Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Delft

Onderkelderen woning - Eigen huis bouwen - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Onderkelderen woning

We zouden graag de kruipruimte willen laten uitgraven en vormen tot een kelder met 2 ruimtes en een hal. Bijgevoegd een tekening ter indicatie. (woning is ca. 9mtr lang en 5mtr breed). De kelder gaat gebruikt als speelplek voor kinderen en als opbergruimte. De oplevering willen wij casco.


Aannemer Delfgauw

Offertes eigen huis bouwen in Delft vergelijken

Recente opdrachten in Delft

vrijdag 04 maart 2022

Onderkelderen woning

We zouden graag de kruipruimte willen laten uitgraven en vormen tot een kelder met 2 ruimtes en een hal. Bijgevoegd een tekening ter indicatie. (woning is ca. 9mtr lang en 5mtr breed). De kelder gaat gebruikt als speelplek voor kinderen en als opbergruimte. De oplevering willen wij casco.


Bouw en nieuwbouw Delfgauw
maandag 10 mei 2021

Bestaand huis onderkelderen

Ik wil graag een kelder van 66 m2 met koekoeks onder het huis laten bouwen. Graag compleet met elektra en stucwerk. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Delft
vrijdag 26 februari 2021

Fundering maken voor huis op veengrond

We willen een huis van 170-200 m2 op een kavel op veengrond, aan smal landweggetje bouwen. Op dit moment zoeken we een aannemer die de fundering kan maken. Het huis krijgt een houten constructie.


Bouw en nieuwbouw Delft
zaterdag 23 mei 2020

Balkondragers repareren

De 2 balkondragers moeten worden aangesmeerd met beton, zal denk ik met bekisting moeten gebeuren


Bouw en nieuwbouw Delft
woensdag 25 maart 2020

Schuur plaatsen

Wij kijken naar het aanschaffen van bovenstaand huis en zouden hierbij een schuur willen plaatsen in de tuin voor opslag van fietsen, tuinspullen, gereedschap, tuinkussens enz. Zou u een indicatie kunnen sturen van de kosten hiervan? We zouden denk ik een schuur van ca. 3x3,5 m^2 willen hebben, maar dat zijn inschattingen en die zouden sterk kunnen veranderen.


Bouw en nieuwbouw Delft
maandag 29 januari 2018

Fundering voor uitbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. Wij willen alleen de fundering, beton toplaag en draagvloer, afmetingen 2,50 x 6 meter, klei-bodem. Kunt u ons een offerte geven? Voor de rest moet de uitbouw casco geleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Delft
zondag 03 september 2017

Fundering boren voor een woning

Ten behoeve van naast elkaar gelegen bungalows 2 x 100m2 fundering inclusief alle sparingen


Bouw en nieuwbouw Delft
zondag 23 juli 2017

Beton- en ijzervlechtwerk

Betonvlechter/ijzervlechter nodig voor breedplaatvloeren 1ste verdieping t/m dak. Ik wil graag een aanbieding van uurtarief. Het gaat om ongeveer 71,4 m2.


Bouw en nieuwbouw Delft
zondag 16 april 2017

Kelder onder de woning bouwen

Ik heb een vraag; wij spelen al lang met idee om onze woning te laten onderkelderen. Ons huis is gebouwd in 1997,en is volledig gefundeerd op palen. Ik heb het palenplan inmiddels opgevraagd. De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 90 m2 in het vierkant. Als we een kelder van deze oppervlakte willen laten bouwen, met als doel er een studio, gamekamer of fitnessruimte er aan te geven, met een koekoek en ventilatie, waar komen we dan prijstechnische ongeveer op terecht? Een indicatie zou genoeg zijn om het idee te laten varen of om er verder over na te denken. Er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden. En moet ik nog een extra verzekering afsluiten, voor schade bij de buren? Graag zou ik vrijblijvend wat info willen hebben.


Bouw en nieuwbouw Delfgauw
maandag 06 juni 2016

Stenen schuur plaatsen

Wij hebben nu een houten schuur staan die wij graag laten vervangen door een stenen schuur. Hiervoor zal er een fundering geplaatst moeten worden, de muren gemetseld en een plat dak en deur geplaatst. De schuur zal ongeveer 3 meter lang worden en 2.5 meter breed.


Bouw en nieuwbouw Delft
zondag 07 februari 2016

Fundering herstellen en kelder maken

Een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). De fundering van mijn toekomstige rijtjeshuis moet worden hersteld. Het is een pand uit 1900 waar geen verzakkingen zijn, maar de paalkoppen komen soms droog te staan. Ik dacht erover om dit te combineren met het bouwen van een kelder. Deze kelder wil ik gebruiken als extra slaapkamer. Begane grond ligt verhoogd (1. 5 meter) tov. Het maaiveld.


Bouw en nieuwbouw Delft
woensdag 20 januari 2016

Kelder bouwen

Ik wil graag een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). 5 meter bij 8 meter


Bouw en nieuwbouw Delft
maandag 03 augustus 2015

Fundering maken

Ik wil graag een fundering laten maken van 10 meter bij 4 meter voor een tuinhuis. Eventueel ook het tuinhuis van bakstenen laten maken graag apart offerte van geven. Huis is 6 bij 4 meter.


Bouw en nieuwbouw Delft
maandag 27 juli 2015

Kiosk bouwen

Wij zijn bezig met het bouwen van een kiosk voor de verkoop van loempia’s en andere snacks van 16 m2 . Er dient een gevelopening van 12 m2 te komen wat geheel moet kunnen openen en sluiten. Een kap wat aan de voorzijde 2 meter uitsteekt, overstek. Een kleine wc en veel kastruimte is al aanwezig. Er dient een afzuiging ten behoeve van de keuken apparatuur en de friteuse. De locatie heeft weinig tot geen zonlicht. Strakke gevel, licht plaat materiaal. Er dient een verhoogde vloer van circa 30 cm, net als in een loempia kraam, gemaakt te worden. De kiosk grenst aan 2 zijden aan bestaande bouw. Overigens moet er ook nog nagedacht worden hoe de kiosk handig gesloten kan worden. Bouwtechnische keuzes zijn nog niet gemaakt doordat we ons nog in de schetsontwerp fase bevinden. Er is een plattegrond beschikbaar.


Bouw en nieuwbouw Delft
zaterdag 04 januari 2014

Betonnen vloer storten

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om in mijn garage een betonnen vloer laten storten. De vloer moet voldoende draagkracht hebben om een hefbrug met daarop een auto van 1200kg te kunnen dragen. Garage is ong. 2,89x5,90 meter. Er liggen nu stoeptegels in. De garage is onderdeel van de bestaande bouw en zit aan het huis vast.


Bouw en nieuwbouw Delft
Offertes aanvragen