Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Breda

Lamellen overkapping met glaswand (~11,4m2) - Eigen huis bouwen - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Lamellen overkapping met glaswand (~11,4m2)

Ik zoek een vakman voor de plaatsing en levering lamellen overkapping. De afmetingen worden ca. 3250mm x 3500mm x 2500mm. Verder mag de constructie van aluminium. Graag met eenglazenschuifwand en eventueel verlichting. Het zal bevestigt moeten worden tegen de gevel, die is gemetseld.


Aannemer Breda

Offertes eigen huis bouwen in Breda vergelijken

Recente opdrachten in Breda

woensdag 14 september 2022

Lamellen overkapping met glaswand (~11,4m2)

Ik zoek een vakman voor de plaatsing en levering lamellen overkapping. De afmetingen worden ca. 3250mm x 3500mm x 2500mm. Verder mag de constructie van aluminium. Graag met eenglazenschuifwand en eventueel verlichting. Het zal bevestigt moeten worden tegen de gevel, die is gemetseld.


Bouw en nieuwbouw Breda
vrijdag 19 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen (~18m2)

Ik wil een aluminium terrasoverkapping laten realiseren, van 6,2 bij 3m. Graag met gemetselde zijmuren op fundatie met een kopse kant voor de stabiliteit van de zijmuren en de opening voor de glazendeuren minder dan 6m te krijgen, zodat er geen staanders in het midden meer nodig zijn. Verleggen van de kruipruimte beluchtingskanalen, waterleiding, elektra aanleggen in de zijmuren, geïsoleerde betonvloer storten.


Bouw en nieuwbouw Breda
zondag 26 juni 2022

Aluminium terrasoverkapping bouwen (16,2m2)

Ik wil graag een aluminium terrasoverkapping laten bouwen. Dit met de afmetingen van ca. 5400 x 3000 mm. graag met een vast lamellendak, achterwand en linkerzijwand afsluitbaar middels screens of iets van een aard.


Bouw en nieuwbouw Breda
maandag 06 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen, met lamellendak (28m2)

Wij willen graag een terrasoverkapping laten bouwen met openschuifbaar lamellendak. De afmetingen worden 7m bij 4m. Het liefst met elektrisch bedienbaar en verlichting in het dak. Graag ontvang ik een reëele offerte.


Bouw en nieuwbouw Breda
maandag 11 april 2022

Stenen garage bouwen

Wij gaan 1 Juli verhuizen, en willen graag bij onze nieuwe woning een stenen garage laten zetten. Over de gehele breedte van de tuin(5,43m), 5,5 meter lang, 3m hoog plat dak. Met een sectionale garagedeur richting de straat, en een enkele deur de tuin in met dubbel glas. De vloer willen we een gladde betonvloer. Indien mogelijk graag informatie over wat isoleren aan meerprijs zou zijn en wat voor ruimteverlies dit oplevert.


Bouw en nieuwbouw Breda
vrijdag 08 april 2022

Stenen schuur bouwen

Ik heb nu een houten schuur aan mijn huis gebouwd staan en die wil ik vervangen door een steen gemetselde geïsoleerde schuur met een opberg zolder er boven. Dubbel open slaande deuren. Rood aangeven is een vlizo trap positie . Schuur wordt ongeveer 4,5 bij 6 a 7 meter, oude schuur slopen we zelf. Voorkeur voor een complete oplevering.


Bouw en nieuwbouw Chaam
vrijdag 25 februari 2022

Mantelzorg bungalow of unit laten bouwen

We hebben grond, toestemming, een aanwezige ruw betonen ondervloer ( ex stal) en een schets voor een unit van ongeveer 100 vierkante meter. Wat gaat het ons bij benadering kosten!! Dank, mvg Mia Dankers


Bouw en nieuwbouw Breda
woensdag 22 september 2021

Fundering storten met vorstrand tbv aanbouw 16,2m2

Graag wil ik een prijs voor het uitgraven, bekisten en storten van een fundering tbv een aanbouw. Afmeting 5,4 x 3 meter.


