuur laten maken/bouwen. Mag ook gemetseld worden. Ligt eraan wat de kosten daarvan wij. Op de foto ziet je aan de linkerkant glas. Daaronder zit een klein gemetseld muurtje. Dat mag weg en mogelijk de muur van de schuur zijn. Hij zal maar rond de 380 cm breed tot 250/300 lang worden. Graag verneem ik hoe duur dat ongeveer is. Voor moet natuurlijk een grote deur en achterzijde mag een kleintje. De bouw kan vergunningsvrij.


Bouw en nieuwbouw Vught
maandag 31 mei 2021

Fundering muur 54m2 buiten

We zoeken een fundering voor scheidingsmuur met de buren, 27 meter lang en 2 meter hoog, word een dubbelsteens muur, is in Vught, hoor het graag.


Bouw en nieuwbouw Vught
zondag 23 mei 2021

Mogelijkheden onderkelderen woning

Woon in rijwoning en vraag me af wat het kost om in de tuin of onder huis een kelder te bouwen van Ong 3,5 x 6 meter. Eventuele bouwtekeningen kan ik zelf regelen.


Bouw en nieuwbouw Den Bosch
woensdag 24 maart 2021

Betonnen fundering maken

Ik wil een betonnen fundering van 3 x 2,70 meter laten maken.


Bouw en nieuwbouw Heusden gem. Heusden
zondag 14 februari 2021

Bouw garage van 30m²

We zouden graag een geïsoleerde garage willen bouwen welke aan ons huis verbonden is. We gaan deze gebruiken voor werkruimte en opslag/ fietsenstalling. 340 breed en 10m lang. We willen hem kaal opgeleverd hebben met alleen aansluiting voor wasmachine (water en afvoer). Elektra en binnen afwerking doen we zelf. Zie bijlage voor extra wensen


Bouw en nieuwbouw Sint Michielsgestel
zondag 24 januari 2021

Bakstenen tuinmuur metselen

Bakstenen muur metselen 2,5 meter hoog en 14 meter lang


Bouw en nieuwbouw Den Bosch
donderdag 26 november 2020

Een fundering maken voor een prefab garage

Ik ben op zoek naar een aannemer die een strokenfundering van 500 bij 600 cm kan realiseren. Deze fundering is ten behoeve van een prefab garage die een andere partij levert en plaatst.


Bouw en nieuwbouw Den Bosch
zondag 18 oktober 2020

Vrijstaande woning en bijgebouw bouwen

We willen een nieuw huis bouwen met een apart bijgebouw als praktijk. Huis 1000 m3 en bijgebouw 200 m2. Met zwembadwensen. Het word een vrijstaande woning met een schuindak, waar we een kelder in willen. Als er een kelder in komt dan krijgt het huis 1 verdieping, mocht het zo zijn dat we toch geen kelder willen dan krijgt het huis 2 verdiepingen. De woning moet compleet opgeleverd worden met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 of 3 toiletten, een keuken, en een woonkamer. Inclusief fundering. Het bijgebouw zal ook compleet afgewerkt moeten worden. De kavel is 2500 m2.


Bouw en nieuwbouw Heeswijk Dinther
vrijdag 25 september 2020

Berging verwijderen en nieuwe terugplaatsen

Bestaande berging dient te worden verwijderd en te worden vervangen door een nieuwe berging met puntdak. Momenteel heeft deze een plat dak. De berging is nu 9 m2, de nieuwe berging dient iets groter te worden, namelijk 15 m2. Dit bevindt zich achter een hoekwoning en dient gemetseld te worden. We zijn bezig met het achterhalen of dit vergunningsvrij kan.


Bouw en nieuwbouw Den Bosch
donderdag 09 juli 2020

Verzakte aanbouw opvijzelen met schroefpalen

Mijn aanbouw welke in 1979 geplaatst is, is momenteel 2 cm aan het verzakken. Destijds gedeeltelijk gefundeerd maar volgens vergunning en tekening afdoende. Nu blijken er toch 3 schroefpalen nodig te zijn om de boel recht te zetten. Graag een Aannemer die hierin gespecialiseerd is. Het gaat om een 2-onder-1 kap woning met achterom.


Bouw en nieuwbouw Den Bosch
maandag 08 juni 2020

Losstaande aanbouw (circa 46 m2) met gang verbonden aan nieuwbouwwoning

Wij willen achter onze nieuwbouwwoning in Vught een losstaande aanbouw (alleen BG) (gefundeeerd en geisoleerd) van circa 5,50 meter breed en circa 8,00 meter diep welke alleen middels een nieuwe gang (circa 2,00 meter lang) (zie schets) met de woning wordt verbonden. In deze aanbouw moeten een grote schuur, een toilet en een tuinkamer worden opgenomen. Graag een prijs-indicatie. Qua afwerking buitenzijde aanbouw denken wij aan red cedar.


Bouw en nieuwbouw Vught
vrijdag 05 juni 2020

Tussenwoning uit 2011-2012 (gedeeltelijk) onderkelderen (circa 60 m2)

Graag zouden wij de globale kosten willen weten voor het (mogelijk gedeeltelijk) laten onderkelderen van onze woning (ongeveer 60 m2) door een hierin gespecialiseerde en ervaren Aannemer.. Het huis is gefundeerd op betonnen palen. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, dan horen wij het. Het betreft een tussenwoning uit 2011-2012.


Bouw en nieuwbouw Den Bosch
Offertes aanvragen