Bouw en nieuwbouw Breda
maandag 23 augustus 2021

Een kelder aanleggen onder de woning of oprit

Wij hebben recent de woning aan de Graaf Engelbertlaan in Breda gekocht. Wij overwegen een kelder te laten maken onder de woning of de oprit van tussen de 10-20 m2. Kunt u aangeven of dit een soort opdracht is die u uit zou kunnen voeren, en zo ja, wat de eventuele vervolgstappen zouden zijn van dit proces? Er zijn al meerder woning in de wijk met een kelder. Daarnaast is er al een trapgat naar een kelder gemaakt in onze woning. Alleen de kelder ontbreekt nog.


Bouw en nieuwbouw Breda
donderdag 29 juli 2021

Bouw klompenhok aan een chalet

Ik zoek een klusser of timmerman die een zg klompenhok kan maken aan een betaand chalet. Afmetingen lengte 3n bij breedte 1.50hoogte schuin oplopen zie foto. Het hok moet aan het chalet bevestigd worden en ook deels op poeren geplaatst. Rondom dicht aan de achterzijde een klein bestaand raam. Vanuit de huidige douchruimte moet een doogang gemaakt worden en verplaatsen en aansluiten van toilet. Planning van de klus in september of oktober. Rekening houden het chalet staat 200 meter van de parkeerplaats.


Bouw en nieuwbouw Chaam
zondag 06 juni 2021

Damwand aanleggen voor het waterdicht maken van een kelder

Ik heb momenteel gelukkig nog geen probleem, maar onder mijn woonkamer zit een kelder van ongeveer 1,70 hoog, waarvan 1,20 ook daadwerkelijk onder de grond. Deze kelder is nu nog niet toegankelijk, maar deze wil ik gaan verbouwen tot een kantoor/mancave. De kelder is ongeveer 35 vierkante meter groot en gaan we dus nog uitgraven, om hem toegankelijk te maken. De buurman heeft dit ook gedaan en zei dat we hierbij rekening moesten houden met het grondwater. Mijn vraag aan jullie is de volgende: Wat het zou kosten om dit grondwater langs alle kanten tegen te houden? Tot hoe diep jullie zouden adviseren om de kelder verder uit te graven Zijn hier beperkingen aan verbonden? Wat zou jullie aanpak zijn in dezen om het water buiten te houden?


Bouw en nieuwbouw Breda
maandag 03 mei 2021

Fundering voor berging en garage

We willen een berging en een garage bouwen. Hiervoor willen we een fundering in de grond maken. Het graafwerk is al gedaan. De berging heeft dezelfde soort fundering nodig als de garage (zie bijgevoegd bestand) en is 4,83 bij 3,83. Ik ben benieuwd naar een prijsindicatie.


Bouw en nieuwbouw Rijsbergen
zaterdag 31 oktober 2020

Schuur in tuin bouwen

Ik wil graag een schuur met punt dak van 3,5 bij 5 meter laten bouwen. Aan de voorkant 2 deuren en een raam en achter 1 deur. Graag aan de voorkant houten afwerking. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met een fundering. Zie bijlage voor de indeling.


Bouw en nieuwbouw Breda
donderdag 10 september 2020

Fundering voor nieuw te bouwen huis met schuur

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een goede fundering voor een woonhuis en schuur. Wij gaan een huis bouwen + corridor + schuur. Zie tekeningen. De grond is erg droog en geel zand zit op 30-50 cm. Het betreft ongeveer 280 m2. Zie bouwtekeningen voor verder specificaties.


Bouw en nieuwbouw Rijsbergen
vrijdag 14 augustus 2020

Bungalow bouwen

Ik zou graag een casco of prefab bungalow willen laten bouwen van 10 m bij 12.5 m en 3.5 m hoog met plat dak. De globale afmetingen van de kavel zijn 16m breed bij 20m diep. De globale afmetingen van de bungalow zijn 13m breed bij 10m diep en 3.5m hoog. Bijgevoegd zijn de schetsen en foto huidige situatie. Gewenste materialen zijn hout/baksteen/kunstof. Er is nog geen vergunning of bouwtekening aanwezig


Bouw en nieuwbouw Rijen
Offertes aanvragen